Moj F. želi torbu lego bionicle. Gdje da to nađem?![]()
jel netko ima iskustva s target torbama jucer dobili na poklon cini mi se skroz ok anatomska na skate ,belmil vratili ova se cini puno bolja sta mislite
KUPILI SMO i target pernicu ist kao i torba oko 90kn unutra je stvarno kvalitetan pribor giotto flomasteri i bojice sve tako da smo na koncu prezadovoljni i s torbom i s pernicom
Apdejt:
E. je u 3. razredu imala Target torbu (Hello Kitty model) i zaista je bila solidna, medjutim povecao joj se broj knjiga/biljeznica, nije joj stalo sve unutra, i prestala ju je koristiti. Sad ju nosi na balet, dobra je, ali - za nase potrebe za OS premala.
Pa se vratila Sammies by Samsonite Princess torbi, koja je izdrzala jos, da bi joj otisao rajsferslus jer je kolicina knjiga/biljeznica zaista bila velika, nabubrila bi na "bokovima" kad bi bila puna, i - ode zip.
Tako da smo negdje na polovini 4. razreda kupili Ikein ruksak (ovaj: http://ecx.images-amazon.com/images/...DL._SY450_.jpg), E. je sad 5. razred i jos uvijek je savrsen. Sam po sebi lagan, kvalitetan materijal, anatomski, ima dosta odjeljaka (izmedju ostalog i za laptop/tablet) tako da se sve moze dobro i uredno rasporediti. Njoj je bilo dovoljno da je "barem malo roza", a sad je zadovoljna jer ce slijedece godine u vise razrede (upravo imamo upise, off) i dovoljno joj je OK (ne-djecji) i ne zeli ga mijenjati.
Cijena je bila negdje oko 40-50 €; mislim da smo dobili i neki popust na Ikeinu karticu, ne sjecam se vise.
Uglavnom, preporuke.![]()
naprosto se svake godine čudim našim cijenama- moj malac ima Lego torbu (5 dijelova) i platili smo je 70 eura, sada smo i curi kupili (samo Žensku varijantu), isto 5 dijelova i ista cijena.
Nama torba cijeli tjedan stoji u školi, a knjiga ima toliko da kada ju nosimo u školu i iz škole, nikada ju ne nose djeca već mi - i meni je preteška