Ja nikad ne skužim takve stvari.
U katalogu je sve fino poslikano, a u Lidlu je nabacano na hrpu. I ne uspjevam se nikako snaći.
Ili je to samo u "mom" Lidlu?
Meni su dobre i one smrznute pizze.
Ja nikad ne skužim takve stvari.
U katalogu je sve fino poslikano, a u Lidlu je nabacano na hrpu. I ne uspjevam se nikako snaći.
Ili je to samo u "mom" Lidlu?
Meni su dobre i one smrznute pizze.
Samo da napomenem da se već drugi tjedan za redom prepuštam hedonizmu uz Eisstern sladolede... Prvo sam griješila s nevjerojatnom burbon vanilijom, a sad imam avanturu s orahom i prepredobrom čokoladom(dooobra ko Dante iz Seksa i grada, 1.dio).
obavezno voćne mekane bombone, onaj njihov tamni tvrdi kruh
sladoledi svih vrsta, voćni jogurti banana/jagoda, kore za pitu, čips, radler, suncokretovo ulje, nešto kao monte...
A kupujete li u Lidlu ono njihovo pakirano meso? Znate li možda odakle je to meso?
Meso još nisam kupovala - uglavnom kupujem u Fiolića.
Jednom sam kupila one ćevapčiće i fini su (i 5,6kn jeftiniji nego u Konzumu).
Odlične su mi i one hrenovke/kobasice punjene sirom i omotane špekom. Svaki put kada su na sniženju ih kupim nekoliko.
Moji doma su odusevljeni nekim lazanjama, smrznutim, u pakiranju od kile.
Posljednje uređivanje od VIPmama : 04.08.2010. at 10:22
Ja "ne znam" kupiti meso, nikad ne idem u mesnicu nego gnjavim mamu da mi ide kupovati. Ona ima svog mesara i sve OK, ali opet bi mi nekad odgovaralo da kupim mesa i u dućanu. I sad, kaj, baš sam vidjela ta PIK pakiranja, mislim da je PIK (?), imaju i teletinu, bifteke - eto, nekad bi mi za promjenu pasalo to kupiti u Konzumu (jer jedemo skoro samo piletinu i puretinu).
Ali, dakle, ja pogledam taj pik paketić sa telećim šniclima, a kad tamo ZELENO, zelenkasto ?? Onako sa donje strane točno se vidi promijenjena boja. Jeste vi to skužili?
Jel možda netko vidio ovo: http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_14818.htm
Tražila sam jučer na jankomiru ali nisam našla.
U ZG Lidlu mi je odlična junetina na kocke za gulaš (neka Njemačka, doduše skuplja je od obične), inače domaći dobavljač im je Barmes. Kupila sam jednom u hitnji mljevenu junetinu i bila je sasvim dobra (za razliku od nikad više PIK-ove iz Konzuma), kao i juneći but jako tanko rezan (što volim). Inače pakirano meso kupujem samo ako je jako svježe, tj. ako je pakirano jučer ili danas i gotovo nikad ga ne zamrzavam.....bojim se da ta mesina uvijek stiže zaleđena.
Nama su favoriti: instant kava "casa de cafe GOLD " 200 gr, napolitanke Fin Care 175 g ( podsjećaju me na Locker napolitanke , samo skoro tri puta jeftinije ), Maribel namazi ( kao pekmezi ), Gingerbread medenjaci...
Odjeća za klince je uglavnom dobre kvalitete.
pesto rosso, umak za tjesteninu u maloj staklenci![]()
ECORINO sladoled na štapiću, pakiranje od 16komada.
To je kod nas doma najslatkać, nešto tipa snjeguljice od leda, al bolje.
Kroasani s punjenjem od marelice, mislim da ih je 6 u pakiranju, oko 12 kuna. MM lud za njima
Narančin sok 100% -ni od danas 3,99 kn za litru. Nama je super. Kruh korica - nije dobar, ima neki strašno gorak okus.
Oni koji imaju iskustva s detergentom sa veš - Lel, da li valja? Thx!
Tajchi, sad su veliki ko king na akciji: http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...4182_14934.htm
Ja ih (te velike) inače kupujem u kutiji (6 kom) za cca 25-30 kn - ne znam točno.
Evo ja kupila plavi i ok je.Ja inače svaki prašak stavljam u max.količinama ( posudice do vrha, zbog tvrde vode ) i po meni učinak isti kao i kod skupljih praškova. Uzela sam i njihov omekšivač doussy i isto sam zadovoljna , doduše nisam potrefila dobar miris, ali osjeti se, a i rublje je mekano.
Posljednje uređivanje od cappy : 08.08.2010. at 23:15
Jel netko kupio neku od ovih igračaka? Htjela sam to otići pogledati ovaj tjedan ali nikako nisam stigla, pa me zanima, što sam propustila?vidjela sam u novom katalogu da će ovaj tjedan biti dosta igračaka u ponudi
slikovnica, didaktičkih igara (nešto kao memo), kocki za slaganje, svašta za crtanje i sl.
ni ja nisam došla na vrijeme
sve je već bilo rasprodano
kupila sam jedino disney slikovnicu s nekim pokusom s duginim bojama za 15 kn i baš mi je super, iako je za malo veće klince (nije za bebe), pa ju još ne čitamo
Mi smo kupili one puzzle koje na pojedinim mjestima protrljaš pa se pojavi životinja. Fora, ALI - treba jako trljati, teško da bi dijete to moglo dovoljno dugo i jako trljati da se famozna životinja pojavi i drugo, nekvalitetno su slijepljene pa se već pri prvom slaganju i vraćanju u kutiju nekoliko komada razlijepilo. Nemojte kupovati, ne isplati se!
mislim da nisu smrznuti Tashunica
ja to ne kupujem, al jednom je tako nešto sorcie dala Vanji, jako joj se dopalo
kupila sam one drvene kocke za dijecu.super su.takve sam i tražila.one police za spremanje igračaka -zakon-kupila 2 komada.muž oduševljen,isprobala sam njihove deterđente za kupaonu(kupljeni u njemačkoj u lidlu) baš su dobri.
Zna li netko ima li tih drvenih kocaka još ili je prošla baka s kolačima?![]()
davim se u sezamovim pločicama - čisti sezam, malo kikirikija a sve ostalo šećer uuuuuuuuuuuuuuuuuu..............ovisnica!![]()
Mi u Lidl uglavnom idemo po namaze,jogurte,slatkiše,grickalice. Omiljena mi je Choko Nussa (nešto prefino i meni također bolje od nutele,nije tak slatka ko nutela), Yogosan jogurti su mi mrak baš sam jučer opskrbila friđ njima,čokolade su im jako fine i jeftine kao i čips i slične grickalice. meso tamo ne kupujem,uvijek volim kupit hrvatsko (nekak mi je sigurnije). dobre su nam i vlažne maramice za koje vidim da se proizvode u Hr... ne znam kakve su za male bebe al za mog dvogodišnjaka i njegovu rit su super. Probali smo i pastu za zube njihove marke,meni je ok,niš posebno,dok mom mužu niš ne valja. Sviđa mi se što imaju svakakve proizvode za kućanstvo,ali sam primjetila da vjerojatno treba doć čim takva roba stigne jer se u protivnom valjda sve zalihe prodaju.
jučer je bilo dječjih papučica od 25 - 50 kuna,majci za dečkiće s kapuljačom i dugim rukavima po 35 kn... a idući tjedan imaju na akciji (četvrtak,26.8) dječju školsku ploču koja se montira na zid za 150 kn,meni izgleda super i baš si mislim da to odem kupit svom malcu
mene zanima sljedeče ako netko kupuje: - kakve su im pelene za djecu?
- kakve su im kave/kapućina?
- prašak za veš?
i da još nekaj... kondomi su im zakon :D 12 komada za 19 kuna...))))
od danas je neka rasprodaja, mi smo kupili termo čarapice s absom za 8kn, jako lijepe i tople, a čine mi se i kvalitetne
Da li tko kupuje meso u Lidlu?
kupovala sam meso i ono što sam kupila bilo mi je dobro, znaju imati dobre akcije
Kupujem onu junetinu na kockice za gulaš, svinj.kare i jednom sam skeptično kupila mljevenu junetinu (Barmes)i bila mi je puno bolja nego ona Konzumova PIK (inače meljem kod mesara).
[QUOTE=iva1602;1683806]
mene zanima sljedeče ako netko kupuje: - kakve su im pelene za djecu?
- QUOTE]
Pelene su prva liga,mi smo zadnju godinu koristili samo njih,nakon svih Libero, Pampers,Baby love,one neke iz Muller-a..ma svašta smo probali,čak i one od recikliranog materijala,
ali Lidlove su nam bile nabolje.
Zašto nitko nije dojavio da je Lidlov dvoslojni reciklirani WC papir vrlo prihvatljive debljine (puno deblji nego napr. Konzumov troslojni) ? To sam tek neki dan otkrila.
Probala sve WC papire i nažalost zaista nema do Zewe
Ima!
U KTC-u kupujem Perfex troslojni toalet papir. Oko 19 kn/24 role, a pretprošli mjesec je bio i na akciji 14kn/24role...
Meni je super:
ubrusi, ona velika rola, to mi stvarno duuugo traje;
sladoledi, najviše trošimo one u kutiji, ali i ona pakiranja gdje su slamboši na štapiću; plus obavezno kad je na akciji onaj tipa king sladoled (prošli put je bio 3,33kn, tim napunim zamrzivač)
kebab i gyros, smrznuto - super mi je.
Sredstva za čišćenje me se nisu dojmila, kupila sam nedavno neku pjenu za pranje sanitarija, uguših se skoro, a oprala nije ništa.