Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dobila sam odgovor od sestre Jasne da mogu 1.uzv obaviti kod nas ali na dan zadnje kontrac.tablete?
    Sad mi ništa nije jasno...
    Kaže da trebam poslati mail u kojem ću napisati stanje jajnika i debljinu endometrija nakon uzv-a, a oni će mi onda odrediti stimulaciju za 3.fazu ( znači, koliko gonala ću pikati ? ).
    Jesam onda dobro shvatila da ne moram kod njih na 1.uzv koji je po protokolu 4.10., već ću doći tek na 2.uzv koji je 11.10.?
    Prema tome ja uzv obavljam onda ranije - 29.9. kod nas?

@BlaBla - draga mislim da si se nešto zabunila jer je UZV koji prethodi gonalu 4.10., barem je tako meni u protokolu.
    Ovaj 11.10. je već nakon 8 dana stimulacije!

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila sam odgovor od sestre Jasne da mogu 1.uzv obaviti kod nas ali na dan zadnje kontrac.tablete?
    Sad mi ništa nije jasno...
    Kaže da trebam poslati mail u kojem ću napisati stanje jajnika i debljinu endometrija nakon uzv-a, a oni će mi onda odrediti stimulaciju za 3.fazu ( znači, koliko gonala ću pikati ? ).
    Jesam onda dobro shvatila da ne moram kod njih na 1.uzv koji je po protokolu 4.10., već ću doći tek na 2.uzv koji je 11.10.?
    Prema tome ja uzv obavljam onda ranije - 29.9. kod nas?

@BlaBla - draga mislim da si se nešto zabunila jer je UZV koji prethodi gonalu 4.10., barem je tako meni u protokolu.
    Ovaj 11.10. je već nakon 8 dana stimulacije!
    maca,jesam se zbunila i mislila sam na UZV u Mb koji je nakon 8 dana stimulacije.
    I kod mene je sestra rekla da uradim prvi UZV kod kuce na zadnji dan tableta a ne 04.10.10 kao sto stoji na protokolu.
    Zanima me koliko gonala cu se pikati jer lijekove namjeravam kupit u Zg prije surpresije pa da mi ne uzmanjka. ako idem na 3 dnevno onda trebam kupit 21 ako 2 onda mozda budem imala viska ako slucajno uvedu menopur u Mb. Inace kod mene su hormoni ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •