Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Bok svim curama
    Pitanje za Miu i Mare gdje se u ZG mogu kupit flasteri estogena jer bi ih koristila umjesto estrofema i koliko kostaju?

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala Mare41 na toploj dobrodošlici . Evo malo sam prokopala pa sam našla link od hotela: http://www.relaxinn.cz/ ; inače,rekla mi dr. L. da je za njihove pacijente uvijek cijena 50 eura (noć!/doručak) bez obzira u koje doba godine i da imaju čak mogućnost ako niste s autom da vas oni voze do klinke...
    pozz....

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pretorija prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svim curama
    Pitanje za Miu i Mare gdje se u ZG mogu kupit flasteri estogena jer bi ih koristila umjesto estrofema i koliko kostaju?
    Ja sam za flastere dobila recept od socijalnog ginekologa tako da ne znam koliko kostaju.
    Koristila sam Estraderm TTS 100 i mogla sam ih podici u bilo kojoj ljekarni.

Objasnio mi je jedan ginic da flasteri direktnije djeluju jer djeluju direktno na maternicu i zaobilaze jetru, za razliku od Estrofema.
    No ja sam s flasterima imala probleme jer su mi izazivali crvenilo koze i znalo me uzasno svrbiti. Najveci mi je problem bio kada bi
    ih stavila na trbuh. A morala sam ih dodatno i lijepiti jer su mi se odlijepljivali....no kako god bilo izdrzala sam s njima sve potrebno
    vrijeme.
    U svakom slucaju nemoj na svoju ruku koristiti flastere, ako ti je doc rekao da koristis Estrofem. Savjetuj se sto je najbolje za tebe.

Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve za sto vam treba!
    Lista je prekrasna i nadam se da ce biti sa sto vise pozitivnih vijesti.
    Lua dobro dosla i sto prije javila dobre vijesti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •