baš am neki dan s frendicom razgovarala o tome, došle smo do zaključka da se skoro svaka klinka na ovaj ili onaju način srela sa nekim pedofilom u svom djetinjstvu. sjećam se u zg imala sam 12 godina i išla iz škole, ono u po bijela dana zaustavi mene tip i pita za neku ulicu i hop ruke u gače. po ulici auti gore dole. instantno sam se okrenula i dala petama vjetra koliko me noge nose. a sjećam se jednom na bazeni, imala sam jedno 7 ili 8 godina i bila u badiću i klompicama i neki tip me valjda odmjeravao, a moja starka ni pet ni šest stvorila se kod njega i zviznula mu čušku. tata nije bio s nama taj dana, samo baka i mama. tak da ono...pedofila je bilo uvijek i uvijek će ih biti.
mojo frendici se isto slična stvar dogodila tu u de i jednoj njenoj poznanici i još par cura koje znamo.
a što se tiče kupanja golača na plažama klinaca dok su još praktički bebe, ne znam, ja ću to dopustiti i naravno baciti oko sokolovo uokolo sebe, pa ako nešto primjetim, mislim da će mm prije biti do njega nego što ja išta još i pomislim. a nedaj bože da uhvati nekoga da nas slika...

Odgovori s citatom

onda neka bar ne budu gole
nije svugdje nečisto...a za pedofile sam svoje već rekla...
pa sam se baš pitala kako bi bilo sa gaćicama mislim isto jer ipak je to tekućina