Citiraj vienna prvotno napisa Vidi poruku
Evo da se javim nakon dužeg vremena, žao mi je što nisam uspjela prije javiti se. Jako mi je drago da sve ide svojim tokom kod Lea, i da su i prema vama isto tako divni kao što su i prema nama bili i svaki put jesu , kada smo na kontroli.možda nema nekog posebnog značaja nakon toliko vremena odgovoriti ti dalmatinka30, da je i moja mala imala jako veliki problema sa stolicom, i sa mokrenjem, ali vjerujem da je i s tvojim malenim do sada sve ok...Veliki pozdrav i brz oporavak...
bok, hvala na odgovoru iako je trebalo dosta vremena...inaće stolica ga ne mući osim što je tvrda zbog željeza što pije ali nema veze, a što se tiće mokrenja kad mu mjenjam pelenu onda namjerno mokri, ponekad u malz a ponekad ne, valjda ovisi koliko ima mokraće, inaće dalo nam je piti detrusitol 2x po 1/4 tablete za povećavanje kapaciteta mjehura pa ćemo viditi, inaće za mjesec ipo idemo na skidanje stentova.....uvijek sam te tila pitati ali zaboravim svaki put koliko tvoja malena ima godina? ...veliki pozdrav i čujemo se....