-
Hvala vam na odgovorima! 
Evo, baš sam o tome opet i opet pričala s mm, i ma da smo se nakon zadnjeg pokušaja potpomognute (prije 2-3mj) dogovorili da ćemo početi ljudima koji pitaju govoriti istinu, ali jednostavno ne ide. Imamo čak iste simptome kad bi to trebalo izustiti- blokada (sve riječi stanu u grlu), znojenje i na rubu suza. Pa brže bolje okrenemo glavu i mjenjamo temu.
Dobro, vježbat ćemo da to uspijemo reći barem bliskim ljudima kad slijedeći put bude stiglo pitanje ili rečenica tipa: ''vidjet ćete kad budete imali svoju djecu!'' Je, je, vidjet ćemo baš ništa.
Nego, gledajte sad reakciju moje seste koja je od početka znala s čime se moramo boriti i što prolazimo... sada nakon zadnjeg postupka, dođe ona meni da je pročitala u novinama i našla sve na netu, da ima jedan travar, 300eura za te travčice i to je to.
Ja joj po stoti put govorim: nećemo više na potpomognutu, neću da me više boli, neću inekcije, neću više to prolaziti!
Ona: ali ne boli ništa, samo pijete taj čaj! Nema postupka, sve prirodno dođe!
Oh, moj Bože! Kome sam ja 3 godine tupila u čemu je stvar! Čak smo i za doktore težak slučaj, a ona misli da će ta travurdina učiniti da mm-ovi plivači dođu u ejakulat i to u milijunima kako bi mi prirodno imali djecu!
Meni je muka. Ako svi kojima kažemo budu imali takve ideje, ja ću stvarno otići na Mars, što dalje od svih!
Njegovaoj mami po stoti put nije bilo jasno zašto se zametak nije implantirao kod mene. Pa sigurno nisam dovoljno jela. Jer inače, to je za nju bila gotova stvar, mrvica je kod mene, ona je već baka! Aha, naravno!
I kome da ti sad ideš objašnjavat što te snašlo i u čemu je problem!? Teško da će netko tko nije prošao nekakvo iskustvo potpomognute shvatiti gdje je zapelo.
Ja ću svojim frendicama krenut objašnjavat da su mi jajne stanice malo lošije, da ih nema baš puno, da na stimulaciju reagiram loše... je, sigurno će shvatit šta je stimulacija i zašto mi treba puno jajnih stanica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma