Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Dojenje i izdajanje

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

zamrzni višak mlijeka za neku kasniiju priliku. U čemu vi zamrzavate mlijeko? U bočici ili?

To ne znači da beba mora dobivati mlijeko iz bočice i dalje, no taj prijelaz s bočice na dojku bi bilo dobro napraviti postepeno. Ma mislim da je ona i imala postepeni prijelaz jer sam joj tri-četiri dana davala bočicu samo po noći a onda smo polako ukinuli i to.

Nakon podoja još izdoji ostatak mlijeka koji se nakuplja. Sad je iznimno bitno da izvučeš višak mlijeka kako se ne bi stvarale kvržice i došlo do upale.Ja u biti ne diram više izdajalicu iz razloga što ne znam koliko bi u biti mlijeka trebala izdojiti da olakšam prsa, a opet da ne izvučem previše pa da bebica nema što vući kada se sjeti sljedećeg podoja (ona voli da su prsa puna jer joj valjda lakše ide, a dojim na zahtjev pa nekada od podoja do podoja prođe sat, nekada dva, a nekada tri).

U svakom slučaju bilo dobro da sisač bočice bude sa manjim otvorom.Ma i je koristimo dudu na bočici za bebe od 0 mj. Ali svejedno mala terminatorica upre svom snagom (valjda je zbunjena od tehnike sisanja cice) i izvuče sadržaj dok kažeš keks.
    Posljednje uređivanje od dee dee : 06.07.2010. at 11:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •