Pokazuje rezultate 1 do 50 od 438

Tema: Kakvu torbu kupiti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Moj F. želi torbu lego bionicle. Gdje da to nađem?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

jel netko ima iskustva s target torbama jucer dobili na poklon cini mi se skroz ok anatomska na skate ,belmil vratili ova se cini puno bolja sta mislite

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tomma prvotno napisa Vidi poruku
    jel netko ima iskustva s target torbama jucer dobili na poklon cini mi se skroz ok anatomska na skate ,belmil vratili ova se cini puno bolja sta mislite
    Ne znam za torbu, mi smo dobili Target pernicu (Hello Kitty model) i cini mi se vrlo kvalitetna; razmisljam o tome da pernici nadodam i torbu, mozda za 3. razred (jer smo za 2. OK) - onako, materijal mi se cini bas solidan i dugotrajan.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

KUPILI SMO i target pernicu ist kao i torba oko 90kn unutra je stvarno kvalitetan pribor giotto flomasteri i bojice sve tako da smo na koncu prezadovoljni i s torbom i s pernicom

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam za torbu, mi smo dobili Target pernicu (Hello Kitty model) i cini mi se vrlo kvalitetna; razmisljam o tome da pernici nadodam i torbu, mozda za 3. razred (jer smo za 2. OK) - onako, materijal mi se cini bas solidan i dugotrajan.
    Apdejt :

E. je u 3. razredu imala Target torbu (Hello Kitty model) i zaista je bila solidna, medjutim povecao joj se broj knjiga/biljeznica, nije joj stalo sve unutra, i prestala ju je koristiti. Sad ju nosi na balet, dobra je, ali - za nase potrebe za OS premala.

Pa se vratila Sammies by Samsonite Princess torbi, koja je izdrzala jos, da bi joj otisao rajsferslus jer je kolicina knjiga/biljeznica zaista bila velika, nabubrila bi na "bokovima" kad bi bila puna, i - ode zip.

Tako da smo negdje na polovini 4. razreda kupili Ikein ruksak (ovaj: http://ecx.images-amazon.com/images/...DL._SY450_.jpg), E. je sad 5. razred i jos uvijek je savrsen. Sam po sebi lagan, kvalitetan materijal, anatomski, ima dosta odjeljaka (izmedju ostalog i za laptop/tablet) tako da se sve moze dobro i uredno rasporediti. Njoj je bilo dovoljno da je "barem malo roza" , a sad je zadovoljna jer ce slijedece godine u vise razrede (upravo imamo upise, off) i dovoljno joj je OK (ne-djecji) i ne zeli ga mijenjati.

Cijena je bila negdje oko 40-50 €; mislim da smo dobili i neki popust na Ikeinu karticu, ne sjecam se vise.
    Uglavnom, preporuke.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa Vidi poruku
    Moj F. želi torbu lego bionicle. Gdje da to nađem?
    VIDLI U Muleru u CC1, dođe cca 1199,99 kn. Meni malo previše.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    VIDLI U Muleru u CC1, dođe cca 1199,99 kn. Meni malo previše.
    naprosto se svake godine čudim našim cijenama- moj malac ima Lego torbu (5 dijelova) i platili smo je 70 eura, sada smo i curi kupili (samo Žensku varijantu), isto 5 dijelova i ista cijena.

Nama torba cijeli tjedan stoji u školi, a knjiga ima toliko da kada ju nosimo u školu i iz škole, nikada ju ne nose djeca već mi - i meni je preteška

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •