Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: što kada razbijemo nešto u dućanu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj fm prvotno napisa Vidi poruku
    ha gle...zašto bi očekivala da će ti prodavačica jer si joj razbila nešto u dućanu reći nešto odvratno ljubazno i nasmiješiit se...
    ne treba joj reć ništa odvratno ljubazno, pa čak ni smiješit se. ali kad je rekla da će platit, mogla je reć "ma nije ništa strašno" ili "događa se" ili sl.

a za riječ "debeletina" nemam riječi... ne opravdavam što ti šire i kidaju robu (ali sigurno kao profesionalac znaš kupcu donijeti, predložiti ili što već veći br., a ako ne smiješ onda to nije tvoj problem nego politika dućkasa i ti tu nemaš šta rogoborit) , a i već neko vrijeme u svijetu u kojem živimo br. 36 nije idealan.

i ja radim na poslu gdje se susrećem s mnogo ljudi, djece... i stvarno vidim svega i svačega, vjerojatno i više nego ti jer mi dnevno "kroz ruke prođe" više od 20 djece i više nego duplo odraslih (s obzirom da je recesija, a radiš u skupom butiku).
    ali ipak, iako nisam uvijek nasmiješena, nađem ljubazan način na koji ću reći i ružne stvari.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj cinderella prvotno napisa Vidi poruku
    ne treba joj reć ništa odvratno ljubazno, pa čak ni smiješit se. ali kad je rekla da će platit, mogla je reć "ma nije ništa strašno" ili "događa se" ili sl.

a za riječ "debeletina" nemam riječi... ne opravdavam što ti šire i kidaju robu (ali sigurno kao profesionalac znaš kupcu donijeti, predložiti ili što već veći br., a ako ne smiješ onda to nije tvoj problem nego politika dućkasa i ti tu nemaš šta rogoborit) , a i već neko vrijeme u svijetu u kojem živimo br. 36 nije idealan.

i ja radim na poslu gdje se susrećem s mnogo ljudi, djece... i stvarno vidim svega i svačega, vjerojatno i više nego ti jer mi dnevno "kroz ruke prođe" više od 20 djece i više nego duplo odraslih (s obzirom da je recesija, a radiš u skupom butiku).
    ali ipak, iako nisam uvijek nasmiješena, nađem ljubazan način na koji ću reći i ružne stvari.
    ponavljam,da ja dotičnu ne opravdavam,ali ova tema je skrenula na to da su svi prodavači grozni i ne znaju svoj posao i trebali bi biti sretni što ga uopće imaju...SVI...ne neki...svi i uvijek svi u isti koš...to nije fer.

a riječ DEBELETINA u mom riječniku je svakodnevna kao i mnoge druge,kad vidim sad,možda bi se i sablaznile,ali tako se ja u slobodno vrijeme izražavam,a vi se sad možete pravit fine do mile volje......
    ja sam jedna jako vesela i nasmijana osoba,tko mi ne vjeruje,može me slobodno upoznati

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj fm prvotno napisa Vidi poruku
    ali ova tema je skrenula na to da su svi prodavači grozni i ne znaju svoj posao i trebali bi biti sretni što ga uopće imaju...SVI...ne neki...svi i uvijek svi u isti koš...to nije fer.
    a ja sam baš primijetila kako je većina cura ovdje napisala kako su prodavačice bile ljubazne nakon počinjene štete, kako su počistile, dale zamjensku robu, tješile "štetočinje"...

naravno da nije fer trpati sve u isti koš, ali bojim se da ti više impliciraš takvo što, nego što je doista tako.

i, ajmo dalje, nema smisla da ovaj topic bude o tebi.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj kikidee prvotno napisa Vidi poruku
    Rekla sam prodavačici, ona pozvala šeficu (ja manja od makova zrna) kojoj sam objasnila što se dogodilo i ponudila da ju ili kupim ili platim poravak. Ona mi se jako ljubazno zahvalila na tome što sam im rekla a ne samo vratila na vješalicu i nisam morala ništa platiti.
    Citiraj školica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam neki dan u Merkatoru razbila bocu soka. Pozvala djelatnicu, ispričala se. Ona se nasmijala, utješila me da se to često događa, pokupila sok i staklo i dala mi novu bocu.
    Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    uvijek su ljubazni, potajno me prate s kantom i močom i baš uvijek dugo odgovaraju od plaćanja razbijenog.
    Citiraj a72 prvotno napisa Vidi poruku
    koleginica je prisla, zavrnula zena rukave i to pocistila a mene deset puta pitala treba li mi sta, i hocu li da pozove nekoga
    Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    otišla po prodavačicu i ponudila pomoć, bila je skroz ljubazna, ali isto mi nije dala da pomognem čistiti (to je možda pravilo?), meni je bilo strašno žao i neugodno, ali takve stvari se događaju
    ali bez riječi sam koliko su bili ljubazni i srdačni (uskoro se skupilo još djelatnika)
    Citiraj Matilda prvotno napisa Vidi poruku
    Odmah je dotrčala prodavačica. Ja sam već krenula čistiti staklo, ona je ljubazno rekla da će ona pokupiti staklo da se ja ne ozlijedim i donijela mi novu vazu. Nije spomenula nikakvu naplatu štetu, meni je bilo neugodno, samo je rekla da se to događa stalno.
    Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam u Sephori nedavno, zena je razbila parfem vrijedan nekoliko stotina kuna i nije ga morala platiti.
    Eto, baš je lijepo pročitati ovakva iskustva

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

H. je u gift shopu nedavno razbila neku keramičku figuricu
    nismo trebali platiti ništa, ja sam pokupila komade s poda jer sam skoro propala u zemlju od srama
    prodavčica je bila ok i ljubazna
    da je tražila da platim, platila bih bez razmišljanja

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj cinderella prvotno napisa Vidi poruku
    ne opravdavam što ti šire i kidaju robu (ali sigurno kao profesionalac znaš kupcu donijeti, predložiti ili što već veći br., a ako ne smiješ onda to nije tvoj problem nego politika dućkasa i ti tu nemaš šta rogoborit) , a i već neko vrijeme u svijetu u kojem živimo br. 36 nije idealan.
    .
    ja ZNAM procijeniti osobu i mušku i žensku kad mi uđe u dućan,pa skoro do broja cipela,ali kad netko neće sebi priznati da je br.40 ili ne želi prihvatiti sugestiju da je ovaj 36 možda malkice premalen jer je dizajner napravio manje modele,i na to mi nismo mogli utjecati,gospođa može doživjeti šok jer ona niakd u životu nije nosila 40...
    ne moraš me učiti kako da se ja postavim prema mušterijama koje imaju iskrivljenu percepciju prema svom tijelu,a pogotovo te iste ja neću odbijati,ako ona želi probati,pa zar joj ja neću dopustiti?
    tek bi tad otvorili temu o nama prodavačima....

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ma uostalom,ako ste htjele otvoriti temu o pljuvanju o prodavačima,a ja se glupača našla uvrijeđenom,možda je stvarno u meni problem...jer ipak na koncu svi smo isti,zar ne...i nek budem sretna što uopće imam posao,nezahvalnica jedna ja.....

mene je ova tema jako pogodila,i odjavljujem se,radite kaj hoćete,pljujte po meni,razapnite me,nek su vam moji postovi sad na temi i na analiziranju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •