Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 244

Tema: Ideal ljepote-pogledajte ovo, meni je laknilo :)

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    kod svoje dece i sebe negujem i ističem prirodnost - negovanu kosu prirodne boje, ne preduge i ne prejarke nokte, sportsku odeću...neko je lepo rekao da odrednice zdravog života - umerena i raznovrsna ishrana, fizička aktivnost, same po sebi telu daju lepotu. jer, zdravlje je lepo...
    Recimo s ovim se ne mogu složiti, nije mi jasno jel to recimo znaci da se neces farbati iako si sijeda, ne želis imati crvenu boju na dugim noktima i hodaš maltene samo u trenirkama i tenisicama, da nebi slučajno u nečem izgledala primamljivo i seksi (ne mislim pritom bit neukusno i vulgarno obučena ili nasminkana) ?? ili sam nekaj krivo skopčala ?!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Recimo s ovim se ne mogu složiti, nije mi jasno jel to recimo znaci da se neces farbati iako si sijeda, ne želis imati crvenu boju na dugim noktima i hodaš maltene samo u trenirkama i tenisicama, da nebi slučajno u nečem izgledala primamljivo i seksi (ne mislim pritom bit neukusno i vulgarno obučena ili nasminkana) ?? ili sam nekaj krivo skopčala ?!
    njegovana kosa prirodne boje može biti i farbana
    ne predugi i ne prejarki nokti mogu biti crveni
    sportska odjeća može biti itekako primamljiva i seksi

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Taj prirodan izgled je apstrakcija u današnje vrijeme. Što to znači? Rijetke su žene koje su posve prirodne i kao takve izgledaju možda čak i malo neugledno. Možda si mislila na mjeru koju bi svaka žena trebala imati? Jer s tim se slažem. Manje je više. Previše nikad ne valja

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    njegovana kosa prirodne boje može biti i farbana
    ne predugi i ne prejarki nokti mogu biti crveni
    sportska odjeća može biti itekako primamljiva i seksi
    Pa Visnju sam pitala sto je pod time mislila ?!

I uostalom, zasto žena nebi imala duge bas full crvene nokte ili hodala u necem drugom sem trenirkama ili zasto bi morala imati kosu ofarbanu u prirodnu nijasnu svoje kose, meni to nema veze s ničim.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Pa Visnju sam pitala sto je pod time mislila ?!

I uostalom, zasto žena nebi imala duge bas full crvene nokte ili hodala u necem drugom sem trenirkama ili zasto bi morala imati kosu ofarbanu u prirodnu nijasnu svoje kose, meni to nema veze s ničim.
    duboko se ispričavam što sam se usudila odgovoriti na tvoje pitanje upućeno višnji
    ali ovo je forum, pa seuči se da će komentar dati i netko koga ne želiš

a što se tiče sportske odjeće, dijete drago, pa nisu to samo i jedino trenerke
    a cool izgled nisu samo crveni turbo dugi nokti i merlinka kosa
    Posljednje uređivanje od magriz : 26.06.2010. at 16:42

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    duboko se ispričavam što sam se usudila odgovoriti na tvoje pitanje upućeno višnji
    ali ovo je forum, pa seuči se da će komentar dati i netko koga ne želiš

a što se tiče sportske odjeće, dijete drago, pa nisu to samo i jedino trenerke
    a cool izgled nisu samo crveni turbo dugi nokti i merlinka kosa
    Nemaš se kaj ispričavati..znam ja sta je forum, ali sam bas htjela od Visnje cuti dali je to tako radikalno kod nje ili ipak ima nekih odmaka od njegovanja tog prirodnog looka.

Ne vidim otkud ti ideja da sam dijete, nema potrebe da me patroniziraš jako dobro znam sto sam htjela saznati, ne zanima me pričao o zblajhanoj napirlitanoj plavuši (niti tako ja izgledam).

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pa, evo, da odgovorim...
    sedim pomalo, pa se i farbam, ali u svoju prirodnu boju, nekakvim medicinskim farbama bez amonijaka. te mi ne oštećuju kosu, jer volim da je duga i negovana.
    nokti mi nikad nisu predugi, jednostavno se ne osećam prijatno sa kandžicama (što, naravno, ne znači da mi se na drugima to ne može svideti. neki to jednostavno znaju da iznesu). volim french manikir, ili čokoladne nokte, ali kratke. pod sportskom odećom ne podrazumevam samo trenerke, naravno.već i kvalitetne sakoe i jakne, fine majičice, pantalone, suknje, haljine, modernog kroja, doobre čizme...a ako i jeste trenerka, ko kaže da ne može lepo stajati?
    ali moram da te pitam, otkud ti postulat da NI SLUČAJNO ne želim da izgledam primamljivo i seksi? to mi, naravno, nije glavna ideja vodilja, ali ni najveća mora i strah..
    za mene lično, najzavodljivije su devojke zategnutih, golih stomaka u farmerkama koje im odlično stoje i kratkim majičicama. što, naravno, ne podrazumeva da se ja sa 40 tako oblačim...
    mada, mm me je svojevremneo gorčjivo nagovarao da za koncert stonesa nabacim uparvo takav look, ali nisam podlegla pritiscima...

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

sad vidim da je magriz sve ovo već jezgrovito sročila...
    a i trina. upravo to. ne neugledno, već negovano. našminkano, al' sa merom. manje je više!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ali moram da te pitam, otkud ti postulat da NI SLUČAJNO ne želim da izgledam primamljivo i seksi? to mi, naravno, nije glavna ideja vodilja, ali ni najveća mora i strah..
    za mene lično, najzavodljivije su devojke zategnutih, golih stomaka u farmerkama koje im odlično stoje i kratkim majičicama. što, naravno, ne podrazumeva da se ja sa 40 tako oblačim...
    A kuzim sad

Ma mene nije bilo jasno, stekla sam dojam da ti misliš na onaj tip natural look-a kad se žena ne depilira, ne farba , ne koristi nikakav make up, ima nepočupane obrve i slično (a takve rijetko izgledaju seksi, htjeli mi to priznati il ne ) i da je sve drugo na drugima "previše i vulgarno", što me navelo da pomislim da si ono...malo zatucana (ne mogu naci bolju riječ sad)...kužiš, a htjedoh reci da niti dugi nokti ili ofarbana kosa ne moraju izgledati neukusno, ako žena zna pravu mjeru i da preferiram sličan stayling tvome.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni nema gorrf za vidjeti od nenjegovane, prenašminkane žene. KOMA!
    Ono, dugi nokti s lakom o prošle godine, oblajhana kosa, a izrast do pola i masti za jajca speći. Našminkana, a imaš osjećaj da ju je našminkala susjeda koja je daltonist...
    Znate na kaj mislim.
    Ja osobno volim sređen ali prirodan look. Ni prenaprlitano, ni prepriodno (voda i sapun look).
    Mada imal sam fazu sačuvajmebože...Kad sad gledam te slike ne znam gdje mi je bila pamet.
    Trenutno sam si fuj, sva sam si neka babasta zbog kila koje sam opet dobila, ali veselim se transformaciji nakon poroda. Hehe

E a da se vratimo na bombu..hehe, moram. Renata Sopek. Meni je recim o ona onako pojam bombe.
    Posljednje uređivanje od ana.m : 26.06.2010. at 20:03

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A vidiš, i ja sam htjela spomenuti Renatu Sopek ali bilo me strah da me ne napadnete zbog vrijeđanja. Meni je ona najružnija, odnosno najantipatičnija i najodbojnija ličnost među tim RTL curama a i šire. Nešto prestrašno mi je ta žena, tipičan primjer napirlitane guralice, posvuduše i nametnice. I ružna mi je.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A vidiš, i ja sam htjela spomenuti Renatu Sopek ali bilo me strah da me ne napadnete zbog vrijeđanja. Meni je ona najružnija, odnosno najantipatičnija i najodbojnija ličnost među tim RTL curama a i šire. Nešto prestrašno mi je ta žena, tipičan primjer napirlitane guralice, posvuduše i nametnice. I ružna mi je.
    Ma ja ne volim reći da je netko ružan ali ona usta
    U rangu mi je s Mirkom Fodorom što se tv ličnosti tiče.
    Da usporedimo nju i Antoniju, recimo ženska ima lijepo tijelo ali nema ono nešto. Uzalud tu i šminka i sav trud, 0 bodova.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dosta!
    DOSTA!
    ostavite ljude i njihov izgled na miru.
    to što obavljaju posao vidljiv svima nama ne daje nam za pravo da komentiramo njihov izgled.
    pogotovo ne ako smo anonimni i skriveni iza cvjetića, slonića i dječice u avataru.

možete do mile volje razgovarati koliko je izgled važan, koliko je precijenjen, koliko smo opsjednuti njime... ali ostavite ljude sa imenom i prezimenom na miru.
    ne razvlače ni oni vas.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

upravo to. ne neugledno, već negovano. našminkano, al' sa merom. manje je više!
    e to, njegovano, ključna riječ, njegovano i zdravo kako si prije već lijepo sročila i evo ti prirodne ljepote na koju će svaki muškarac trznuti daleko prije.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    e to, njegovano, ključna riječ, njegovano i zdravo kako si prije već lijepo sročila i evo ti prirodne ljepote na koju će svaki muškarac trznuti daleko prije.
    a i žena

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ma može se i biti bolestan i opet biti lijep :nema odgovarajućeg smajlića:

Ja već pet dana imam neku jaku prehladu, ništa mi nema okusa pa sam se usukala, imam seksi glas i neki čudan/zanimljiv pogled.
    Posljednje uređivanje od Danka_ : 26.06.2010. at 22:44

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A kuzim sad

Ma mene nije bilo jasno, stekla sam dojam da ti misliš na onaj tip natural look-a kad se žena ne depilira, ne farba , ne koristi nikakav make up, ima nepočupane obrve i slično (a takve rijetko izgledaju seksi, htjeli mi to priznati il ne ) i da je sve drugo na drugima "previše i vulgarno", što me navelo da pomislim da si ono...malo zatucana (ne mogu naci bolju riječ sad)...kužiš, a htjedoh reci da niti dugi nokti ili ofarbana kosa ne moraju izgledati neukusno, ako žena zna pravu mjeru i da preferiram sličan stayling tvome.
    Znaći žena koja se ne farba i ne depilira je zatucana? ccccc
    Ne znam baš ko tu djeluje zatucan...

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

farbanje? što je to? ja sam vrlo sijeda (nisam ni mlada) i dok sam trudna ili intenzivno dojim ne farbam se-nekako nisam sigurna da li je štetno, a doma sam i nije neprilično (možda na poslu jest). imam i bebu s osjetljivom kožom koja se ospe od skoro svakog tko joj namazanom rukom ili našminkanim licem priđe obrašćiću pa se ne šminkam i ne mažem . i ništa mi ne fali, uopće mi nije palo na pamet da sam zatucana, čak ni nenjegovana. trenutno imam pametnija posla - moj se svijet neće srušiti zato što nisam dotjerana.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Vjeruj mi, nemam pojma u koju kategoriju bi išao Cosmopolitan.
    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    kako ne znate, pa zar nije Pčelica Mara rekla: to je čisti pravnički stručni časopis

Ali samo za lijepe pravnice koje stanu u konfekcijski broj 36

Usput vježbam ovo dvostruko citiranje, ok skontala sam.

Što se tiče teme, nije mi ništa laknulo jer sam i prije bila svjesna da se slike s reklama "sređuju". Ne znam koja bi bila svrha reklame za ne znam, neku kremu za lice, koja prikazuje ženu kojoj se vide bore, podočnjaci ili nesavršeni ten.

I slažem se sa spajalicom (i njenim postom s daleke 1. ili 2. strane) - čini mi se da danas među mladima (a i ostalima) ima više pretilih nego anoreksičnih.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče teme, nije mi ništa laknulo jer sam i prije bila svjesna da se slike s reklama "sređuju". Ne znam koja bi bila svrha reklame za ne znam, neku kremu za lice, koja prikazuje ženu kojoj se vide bore, podočnjaci ili nesavršeni ten.
    To imaš pravo.

Zapravo se većina slažemo oko jednog a to je da ljepota dolazi iznutra. Ukusi se razlikuju, a lijepa žena može biti i sijeda i crvena i štoveć, bitno je da se ona ok osjeća.

