Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 110 od 110

Tema: MAMINO ŠESTO ČULO

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Iskreno moje šesto čulo je govorilo da je dečko od prvog dana i kad nam je dr. u 21 tt rekao nešto strši među nogicama dečko je uopće nisam bila iznenađena samo sam rekla znala sam, iako je MM bio uvjeren da će biti curica, no iskreno nakon dugo čekanja svejedno nam je šta je, iako moram priznat da cijeli život maštam da imam curicu, no nekako sam uvjerena da ću imati samo dečke!

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

moje šesto čulo ovaj put nema nikakve predosjećaje , valjda zato što je prvi put bilo 100 % u krivu
    Sve što imam je želja da je živo i zdravo , a ostalo je manje bitno... jedino što sin non stop viće da je to njegova Luce
    pa sad ostaje samo čekati

Elluna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Moje šesto čulo nije niti skužilo da sam u drugom stanju do devetog tjedna..
    Čini mi se da sam podjednako htjela da bude i muško i žensko,
    ali sam uvijek u dućanima misteriozno završavala na odjelu za dečke i svi su me zezali,
    čak i dragi kupio "neutralne" čarapice (dok još nismo znali) plave boje
    i na kraju - dečko!

Ha, šanse su bile 50:50, ne?

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Elluna prvotno napisa Vidi poruku
    Moje šesto čulo nije niti skužilo da sam u drugom stanju do devetog tjedna..
    i ja sam tu negdje...

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mene moje šesto čulo prevarilo! nisam ja baš neka "vračara"

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam u prvoj trudnoći sa trojkicama koje su prvo bile "dvojke" bila uvjerena da će se ostvariti i da nosim blizanke, curice što sam oduvijek htjela. Kada su mi na kontroli za tjedan dana rekli da više nisu blizanci nego trojkice bila sam uvjerena da je to treće dečkić. Kada ni je sa 16tt gin. rekla prva je cura, druga isto, a treće nije sigurna, odjednom sam promjenila mišljenje i bila uvjerena kako nosim tri curice. Svi ostali su se nadali i dalje da je barem jedan dečkić, ali nekoliko puta su nam potvrdili da su tri cure i rodile su se tri cure.
    Sada sam 13tt i od prvog dana sam govorila da je sada garant dečko i svi osim mog tate koji priželjkuje dečka su isto uvjereni da će biti dečkić. Još nismo saznali, ali ja sada opet nekako povremeno kada ga ili ju mm oslovi muškim imenom imam osječaj da možda i nije dečko nego opet cura!
    Uskoro ćemo saznati!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kod nas bilo tatino šesto čulo a ne mamino
    MM je od prvog dana tvrdio da je curica jer on zna što je pravio . Na jednom pregledu ginekologa je prevarila pupkovina pa nam rekao da je muško a MM njemu: Ma jeste vi sigurni? I stvarno drugi put ipak bi da je curica. A ja sam na početku trudnoće sanjala da je dečko pa mi to toliki crv sumnje unijelo da sam do pred sami termin stalno tražila potvrdu da je sigurno curica.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam u prvoj T mislila da je dečko a bila je cura
    Sad opet mislim da je dečko, nadam se da će na sljedećoj kontroli se vidjeti samo zato da mogu početi kupovati :D (jer nema baš neutralih stvari za bebu, nažalost), a moja curka je uvjerena da će dobiti seku.

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

prvi puta sam slutila da je curka - i bila je
    u drugoj trudnoći imala sam osjećaj da će biti dečko - i bio je

ko zna dal ću za treću pogoditi

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja nisam "navijala" niti za jedan spol, bilo mi je bitno samo da bude zdravo, ali sam od samog početka trudnoće imala osjećaj da je dečko - i pogodila!

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •