Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma naravno da hoćeš, kak je bilo i zadnji puta, neće puno falit. Htjela sam ti samo reći kako sam ja 'low responder' pa pušem i na hladno što se terapije tiče.

SRETNO...

diki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa Vidi poruku
    Ma naravno da hoćeš, kak je bilo i zadnji puta, neće puno falit. Htjela sam ti samo reći kako sam ja 'low responder' pa pušem i na hladno što se terapije tiče.

SRETNO...

Vinalina, pošto sam i ja 'low responder' zanima me da li ideš uopće u stimulirane postupke i kakvu stimulaciju ti odredi dr, B. ? Ja sam bila u dva stimulirana , zadnji u 4.mj. i nije me uopće stavio na listu za ljekove, idem samo u prirodne i to od 6. samo jednom došla do jajne stanice.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ah, nemaš opciju privatnih poruka...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

DA išla sam 2 puta u stimulirani postupak, prvi puta s Menopurom, loša reakcija, skoro nikakva, kako sam već napisala

Drugi puta Gonali, od prvoga dana krenula s 4 Gonala...to je najjače. Pa je smanjivao na 3 , pa na 2. Došli do 27 Gonala, punktirano 11 jajnih stanica. Ali toliko je i bilo folikula. Dok neki koji dobro reagiraju, dobiju taj broj od18 Gonala, recimo...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa Vidi poruku
    DA išla sam 2 puta u stimulirani postupak, prvi puta s Menopurom, loša reakcija, skoro nikakva, kako sam već napisala

Drugi puta Gonali, od prvoga dana krenula s 4 Gonala...to je najjače. Pa je smanjivao na 3 , pa na 2. Došli do 27 Gonala, punktirano 11 jajnih stanica. Ali toliko je i bilo folikula. Dok neki koji dobro reagiraju, dobiju taj broj od18 Gonala, recimo...
    Sorry Vinalina, samo kratki ispravak, s 11 js ti uopće ne spadaš u low respondere dok DIki već spada među njih s ovim što je napisala. Ti si na menopure loše reagirala dok si na gonale skroz u skladu s očekivanim reagirala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •