Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: Povišeni kolesterol - ideje za prehranu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Čula sam isto što i seni, da ima neka fora u ref. vrijednostima čija je gornja granica niža nego što bi trebala biti. Možda ima nečeg i u tome (od nas deset žena na sistematskom taj dan njih osam je imalo povišen kolesterol ili trigliceride).
    bio je negdje clanak neke doktorice, Lidija se zove, prezimena se ne mogu sjetiti, da je to snizavanje referentnih vrijednosti ustvari 'urota' farmaceutskih tvrtki jer kada su granice nize postavljene, sira je masa ljudi koji imaju povisene vrijednosti pa moraju koristiti njihove tablete....mislim da je govorila o osteoporozi i kolesterolu...
    e sad, nisam lijecnik niti strucna u medicinskom smislu da kazem da li je ta teza tocna ili ne, ali logicki ima smisla...

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    bio je negdje clanak neke doktorice, Lidija se zove, prezimena se ne mogu sjetiti, da je to snizavanje referentnih vrijednosti ustvari 'urota' farmaceutskih tvrtki jer kada su granice nize postavljene, sira je masa ljudi koji imaju povisene vrijednosti pa moraju koristiti njihove tablete....mislim da je govorila o osteoporozi i kolesterolu...
    e sad, nisam lijecnik niti strucna u medicinskom smislu da kazem da li je ta teza tocna ili ne, ali logicki ima smisla...
    I još ću, uz ovo što je napisala zhang, dodati vrijednosti normalnog krvnog tlaka - negdje sam čula da su sada pomaknute na 115/75 - pretpostavljam, iz posve istog razloga. I slažem se, ima smisla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •