Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Chemtrail

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj a.k. prvotno napisa Vidi poruku
    JA misla da svaki avion ostavlja iza sebe bijeli trag. Evo sto kazu na wikipediji:
    "Kondenzirani trag koji ostavljaju zrakopolovi što lete na velikim visinama, zapravo su vrsta cirusnih oblaka. Trag se stvara kad se vodena para koju ispušta zrakopolov smrzava u ledene kristaliće."
    To mi je logicnije objasnjenje nego da netko po nama ispusta neke kemikalije.
    A sto se tice teorija zavjere uvjek sam skepticna prema njima, malo vise sam sklona povjerovati u one teorije koje objasnjavaju nesto sto je neobjasnjeno, ali ovako nesto mi je stvarno previse.
    razlika je u tome sto se normalni trag razide u roku od nekoliko minuta, a ovi ostaju satima na nebu; zna se tocno sto sadrze, a to su vrlo stetne tvari poput barija i aluminija...

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sluzbeno oni ni ne poricu da zaprasuju, a razlog im je da tim umjetnim oblacima nas stite od prejakog UV-zracenja. No sve je to obavijeno velom tajne posto uglavnom mi obicni smrtnici nismo bas previse o tome obavijesteni, sto je malo cudno u ovo vrijeme kad svatko zna tko koga gdje i kako...
    Ne zaprasuju oni samo iznad Splita, to se desava po cijeloj kugli zemaljskoj!
    Ne znam zasto sam pokrenula temu, znam da se mnogi cude zbog vremena u zadnje vrijeme, koliko nas zaprasuju, tesko je imati koji vedri dan...

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa Vidi poruku
    razlika je u tome sto se normalni trag razide u roku od nekoliko minuta, a ovi ostaju satima na nebu; zna se tocno sto sadrze, a to su vrlo stetne tvari poput barija i aluminija...
    Znanstveno je utvrđeno da normalni trag može ostati u zraku do pola sata. Moj frend je isto chemtrailove odbacivao kao notornu glupost dok jednom putujući prijepodne prema ZG-u nije vidio trag a popodne vraćajući se iz ZG-a je taj trag i dalje bio na nebu. I ne nije se zeznuo s time da je to bio drugi trag. Čovjek je pilot.

Anyway, nakon opsežnog istraživanja (uključujući i korespodenciju sa mjerodavnima u državi) zaključio je da je nešto čudno u zraku. Ali što - ne zna se!
    Posljednje uređivanje od sinkezg : 27.09.2011. at 23:38

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Znanstveno je utvrđeno da normalni trag može ostati u zraku do pola sata. Moj frend je isto chemtrailove odbacivao kao notornu glupost dok jednom putujući prijepodne prema ZG-u nije vidio trag a popodne vraćajući se iz ZG-a je taj trag i dalje bio na nebu. I ne nije se zeznuo s time da je to bio drugi trag. Čovjek je pilot.
    Logično. Kad nebom iznad Zg prolete dnevno 1-2 aviona, a pogotovo nikad ne idu putanjom onog predhodnog.
    Garant ti trailovi sadrže nekakva inhalatorna cjepiva.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Garant ti trailovi sadrže nekakva inhalatorna cjepiva.

sinke, ajd, možeš odahnuti, šta ti je ono malo aluminija i žive što dobiješ u cjepivima obzirom da nas ONI sustavno truju

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku

Anyway, nakon opsežnog istraživanja (uključujući i korespodenciju sa mjerodavnima u državi) zaključio je da je nešto čudno u zraku. Ali što - ne zna se!
    Sva ona propitkivanja na pro et contra cijepljenje temama si diskreditirao ovim postom (mislim, ne samo ovim, al ovo me oduševilo). Zamisli, trag na nebu na istom, pazi, istom mjestu ujutro i popodne! Eeej!
    Zna čovjek, ipak je pilot.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Zamisli, trag na nebu na istom, pazi, istom mjestu ujutro i popodne! Eeej!
    boooooožepetra, valjda čovjek zna gdje je ostavio trag

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Sva ona propitkivanja na pro et contra cijepljenje temama si diskreditirao ovim postom (mislim, ne samo ovim, al ovo me oduševilo). Zamisli, trag na nebu na istom, pazi, istom mjestu ujutro i popodne! Eeej!
    potpis. naprosto oduševilo. dal da ga linkamo na sve one teme o cijepljenju na koje se sinke javlja?
    al, nema smisla, te teorije zavjere su ko droga, navučeš se samo tako na jednu i onda samo širiš horizonte.
    a vrijeme za odvikavanje definitivno počinje kad ti font wingdings otkrije najavu za teroristički napad.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa Vidi poruku
    razlika je u tome sto se normalni trag razide u roku od nekoliko minuta, a ovi ostaju satima na nebu; ..
    ne baš
    Wikipedia kaže za normalne tragove uzrokovane kondenzacijom:
    Depending on atmospheric conditions, contrails may be visible for only a few seconds or minutes, or may persist for many hours which may affect climate
    Posljednje uređivanje od mujica : 28.09.2011. at 16:07

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Šta'š, ti znaš, ne, jel'te...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •