Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

htjela sam reći da naravno da je moguće da se neki osip sam povuče bilo za 5 min, bilo za 5 dana..to je uglavnom alergija onda..kad tijelo to prevlada, onda se samo povuče..puno puta je moj mali dobio neki osip, pretežno na licu ili trupu, koji se sam povukao..nekad se sam povukao za pol sata, nekad za pol dana..ovisno..znam prepoznati kad je crvenilo koje bude samo prošlo,a kad je dermatitis, ono grubi ružni osip..

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj stela2 prvotno napisa Vidi poruku
    htjela sam reći da naravno da je moguće da se neki osip sam povuče bilo za 5 min, bilo za 5 dana..to je uglavnom alergija onda..kad tijelo to prevlada, onda se samo povuče..puno puta je moj mali dobio neki osip, pretežno na licu ili trupu, koji se sam povukao..nekad se sam povukao za pol sata, nekad za pol dana..ovisno..znam prepoznati kad je crvenilo koje bude samo prošlo,a kad je dermatitis, ono grubi ružni osip..
    Ma eto pokušavam shvatiti, taj grubi ružni osip je imao po rukicama i to se javilo dan nakon što je probao mahune, ali taj dan je bilo i užasno jako sunce, vozili smo se u autu, bio je zaštičen, ali ga nisam namazala. Osip je bio jak dva tri dana, onda je izblijedilo, ali je ostala suha gruba koža, još je i sada nakon skoro dva mjeseca ja mogu napipati. Sad nam se javio osip nakon žumanjka, ali je i jako brzo nestao u potpunosti, osip je bio na vratu ( i opet sumnja, da li je od znoja). Prvo sam i ja posumnjala da ga je opeklo sunce, ali predugo je trajalo, pedica je rekla da je suha koža (ja sumnjam), jer znam ipak kako izgleda suha koža. Za sada više ne konzumiramo mahune, a žumanjak isto nećemo neko vrijeme, pa ću opet probati. Problematična mi se čini i dinja. Čekat ću da bude potpuno čist pa onda probati pomalo, neznam što drugo. Alergije su mi sasvim nova dimenzija, čitam i pratim, već ste mi puno pomogli, ali imam gadan osjećaj, nešto nije u redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •