Bok svim curama
Pitanje za Miu i Mare gdje se u ZG mogu kupit flasteri estogena jer bi ih koristila umjesto estrofema i koliko kostaju?
Bok svim curama
Pitanje za Miu i Mare gdje se u ZG mogu kupit flasteri estogena jer bi ih koristila umjesto estrofema i koliko kostaju?
Hvala Mare41 na toploj dobrodošlici. Evo malo sam prokopala pa sam našla link od hotela: http://www.relaxinn.cz/ ; inače,rekla mi dr. L. da je za njihove pacijente uvijek cijena 50 eura (noć!/doručak) bez obzira u koje doba godine i da imaju čak mogućnost ako niste s autom da vas oni voze do klinke...
pozz....
Ja sam za flastere dobila recept od socijalnog ginekologa tako da ne znam koliko kostaju.
Koristila sam Estraderm TTS 100 i mogla sam ih podici u bilo kojoj ljekarni.
Objasnio mi je jedan ginic da flasteri direktnije djeluju jer djeluju direktno na maternicu i zaobilaze jetru, za razliku od Estrofema.
No ja sam s flasterima imala probleme jer su mi izazivali crvenilo koze i znalo me uzasno svrbiti. Najveci mi je problem bio kada bi
ih stavila na trbuh. A morala sam ih dodatno i lijepiti jer su mi se odlijepljivali....no kako god bilo izdrzala sam s njima sve potrebno
vrijeme.
U svakom slucaju nemoj na svoju ruku koristiti flastere, ako ti je doc rekao da koristis Estrofem. Savjetuj se sto je najbolje za tebe.
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve za sto vam treba!
Lista je prekrasna i nadam se da ce biti sa sto vise pozitivnih vijesti.
Lua dobro dosla i sto prije javila dobre vijesti!