Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: Hoće li prestati lagati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ako novac odlazi samo na ovo što si napisala tada on premalo zarađuje , a ne da troši više nego bi trebao.
    To je onda drukčija vrsta problema.
    Pa meni se čini da on ipak, uzevši u obzir objektivne okolnosti u kojima se nalazi obitelj, troši više od potrebnog.

Naime, ako se žena odriče svega, pa štedi čak i na bebi, mislim da bi se i muž mogao (i morao!) prilagoditi trenutnim prilikama i odreći se paljenja auta za kratke relacije, kojeg soka, termina nogometa ili čega već.

Kad bi se i Ninik tako pravila da nema krize i obilazila frizerske i kozmetičke salone, izlazila s frendicama i inzistirala na tome da konzumira samo odabrane namirnice (mislim... Cola ne valja ako nije u maloj bočici?!), cijela financijska budućnost obitelji i te kako bi došla u pitanje.

On to ne kuži, jer ne mora podmetnuti svoja leđa, to umjesto njega radi netko drugi.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Pa meni se čini da on ipak, uzevši u obzir objektivne okolnosti u kojima se nalazi obitelj, troši više od potrebnog.

Naime, ako se žena odriče svega, pa štedi čak i na bebi, mislim da bi se i muž mogao (i morao!) prilagoditi trenutnim prilikama i odreći se paljenja auta za kratke relacije, kojeg soka, termina nogometa ili čega već.

Kad bi se i Ninik tako pravila da nema krize i obilazila frizerske i kozmetičke salone, izlazila s frendicama i inzistirala na tome da konzumira samo odabrane namirnice (mislim... Cola ne valja ako nije u maloj bočici?!), cijela financijska budućnost obitelji i te kako bi došla u pitanje.

On to ne kuži, jer ne mora podmetnuti svoja leđa, to umjesto njega radi netko drugi.
    Ne mora se on odricati svega , ali se u tom slučaju bilo potrebno raditi više ili bolje da bi mogli zadovoljiti osnovne potrebe.
    Da li on to ne želi ili ne zna, ne znam...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mora se on odricati svega , ali se u tom slučaju bilo potrebno raditi više ili bolje da bi mogli zadovoljiti osnovne potrebe.
    Da li on to ne želi ili ne zna, ne znam...
    Nisam ni mislila da se mora odreći svega, no svakako bi morao prilagoditi svoj životi stil svojoj sadašnjoj situaciji. Svi bismo, vjerujem, voljeli bezbrižno trošiti, no ipak u sebi imamo nekakav semafor koji nam signalizira kad to možemo, a kada ne.

Ukoliko njm ne može ili ne želi dijeliti financijsku sudbinu svoje obitelji, Ninik ima prilično velik problem s kojim se treba (iz)boriti.
    Posljednje uređivanje od Sanja : 06.07.2010. at 15:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •