Sluzbeno oni ni ne poricu da zaprasuju, a razlog im je da tim umjetnim oblacima nas stite od prejakog UV-zracenja. No sve je to obavijeno velom tajne posto uglavnom mi obicni smrtnici nismo bas previse o tome obavijesteni, sto je malo cudno u ovo vrijeme kad svatko zna tko koga gdje i kako...
Ne zaprasuju oni samo iznad Splita, to se desava po cijeloj kugli zemaljskoj!
Ne znam zasto sam pokrenula temu, znam da se mnogi cude zbog vremena u zadnje vrijeme, koliko nas zaprasuju, tesko je imati koji vedri dan...
Znanstveno je utvrđeno da normalni trag može ostati u zraku do pola sata. Moj frend je isto chemtrailove odbacivao kao notornu glupost dok jednom putujući prijepodne prema ZG-u nije vidio trag a popodne vraćajući se iz ZG-a je taj trag i dalje bio na nebu. I ne nije se zeznuo s time da je to bio drugi trag. Čovjek je pilot.
Anyway, nakon opsežnog istraživanja (uključujući i korespodenciju sa mjerodavnima u državi) zaključio je da je nešto čudno u zraku. Ali što - ne zna se!
Posljednje uređivanje od sinkezg : 27.09.2011. at 23:38
potpis. naprosto oduševilo. dal da ga linkamo na sve one teme o cijepljenju na koje se sinke javlja?
al, nema smisla, te teorije zavjere su ko droga, navučeš se samo tako na jednu i onda samo širiš horizonte.
a vrijeme za odvikavanje definitivno počinje kad ti font wingdings otkrije najavu za teroristički napad.
Posljednje uređivanje od mujica : 28.09.2011. at 16:07