Pokazuje rezultate 1 do 50 od 431

Tema: Sindrom trenirke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    obučem danas bijelu mušku rebrastu potkošulju (kupila sam je kao takvu) ispod te moje haljine
    Baš si me nasmijala, ja te krenula zamišljati, a onda sam se vratila i pročitala post isponova jer sam ja zabrijala da si na svečanu haljinu obukla mušku potkošulju...anyway, ne želiš znat što sam vizualizirala ha ha

E da, i moj komentira...Uf, nekad poludim, mislim gdje su bili kad se pamet djelila!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    zabrijala da si na svečanu haljinu obukla mušku potkošulju...anyway, ne želiš znat što sam vizualizirala ha ha

ma meni MM ništa ne govori dok ga ne pitam, a kad ga pitam, ugrizem se za jezik
    šalim se, uglavnom, stil nam je sličan, rifle, obične majice... jedino, nakon dugo vremena sam skužila da bi on da ja nosim i nešto ženstvenije komade odjeće, ali to nikada nije rekao (a da se mene pita, ja bih stalno bila u riflama i muškim potkošuljama )
    a da mi on nešto kupi od robe, ajme, to bih voljela vidjeti... nikada, nikada u ovih deset godina mi nije kupio pa ni čarape... ne znam, sad ste me baš dale u razmišljanje
    mislim, pogodio bi stil, ali broj... nema šanse...
    ma, fora je što sam i ja izbirljiva... mora svaka sitnica biti na mjestu (koliko god to banalno zvučalo za rifle i obične majice, ali eto) pa se valjda boji
    a kontam da bi za razliku od rozagrozinog kupio nešto puno veće... zna me pitati kad kupim rifle (ugl idemo zajedno u trgovinu i prilično je kritičan što mi je ok), zar te to ne stišće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •