emili prvotno napisa
Nova sam na forumu pa da ne otvaram novu temu,molim za malu pomoć. Imam dijete od 13 mjeseci, već dva mjeseca je na dijeti jer je alergična na povrće,mlijeko i sve mliječne proizvode. Dojila sam do 5mjeseci i tada sam polako počela sa dohranom kada su se pojavili problemi sa atopijskim dermatitisom na licu. Problem je što se dijete zasitilo jednolične hrane i počela je odbijati obroke. Ujutro kada se probudi popije bocu dijetnog mlijeka pomiješanog sa čokolinom ili frutolinom da joj malo zasladi okus,jer je to mlijeko strašno gorko, doručak tri sezonske voćke sa keksom, ručak meso (piletina,puretina,teletina ili riba) sa rižom, palentom ili pašticom u jušnom temeljcu, večera griz,čokolino,frutolino ili keksolino, i prije spavanja boca.Prije negoli je morala na dijetu za međuobroke sam joj davala jogurtiće,svježi sir,ili sirni namaz.Sada sam na sto čuda što djetetu davati za međuobroke kada to ne smije jesti zbog alergije.I naravno što davati za ručak koji nam je postao veliki problem, jer su počele bitke za svaki zalogaj.