Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Nesreća, beba kritično

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Anamorci prvotno napisa Vidi poruku
    hebemu, katastrofa.
    da je bila okrenuta na drugu stranu, s obzirom na udarac odostraga, bilo bi sigurnije?
    Tako mala beba ima još preslabe mišiće vrata, možda još nema dovoljnu kilažu, vjerojatno se ne ustaje sama na noge, a i sve da to sve skupa ima, ipak mislim da je beba premala da se vozi u smjeru vožnje jer kako god, nije dovoljno ojačala!
    I naravno da malo tijelo ne može izdržati tu silinu udarca. Mislim, roditelji su puno stradali, koji su 5 puta bar teži od te bebe...
    Osim toga, dovoljno je pogledati crash testove pa vidjeti kako se tijelo ponaša u sudaru i da čovjeku bude jasno da mlo tijelo to nikako ne može izdržati. Dovoljno je da je bebi u tijelu nešto da tako kažem popucalo od siline uidarca i nema tu spasa nažalost..

A i što mene glupaču uoće tjera da čitam ovakve članke i gledam slike??? Nije to za trudnice!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    A i što mene glupaču uoće tjera da čitam ovakve članke i gledam slike??? Nije to za trudnice!
    Pa znas sto, grdo je vidjeti i procitati tako nesto, slazem se, ali kad se već tragedija dogodi, mislim da je dobro da se o tome govori, barem sam sigurna da necu nikada pomisliti "ma to je samo 500 metara, ne trebam ga stavljati u sjedalicu...".
    Tu polazim od sebe, da nisam procitala tolike teme na rodi o vaznosti AS, tko zna kakav bi "ma nema veze"-stav danas imala o tome.

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I mene je strašno potresla ova vijest, pogotovo jer se radi o bebi koja je malo mlađa od moje, a i auto je isti kao naš...
    Što se montiranja sjedalice u smjeru vožnje tiče, ja sam nedavno imala neugodnu situaciju pri kupovini autosjedalice. Pošto je moj mišić malo krupniji morali smo kupiti kombiniranu autosjedalicu. Kada smo isprobavali montiranje u naš auto i stavljali bebonju u sjedalicu trgovkinja me uvjeravala da ga trebamo voziti u smjeru vožnje!!! Ja sam joj objasnila da on za to još nije spreman, da još ni ne puže, a ona mi kaže da je on velik, ima 10 kg i da nema razloga da ga vozimo suprotno od smjera vožnje! Pitam se koliko su neinformiranih roditelja needucirani prodavači uvjerili u takve gluposti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •