Pokazuje rezultate 1 do 50 od 115

Tema: Dali pokušavate promijeniti tuđe (ne)znanje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ne.

I uglavnom me baš briga.

Vidim li ekstremne primjere, recimo ljude koji se spremaju ostaviti dijete u autu dok oni samo skoče u dućan po nešto, otvoreno im priprijetim da ću pozvati policiju (ne biste vjerovali, takvih zbilja ima). Isto ako vidim da netko tuče dijete (ne mislim po turu, nego, recimo, šamara - bio je primjer u centru Kaptol).

Doji li netko ili ne... Njihov odabir. Isto za mnogošta drugoga.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Kapric prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim li ekstremne primjere, recimo ljude koji se spremaju ostaviti dijete u autu dok oni samo skoče u dućan po nešto, otvoreno im priprijetim da ću pozvati policiju (ne biste vjerovali, takvih zbilja ima).
    Ja to radim.
    Ne pada mi na pamet tegliti ih oboje van da bih samo kupila kruh i mlijeko.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

pa, ne znam kaj da velim. meni bi to isto bilo super,kad bi moja glava to mogla izvest, podnijet.. tek sam 2 puta odvela m u jaslice dok je mm na poslu i nema nikakve sanse da bi s ostavila u autu samo dok njega odvedem gore, pokupim dole. jednostavno nebi mogla, neg teglim autosjedalicu i njega za ruku, je da se sva preznojim i ruka mi odpadne, al nemrem si zamislit drukcije.. ne ostavim ni torbu na sicu, ( hitim ju pod sic da se ne vidi ). ja necu nikom zvat policiju nit koga osuđujem, al eto ja nebi mogla.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa Vidi poruku
    . tek sam 2 puta odvela m u jaslice dok je mm na poslu i nema nikakve sanse da bi s ostavila u autu samo dok njega odvedem gore, pokupim dole. jednostavno nebi mogla, neg teglim autosjedalicu i njega za ruku, je da se sva preznojim i ruka mi odpadne, al nemrem si zamislit drukcije.. ne ostavim ni torbu na sicu
    U toj prilici i ja teglim. Al kad se parkiram ispred dućana ili pekare ne vučem ih van. Ne ostavim ih na parkiralištu ili u garaži nego ispred dućana tako da vidim auto. Zato razumijem "skakanje" u dućan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •