ruksak
na stranicama targeta ces ga naci pod basketball player
lijepi su mi npr skater ili roc drop rider
ruksak
na stranicama targeta ces ga naci pod basketball player
lijepi su mi npr skater ili roc drop rider
Podižem temu.
Gdje ima kojih torbi i po koliko kunića? Nama treba za curu. Znam da je još rano ali čini mi se da su već počele dolaziti u dućane.
Ne znam za ovu godinu, ali lani smo mi sinu kupili lijepu anatomsku za 119 kn u novozagrebačkom Getrou. Imala je čak i vagu u ručki! Ne znam kako je ove godine, obično ta roba (pristojan izbor torbi, pisanki, pernica i sl.) stiže u većinu trgovina oko 15.08.
Doma imamo dogovor da se svaka torba nosi 2 godine, dakle, ove godine je stariji sin na redu (on će na jesen u 3. razred). Mislim da bi ga veselio ruksak, ali vidjet ćemo kad odemo tamo.
Inače, gledam torbe po razredu - skupe se kao i jeftine brzo raspadaju. Mi smo sretni jer su djeca u boravku pa torbe više služe kao spremišta za knjige i pribor, a nose ih doma samo vikendom. Kad više ne budu u boravku, odabirat ćemo torbe s malo više pažnje... Dosta djece (pogotovo djevojčica) ima one ruksake s ručkom i kotačićima, ali za sada nam to nije trebalo.
ja prijavljujem herlitzova mog prvašića
ista je kao na dan kad smo je kupili
u kauflanda je bila 340 a ove zime smo i mlađoj kupili istu u nn na sniženju za mislim 170
Mene je sad sram priznati, ali naš Targetz odlazi u 8. razred.... :shock: :shock: :shock:
Sve ne mogu vjerovati, ali tako je. Prestala sam brojati godine, davno je to bilo kad smo ga kupili i kad su me pljuvali šta sam dala 350 kn kad imam ruksaka po 70...
Moj sin ne želi drugi, s ovim je odrastao i stvarno ne znam kako ću ga nagovoriti da se oprosti od njega? Pa neće valjda i u srednju preći?
a gdje se target kupuje?
ima li kod nas ili se naručuje preko neta?
Vidim da je topik i dalje ziv.
Ja se onomad odlucih za kupovinu Scout torbe (mekana naprijed - tvrda otraga - polu-ruksak ).
Vec je dvije godine nosi i stvarno smo zadovoljni s kvalitetom.
Onda mi se cinilo puno 700 kn za torbu ali sve je izglednije da ce torba izdrzati pune 4 godine pa onda i nije neka cijena.
Tada sam kupila jeftinu pernicu koja se raspala do polugodista.
Na polugodistu smo kupili Scout pernicu koja je i dalje ko nova (1,5 godinu) samo ju redovito dopunjujemo novim priborom.
Podižem ovaj topic šokirana cijenama torbi (malo sam informativno škicnula u knjižari koja drži scout). Koje će torbe dobiti vaši prvašići?
Mi smo i dalje vjerni Scoutu, barem sto se tice mlade dvojice. Najstariji hoce nekakav ruksak, koji se nosi tako da mu visi malte ne do koljena...
Jel zna netko koliko teže najlakše torbe za prvašiće i koje su marke?
jel 700 grama?
Mi smo kupili Hama torbu sa paukovom mrežom,u Maras dućanu u CC1, 2 godine garancije-meni bitno, pernicom i onim dodacima tipa vrećica za tjelesni , još jedna prazna pernica za flomastere i novčanik..cijena 799 kn, jako je lijepa, anatomska i lagana
nadam se da će I uživati u njoj 2 godine a onda nasljeđuje J
da to je taj dućan, težina torbe je 1160 gr
Mi smo predprošle godine kupili predškolašici u Konzumu torbu za nekih 50-60 kn, anatomsku i to sve. Mislila sam da će biti za malu školu, ali ona ju je htjela i za 1. razred. Sad će sa njom u drugi i ista je kao prvog dana (samo bi joj dobrodošlo pranje). Sinu smo kupili u TL anatomski ruksak - isto oko 50 kn prošle godine i nositi će ga i slijedeće.
Tak da nije ak je jeftino automatski loše.
E, da , ne idu u boravak.
Mi smo danas dobili Herlitz torbu. Poklon od uje...
Prelijepa je, ružičasta s izvezenim leptirom, čvrsta, certifikat za kvalitetu, lagana, piše da je težinom ispod 1 kg.
Prosle godine smo za prvi razred kupili Sammies by Samsonite Playdream Princess.
Lagana je, nije joj visila do koljena (i E je, sa manje od 6 godina kad je kretala u prvi razred bila komarac-kategorija po kilazi), naramenice su dobro napravljene, siroke i podstavljene, anatomske.
Dvaput sam ju (na zimskim i uskrsnjim praznicima) oprala u vesmasini, sada cu opet. Super je ocuvana, a kad je oprana, izgleda kao nova.
E ju zeli nositi i u 2. razredu, a s obzirom na njeno stanje ne treba nam nova, pa ostajemo pri njoj - i toplo preporucujemo Sammies by Samsonite liniju skolskih ruksaka.
Nadovezujem se - izgleda ovako: http://www.activforyou.ch/images/pla...ckprinzess.gif
ima tko iskustva s Diddline torbama?
moja V je zapela za nju
za cijenu bi morala biti dobra, 700 kuna, prazna
piše anatomska
inače sam mislila uzeti haminu punu, za 800 kuna
Mi imamo Didl torbu, jedina zamjerka je da je i prazna jako teška.
Traži se ruksak anatomski, dovoljno velik, podstavljen a da nije bebasta slika, za 5. razred. Itko išta vidio?
Nisam stekla dojam da je Didlina teška, al ću opet ići mjeruckat. Druga iskustva? To mi je za djevojku-prvašicu.
piše na deklaraciji da je težina prazne torbe 980 grama
ne znam da su druge torbe puno lakše
i mene zanimaju iskustva
kvaliteta?
izdržljivost?
iskoristivost?
za diddlinu pitam
ja sam nedavno svom prvasicu kupila belmil torbu fenomenalna je malena ,anatomska unutra 3 ;vrste pregrade uglavnom otkrice/ prvi sin imao modan -preteska
Torba od 500, 700, 1000 kn ???
Ma što vam, jeste li vi stvarno pop...?
Pa 600 kn je komplet knjiga za 1. razred?
Ili imate jako puno novaca viška, pa morate to pokazivati svima.
Kažu ortopedi, da te anatomke torbe, zapravo ne postoje,
radi se o komercijalnom triku.
( Zamislite da vam netko kaže, ova se vreća cementa od 50 kg jako lako nosi na
leđima, naime, pakirana je u posebnu, anatomsku ambalažu )
Da se naći lijepih, kvalitetnih i , najvažnije, laganih torbi za 100-200 kn,
čak i manje, eto, mi kupili prije neki dan u Školskoj knjizi kad smo i knjige kupili,
ima torbi od tridesetak kuna na više.
mi smo kupili haminu torbu za 799 kuna (glavno da nije 800)
i da, normalni smo. da si ne možemo priuštiti takvu, uzeli bi jeftiniju.
jel netko ima iskustva s target torbama jucer dobili na poklon cini mi se skroz ok anatomska na skate ,belmil vratili ova se cini puno bolja sta mislite
Mi isto imamo skupu torbu i takoder smo normalni... Ne patimo na marke, vec zelim da mi djete nosi kvalitetno.
Nitko me ne moze uvjeriti da je torba za 30 kuna dobra za prvasica, ma niti za jednog skolarca. Da si mozda stavila na leda malo skuplju anatomsku torbu i neku za 100 kn, ne bi tako lupetala...
KUPILI SMO i target pernicu ist kao i torba oko 90kn unutra je stvarno kvalitetan pribor giotto flomasteri i bojice sve tako da smo na koncu prezadovoljni i s torbom i s pernicom
Naša Target torba kreće u 4. razred!!! Plava sa skejterom. Još izgleda kao nova, ni jedan konac se nije izvukao. Na kraju svake šk. godine je operem u kadi sa malo praška, posušim, i opet je ko nova!!! Mi smo prezadovoljni, moj đak kaže da će je nositi dok se ne raspadne, ali nadam se da ćemo ga nagovoriti da za 5. razred uzmemo neki ruksak, iste firme, naravno...
Inače, mi smo tu torbu kupili nakon mjesec dana prvog razreda, jer se prva (upola jeftinija) torba raspala, tj. kada se torba primila za onu ručku na vrhu, otvorila se, i sve iz nje se rasipalo. MM popravljao jedno 4-5 puta, ali više se nije dalo.
Sve u svemu, Targetom smo prezadovoljni!!!!!
Rebecca bas mi je drago da to pises jer mi upravo imamo takvu modro crvenu torbu s skejterom itakvu pernicu i cini mi se predobra i kvalitetna a moj sin odusevljen
A mene isto zanima iskustva s Didddlina torbom.
Stvarno je prelijepa,ali nisam sigurna u kvalitetu,košta 650kn...
super mi je i Hama i dvoumim se ali ona ima u sebi pernicu i još sve one dodatke,a nama to ne treba jer imamo pa dva para.da li negdje ima sama Hama torba bez dodataka u sebi,pa da joj je i cijena niža.Vidjela sam u metroa po 430 kn bez dodataka,ali nekako mi nije lijepa,pa čak mi je i čudna ,nekako mi ne izgleda ko original,takvu boju nisam vidila ni u jednom njihovom katalogu.
ja upravo iz metroa
gledala hamu, ali imaju samo muške
prazne
mi ćemo vjerovatno uzeti haminu punu
mala kaže da joj je ona najugodnija na leđima
kaže da joj bolje leži nego scoutica, mada sam se ja zapalila za scout
didl mi je zgodna, i ima u gift shopu u mercatoru 20 % popusta na torbe
ali su mi nekako prešljokaste, prešarene, preroze, premišaste
experti za scout
koja je scout bolja?
maxi, easy II, mega?
nisam expert, al' mi imamo maxi
zato što se principessi sviđala...
ja bih ti savjetovala da prepustiš V. izbor,
a to kaj si se ti zapalila...![]()
mi smo danas probavali herlitz
V nije dobro stajala
jedna roza joj se dopala, ali kad ju je stavila na leđa rekla je da joj ne paše
Andrija jos uvijek ima Herlitzov tvrdi ruksak koji sam mu kupila u prvom razredu. I namjerava ga nositi i dalje.
Kupila sam i Lovri Herlitzov, ali to cemo tek vidjeti kakav ce biti. Malo je velik za prvasica, nije tezak nego malo veci od onih novcanik-torbica koje se prodaju za prvasice, ali je tvrd na svim pravim mjestima.
hvala na info !
nekako i ja tako razmišljam...
kakva ti je ta iz metroa,koja boja,kod nas je neka plava sa dugmićima,mislim da nije za dečke.
skauticu ne bih...nekako mi preplastična,nekako tvrda(ima ih metro,interspar i tisak media...nisam uspoređivala cijene)
Da i na Didllina torbe daju 20% popusta,i meni rekli samo danas je popust,moja kuma bila drugi dan i njoj rekli istotrgovačke fore....
Jel gledao tko u Mulleru hama torbe,ja sam ih vidila u cc1 prije par mjeseci ,pa ne znam cijene.Kod nas u Zd još nema Mullera,otvara se tek pred kraj godine,a to mi kasnoako može netko otići tamo i vidjeti....zahvalna...))).
gdje ima najbolji izbor herlitzovih, nama su one najbolje, ali izbor u metrou i narodnim novinama kod đamije je slab
Moj glas ide apsolutno u smjeru herlitza. Omjer kvalitete i cijene nije bolji ni na jednoj drugoj torbi (barem od onih što sam ja proučavala). Na kraju školske godine smo kupili torbu za školu, tako da smo kupili prošlogodišnji model (strašno stvarno) za nekih 130 kn ak se ne varam
Mislim da su inače oko 400 kn. Toplo preporučam
![]()
Posljednje uređivanje od anchie76 : 03.08.2010. at 14:59
Imamo sad ovakvu http://www.rog.hr/catalog/index.php?productID=4742
A prošle godine smo imali ovakvu http://www.rog.hr/catalog/index.php?productID=6065, kupili je slučajno u Zadru za stvarno neke sitne pare i rekli koliko traje traje (ionako će je MM nositi) . Samo taj model je izdržao jednu god jer sistem kopčanja nije dobar. Cijela torba, cijela njena težina je bila na kopčama koje su se držale s jednim malim dijelom. Tako da nam je to puklo na kraju godine. No na novijem modelu - ovaj gore - to su promijenili, i još je cijena u NN bila stvarno smiješna. Ako ćete kupovati herlitz, gledajte kakve kopče imaju - bitno je da nisu ti crveni trokuti.