Za mene ljepota nije prolazna kao što izreka kaže. Koliko je samo starih žena koje stvarno izgledaju ok. Nije stvar da se bore sakriju već njihov vedar duh.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj bijelko prvotno napisa Vidi poruku

Za mene ljepota nije prolazna kao što izreka kaže. Koliko je samo starih žena koje stvarno izgledaju ok. Nije stvar da se bore sakriju već njihov vedar duh.
    sa ovim se i ja slažem. lepota nije samo mladost, već nešto mnogo kompleksnije...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vidim da je apricot par puta dreknula... pa samo da i ja kažem.. dobro ste sada nastavili, molim da u tom tonu tema ide i dalje. Na prvi spomen javne osobe, tema će biti zaključana

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Znaći žena koja se ne farba i ne depilira je zatucana? ccccc
    Ne znam baš ko tu djeluje zatucan...
    Na žalost, gledajući danas globalno društvo to jest tako, koliko god se ti smijala meni.
    Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    farbanje? što je to? ja sam vrlo sijeda (nisam ni mlada) i dok sam trudna ili intenzivno dojim ne farbam se-nekako nisam sigurna da li je štetno, a doma sam i nije neprilično (možda na poslu jest). imam i bebu s osjetljivom kožom koja se ospe od skoro svakog tko joj namazanom rukom ili našminkanim licem priđe obrašćiću pa se ne šminkam i ne mažem . i ništa mi ne fali, uopće mi nije palo na pamet da sam zatucana, čak ni nenjegovana. trenutno imam pametnija posla - moj se svijet neće srušiti zato što nisam dotjerana.
    Sorry, meni takve žene djeluju zapušteno, ali to je samo moj stav tak da ne vidim čemu takve reakcije..ti si zadovoljna u svojoj koži i sve 5.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mondu ne smijem ti se. Tvoje mi je mišljenje više tragično nego smješno.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja za sebe tvrdim da se ofrlje "održavam "

farbam se, šišam, lakiram nokte, stružem pete i laktove, čupam obrve, depiliram se, šminkam se i to po meni nije dosta

jerbo za ono što ja želim treba puno , više para, ali eto nema ih ....

nekakvi standardi održavanja su se podigli u zadnjioh 30 godina, da sam sad u kasnim sedamdestima prošlog stoljeća bila bih ekstra šminkerica, ovako

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

čitajući ovu temu, čini mi se da sam biće s drugog planeta. mislim da je jednom davno jedna od forumašica potegnula pitanje: činite li što za sebe? pa su odgovori bili tipa frizera, kozmetičara, kavice. ovaj put moram reći nešto protivno ovoj temi.
    neki dan sam rekla prijateljici: "tako sam se zapustila, više ne idem u knjižnicu a o kazalištu ili nekakovim seminarima mogu samo sanjati. više nemam maštariju da obilazim engleske vrtove nego da odlazim spavati na neko mirno i nedostupno mjesto želim da mi djeca bar malo porastu pa da probam još nešto studirati jer se ovako osjećam totalno ofucana domaćica , oštećen mozak."
    hoću reći, sto ljudi sto ćudi. eto, mene muči kakvo je stanje mog duha i kako moje intelektualne sposobnosti opadaju s godinama, a to što sjedim mi je prolazna pomisao (kao i nered u kući).

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku

farbam se, šišam, lakiram nokte, stružem pete i laktove, čupam obrve, depiliram se, šminkam se i to po meni nije dosta

nekakvi standardi održavanja su se podigli u zadnjioh 30 godina, da sam sad u kasnim sedamdestima prošlog stoljeća bila bih ekstra šminkerica, ovako
    i ja čekam da mi istekne kredit za stan, pa da se malo plastificiram

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Mondu ne smijem ti se. Tvoje mi je mišljenje više tragično nego smješno.
    Roza ja stvarno ne znam dali si ti jedna od onih koje su radikalno protiv farbanja, depiliranja ili manikure, meni to uistinu ne smeta, niti sam tebe htjela uvrijediti, općenito sam pisala, ja ti samo kažem ono što drugi misle o zenama koje njeguju takav look, ali vrlo rijetko im to i kažu, samo toliko.

Pa ovo sto si ti rekla jest ono što bi svaka žena mogla bez problema imati kao neku rutinu, pritom ne mislim da je manje bitno kako je sređena situacija u glavi illi da treba biti tip top 24/7, ali ono neki minimum bar, prvenstveno zbog same sebe.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    čitajući ovu temu, čini mi se da sam biće s drugog planeta. mislim da je jednom davno jedna od forumašica potegnula pitanje: činite li što za sebe? pa su odgovori bili tipa frizera, kozmetičara, kavice. ovaj put moram reći nešto protivno ovoj temi.
    neki dan sam rekla prijateljici: "tako sam se zapustila, više ne idem u knjižnicu a o kazalištu ili nekakovim seminarima mogu samo sanjati. više nemam maštariju da obilazim engleske vrtove nego da odlazim spavati na neko mirno i nedostupno mjesto želim da mi djeca bar malo porastu pa da probam još nešto studirati jer se ovako osjećam totalno ofucana domaćica , oštećen mozak."
    hoću reći, sto ljudi sto ćudi. eto, mene muči kakvo je stanje mog duha i kako moje intelektualne sposobnosti opadaju s godinama, a to što sjedim mi je prolazna pomisao (kao i nered u kući).
    interesantno razmišljanje. mogla bih se složiti, s tim što bih primetila da jedno ne mora isključivati drugo. dakle, nisu sve doterane ženske praznoglave, niti je biti "zapušten" (štagod to značilo, svakom prema svojim standardima), odraz nekakve dubokoumnosti.

aliii, odlična je tema. odoh odma' da otvorim sličnu...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Magriz,

nisam baš mislila na silikone, jer sam strašljiva i bojim se operacija, nego na wellnese i sl pi..... je. kavitacije, masaže, eterična ulja i sl

Mondu, ne razumijem baš što si htjela reći sa svojim postom, ( ovo je napisano bez ikakvih konotacija, stvarno ne razumijem, ne inatim se , prošla me je faza kačenja po forumu a i dobila sam nekoliko dostojnih nasljednica )

Ja se trudim ,kad pišem na ovakvim temama, pisati o sebi, na način da se ne namećem nikome kao neki etalon.

Sjećam se s kraja 70 tih i drugarica učiteljica tada mojih godina ,sad bi bile gospođe, kojima su dlake na nogama provirivale kroz najlonke i nisu bile rariteti.

isto tako se sjećam vremena kad je depilacija bikini zone bila depilacija prepona ,a ne čerupanje sirote mice.

A sad je očerupana mica maltene standard.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

dakle, nisu sve doterane ženske praznoglave, niti je biti "zapušten" (štagod to značilo, svakom prema svojim standardima), odraz nekakve dubokoumnosti.

...
    Točno.
    Jedino je pitanje što kome znači upravo to "zapušteno".

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Magriz,

nisam baš mislila na silikone, jer sam strašljiva i bojim se operacija, nego na wellnese i sl pi..... je. kavitacije, masaže, eterična ulja i sl
    kakvi silikoni ja svoj višak poklanjam u dobre ruke ali i to košta...
    a ovo o čemu ti pišeš - nisam od toga, nije da ne bih, ali ne patim...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mondu, ne razumijem baš što si htjela reći sa svojim postom, ( ovo je napisano bez ikakvih konotacija, stvarno ne razumijem, ne inatim se , prošla me je faza kačenja po forumu a i dobila sam nekoliko dostojnih nasljednica )

Ja se trudim ,kad pišem na ovakvim temama, pisati o sebi, na način da se ne namećem nikome kao neki etalon.

.
    A što ti nije jasno ?!

To da će danas za takvu ženu kojoj vire dlake iz najlonki ili hoda s pol sijede kose na glave misliti da je neugledna, "konzerva", zapuštena..pa nisam to ja smislila, živimo u svijetu u kojem vanjski izgled nije nevažan, niti namećem sebe kao etalon za išta (mogla si normalno napisati mjerilo, ovo je jedne od stvari koja je tu iritantna do beskraja, komunikacija stvarno u svakome trenutku mora biti na nivou, sorry ali se nekad ode stvarno predaleko).

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ali kad stvarno ne razumijem , da se prebacimo na pp?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa ovo sto si ti rekla jest ono što bi svaka žena mogla bez problema imati kao neku rutinu, pritom ne mislim da je manje bitno kako je sređena situacija u glavi illi da treba biti tip top 24/7, ali ono neki minimum bar, prvenstveno zbog same sebe.
    Moram priznati da ne razumijem zašto bi se žena koja uopće nema sijedih i ima sjajnu kosu morala farbati. Nenalakirani i kratki nokti ne smatraju se zapuštenošću, bar ne u svijetu u kojem ja živim i radim.

Nemam ništa protiv bojanja kose i lakiranja noktiju.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ali kad stvarno ne razumijem , da se prebacimo na pp?
    šališ se jelda....
    Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Moram priznati da ne razumijem zašto bi se žena koja uopće nema sijedih i ima sjajnu kosu morala farbati. Nenalakirani i kratki nokti ne smatraju se zapuštenošću, bar ne u svijetu u kojem ja živim i radim.
    Nemam ništa protiv bojanja kose i lakiranja noktiju.
    A gdje sam ja uopće to i napisala ?!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pisalo je ovako:
    Citiraj maria71 prvotno napisa
    Na što si rekla ovo:

Citiraj Mondu prvotno napisa
    Moguće je da ne misliš tako, iz ovoga je ispalo da sve pobrojano smatraš potrebnom rutinom.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zapušteno, hm...pa rekla bi da je meni zapušteno kad je žena:

slabe osobne higijene (zubi-nokti-kosa-noge-ruke-uši-lice itd)
    nosi se prljavo i zgrčeno
    brkovi na očit izrasli ako ih ima
    obrve obrasle pola čela
    dlake stvarno strše van najlonki (al to nisam nikad vidjela u životu)
    psuje i puši na ulici
    izrast na kosi je veći od 2 cm - kosa je vidno ispucala il jako oštečena od silnih farbanja

A onda imamo i krajnosti koje su veoma česte:

lak na noktima popucao
    šminka vidljivo stara nekoliko dana
    prsti žuti od nikotina
    majica ima trag od dezodoransa
    smrad (uf ovo mi je totalna koma kad vidim da žena smrdi al ono baš po nečistoći)
    raspucala koža na petama i gljivice na noktima

Ono što je meni lijepo i smatram ženstvenim je: ne šminkanje, umjereno ženstveno oblaćenje (ne volim kad žene izbace sise do bradavica i oblaće dominđe), prirodna kosa (može bit i bojana al ne ono koma zblajhana), jednostavna frizura, njegovane ruke i podšišani nokti (ako nosi lak da je neki nježne boje), nakit nije potreban - iako volim neku lijepu ogrlicu...anyway...zovite me staromodnom konzervom ali nešto slično ovom
    http://img.dailymail.co.uk/i/pix/200...OS_468x641.jpg

Ona mi je ujedno i daleko najljepša glumica

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Moguće je da ne misliš tako, iz ovoga je ispalo da sve pobrojano smatraš potrebnom rutinom.
    Darinka naravno da se žena ne mora farbati, ako za time nema potrebe...ali gotovo sve ono pobrojano jest rutina, pa valjda gotovo svakoj ženi koju znam, nije nagađanje, već se jednostavno vidi na ženi kad drži do sebe.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nisam Darinka LOL

Stvar je u tome da različite žene imaju različite potrebe kada je u pitanju uređivanje. Ne vidim zašto bi lakiranje noktiju (naprimjer) bilo svima potrebno. Ili struganje laktova. I tako dalje, i tako dalje.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nisam Darinka LOL

Stvar je u tome da različite žene imaju različite potrebe kada je u pitanju uređivanje. Ne vidim zašto bi lakiranje noktiju (naprimjer) bilo svima potrebno. Ili struganje laktova. I tako dalje, i tako dalje.
    Ajme sorry ...Danka

Ma zasto to tako doslovno shvaćaš, pa zakaj bi strugala laktove ak ne mora, a konkretno lakiranje noktiju, pa ne znam kakva posebna potreba je da se lakiraju nokti, pa mogu nokti biti lakirani bilo kad ili to nije praksa, sad ja ne kužim...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Već sam ti napisala: stvar je u tome da različite žene imaju različite potrebe za uređivanjem.

maria71 je navela što sve ona čini. Ti si to poopćila. Moja teza je da se takve stvari ne daju sasvim poopćavati, i zbog toga sam navodila primjere ("bila doslovna"). Nije bitno govorimo li o bojanju kose ili hidrodermoabraziji ili stavljanju dijamanata na nokte ili inzistiranju na kratkim nenalakiranim noktima ili.... whatever.
    Posljednje uređivanje od Danka_ : 27.06.2010. at 19:05 Razlog: maira u maria :D

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme sorry ...Danka

Ma zasto to tako doslovno shvaćaš, pa zakaj bi strugala laktove ak ne mora, a konkretno lakiranje noktiju, pa ne znam kakva posebna potreba je da se lakiraju nokti, pa mogu nokti biti lakirani bilo kad ili to nije praksa, sad ja ne kužim...
    Nikad nisam lakirala nokte...to uopče nije potrebno da bi se osječala lijepo i ženstveno. Plus, što fali običnim prirodnim noktima...ništa, apsolutno ništa...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Već sam ti napisala: stvar je u tome da različite žene imaju različite potrebe za uređivanjem.

maria71 je navela što sve ona čini. Ti si to poopćila. Moja teza je da se takve stvari ne daju sasvim poopćavati, i zbog toga sam navodila primjere ("bila doslovna"). Nije bitno govorimo li o bojanju kose ili hidrodermoabraziji ili stavljanju dijamanata na nokte ili inzistiranju na kratkim nenalakiranim noktima ili.... whatever.
    Bože blagi, pa ako sam ih ja kako ti kažeš poopćila (ali stvarno ja sve radim kao i ona, sem struganja laktova ) to opet ne znači da ih nužno svaka, ama bas svaka žena radi ili mora raditi, ali tvrde pete, čupave prepone, dlačice po licu, ispucale vrhove na kosi, ili celulit, nešto od toga zasigurno ima svaka žena..nisam ja generalizirala zato jer svi sve to tako moraju, već zato sto su to neke općenite ženske stvari o kojim mi je normalno da vodim računa, ako ima potrebe, ti ne ??
    Posljednje uređivanje od Mondu : 27.06.2010. at 19:28

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Gle, te "ženske stvari" nisu jednake za sve žene, i sama to na kraju kažeš.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja ne lakiram nokte i rijetko su dugi. Jer nemam ja vremena za to...Podrežem ih na urednu dužinu, porašpam i nekad eventualno stavim bezbojni lak. Ne kažem da mi nije lijepo vidjeti gelirane i uređene nokte, ali meni je to skup sport. A i dugi mi nokti setaju zbog djece.

Sada trenutnio po prvi put u životu imam crveni lak na nogama...Bila kod pedikera srediti pete i nokte. Jednostavno ne mogu sama zbog trbuha, a i priuštim si to nekda pred ljeto. Uglavnom, teta me nagovorila, meni bilo čudno, ali lijepo je...Mada ne znam tko še mi to skinuti, nemam doam niti aceton. Hihihi.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mene je sve strah kad će vadžajzling postati standard.

Sjećam se kad sam škicala duplerice u startu i gole tete su imale poprilične pubične dlake. Nešto kao Madonna na svojim prvim golim slikama XD .

A sad su sve očerupane kao purice pred blagdane.I još se instaliraju swarovski kristali...A bojim se da će uskoro žene hodati bez gaća da pokažu te instalacije...

Kad je previše ? Kad postajemo neuređena manjina ?...sve me to pomalo plaši

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

swarovski kristali????
    sad možete i mene nazvati konzervom, ali to mi je, na tom mestu, ipak malo too much...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Da swarovski kristali

Mondu, ja već odavno ne lakiram nokte (otkad imam djecu) i ne stružem laktove, ali razumijem što si htjela reći. Postoje neke stvari koje bi svim ženama mogle biti rutina, ne zahtijevaju niti puno vremena niti puno novaca, a znatno pridonose boljem izgledu.

Što se tiče ovih ekskluzivnijih tretmana, razmišljam da bi nekad, jednog dana kad završim s dojenjem svih potomaka rado stavila nove cice Ali, ni meni se ne da pod nož bez sasvim opravdanog razloga, tako da...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni ovo od nabrojanog spada u održavanje osobne higijene - osim ajde lakiranja noktiju i farbanja.
    Šišanje, čupanje obrva, depiliranje, struganje peta... - meni osobno je ružno vidjeti ženu ("naših" godina, ne mislim sada na svoju baku) koja to ne radi. OK, vjerujem da ih ima i da imaju svoje razloge zašto to ne rade, no ja zadržavam pravo da mi to bude ružno.
    Ne kažem da žena mora napikavati na štiklama uteknuta u broj 36, s dugim crvenim noktima i trobojnim pramenovima. No sada baš da mora hodati neoprane kose, u razvučenoj trenirci s dlakama pod pazuhom, kurjim očima i tvrdim petama osim u nekim ekstremnim slučajevima

Inače, ja sam se opustila otkad sam na drugom porodijskom, prije sam imala puno više vremena (i volje) za takve stvari. Prestala sam s geliranjem noktiju, počet ću ponovo kada krenem na posao. Šišala sam se neki dan i moram priznati da je to bio prvi put da idem frizeru od poroda. Kozmetičarku da ne spominjem.

I ja se učlanjujem u klub "nove cice nakon dojenja"

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •