Citiraj Anonimni prvotno napisa Vidi poruku
Sve skupa u životu imam 7 operacija iza sebe zbog hypospadie i mogu reć za kirurge u Zagrebu isto ono što mi je i profesor Sava Perović rekao:"Ni za živu glavu tamo." Pročitajte moj malo opširniji post na prvoj strani ove teme ako hoćete da vam bude jasnije. Za Varaždin neznam iz prve ruke, ali ne vjerujem da je tamo dobro. Ako hoćete da sinu sve dobro završi najbolje bi bilo da se javite Radošu Đinoviću u Beogradu, on je "nasljednik" pokojnog Save Perovića. Ako niste u mogućnosti do Beograda ić na operaciju, onda moj je savjet ne da operirate uopće jer ovdje kirurzi doslovno unakažuju djecu.
Ja zelim da ti se zahvalim, jer smo najvise zahvaljujuci tebi odlucili da idemo u Bg kod vec poznatog tima ljekara. Forume cesto posjecujem i citam, ali rijetko se ukljucujem u diskusije, do sad. Moram te pitati sto u prethodnom postu - kozica je koristena za rekonstrukciju mokracnog kanala, tako da penis sad izgleda kao malo obrezan, kozica se jos uvijek spusta, izgleda nekako zarozana. Malo nam je to cudno, ali ljekari svi su prezadovoljni kako je ispalo (djecji hirurzi iz Podgorice i tim prof. Perovica) a nismo culi da se igdje radi rekonstrukcija kozice. Zamolila bih te da mi preneses iskustva. Hvala puno.