-
Univerzalno savršenstvo ne postoji, svaki čovjek je priča za sebe, sam stvara svoj život, radi i teži k nekim svojim idealima. Istina je da da svi posustajemo kad-tad, ali najvažnije u svemu je ne odustajati i uvijek se iznova truditi.
Ljudi posjećuju ovaj forum iz raznih razloga, ali velika većina je tu zbog svoje djece. Eto djeca su toliko delikatna tema uvijek bila i ostat će, tako da je nemoguće da i takav forum ostane bez nekih delikatnih etiketa.
Svi koji na pozitivan način sudjeluju na forumu, recimo da su ovdje zbog poboljšanja odgoja svoje djece, poboljšanja prehrane, traženje odgovora za zdravlje svog djeteta….. traže odgovore na svoja pitanja vezana za djecu i traže i teže k boljemu jer svi mi želimo najbolje za njih.
E sad, kad uleti netko tko recimo ne pridaje baš toliko pažnje xy stvari ili se globalno ne “zamara“ tolikim stvarima oko djece, prehrane… i smatra da mu nisu potrebne nove informacije već se prepušta: kako su svi tako ću i ja, ma što ćemo komplicirati, pa kako je nekad bilo i sl.…. e onda taj netko osjeti, ipak ga nešto štrecne kad vidi koliki tu raspravljaju, ali ne odustaje i ostaje pri svom .
Onda takvi nazivaju: jooj one“Rode“ misle da su savršene…itd. , a sami se ne potrude oko ničeg.
Otud to savršenstvo, koje ne postoji odnosno postoji težnja k njemu, ali je ta težnja toliko individualna i posebna za svaku osobu, dijete, obitelj i jednostavno ne postoji recept za to nigdje pa niti ovdje.
Dojenje, prehrana, odgajanje djece…. za sve to treba jaaako puno truda . strpljenja, živaca i konstantnog traženja pravog puta.
E tako ja trenutno u ovoj fazi života doživljavam ovaj forum.
Grupna podrška, pomoć i edukacija u podizanju djece, savjeti iskusnijih i najvažnije: vlastito filtriranje prikupljenih informacija i stvaranje novih ciljeva za savršenstvo gledano samo mojim očima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma