samo zbog drugih ljudi tu na forumu ne zelim pretvoriti ovo u svoju "privatnu" konverzaciju sa tobom....ja imam puno pametnijeg posla nego da tebe "nalazim"samo sam ti ukazala na jednu od tvojih tendencija.
i dalje ne razumije deplasiranost svoje izjave- ako treba dodatno pojasniti u kratkim crtama cu reci da sam se tom ilustracijom posluzila kako bih skrenula paznju na razlicitost hajmo reci primjene oliti selektivne primjene odredjenih odredbi serijatskog zakona na razlicitim tackama planete zemlje. Nadam se da ga bas ne zelis u potpunosti zivjeti u 21 st jer naci ce se dovoljan br svjeodka da xy osobu koju obje volimo optuzi za preljub pa cemo izgubiti osobu koju volimo na vrlo okrutan nacin.
Jesam li je igdje u svom postu preispitivala da li je neko od meni blsikih ljudi pravi vjernik, dovoljno vjernik ili sli...ja sam samo rekla da se susrecem sa stvarima koje su po serijatu jako cesto i nemam ama bas neikakvih problema sa porijeklom navedenih pojava. Isto kao da ja Svahili pricam- uppss o jezickim varijantama cemo kasnije.
vidjela sam i nikab i burku - nisam probala...i sasvim sigurno je lakse snalaziti se pod nikabom ali je osoba ispod oba pokrivala totalno nevidljiva. U tome je moj problem -ne jer me je strah ne nije mi ruzno za vidijeti vec mi je zao da je bilo koje stvorenje na ovom planetu necijom odlukom nevidljivo!!!
S kim sam ja polemisala o necijem zivotnom izboru????? Hajde molim te malo pažljivije pročitaj citav topik pa cem pricati. tj nemoj vise da pricamo ali cu ti se zahvaliti jer si mi probudila zelju da u jednoj od svojih knjizica ponovno procitam esje koji se bavi pitanjem do kad biti tolerantana prema netolerantnima- za ilustraciju nisam ga citala od 93 pa ko skonta skontao je.
i na kraju ako mi i bas zadires u intimu moj maternji jezik je hrvatski koje je legitiman i ustavom zajamcen jezik u BH ali to je totalno OT. I koliko ti god cudno zvucalo ima nas koji pricamo hrvatski ali i dalje se ne odricemo svog Bosanksog backgrounda.
roger and out

samo sam ti ukazala na jednu od tvojih tendencija.