Stranica 13 od 15 PrviPrvi ... 31112131415 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 724

Tema: Koliko ste kila nabacile?:-) - 9. dio

Elluna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

lastavica1979 - nemoj ništa biti u depri!
    Samo nemoj papat puno junk fooda, lijepo se zdravo hrani i bok,
    kile koje skupiš u trudnoći, skinut ćeš poslije.
    Skoncentiraraj se na to da čuvaš i sebe i bebija!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ne jedem to nista ni cips ni pomfri to masno ne volim,al cuj volim sendvic i onda navecer me copi u 20 sati to je vec kasno meni,a jucer umijesto sendvica pojela breskvu dosla mi je kiselina i nakraju opet sendvic.Vidjet cemo mm u sali prognoziro da cu do 90 doci moram pobit njegovu tezu

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

A evo i ja 28 tt dobila 8kg i jezikovu juhu od doktora da je previše, s obzirom da sam trudnoću započela za 77 kg, znam da je previše ali iskreno ne znam šta da radim jel ispada da većinu vremena moram biti gladna, te onda po noći ne spavam ništa jer sam gladna i tak začarani krug, ne znam dokad ću tako izdržat!!!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i sta da mi sad radimo,ja cu na psihijatriji zavrsit ako ce me spotat za kg,to mi je takav kompleks cijeli zivot vodim bitku s njima i sad nemozes bit gladan mi koje smo sklone kg nam se talozi.Ak si gladan ponoci te glad probudi.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

hahaha nebumo se sekirale kad rodimo odmah nek nam naprave liposukciju i to je to

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ja sam 21 tjedan i skoro 5 kila u plusu

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

principesa, i ja sam u 21.tt i 9kg u plusu .

samo mene to ne dira pol posto jer tek sad izgledam normalno - trudnocu sam zapocela s 53kg na 173cm visine... ali moram reci da mi dr bas i nije bio odusevljen kad je vidio da sam u prvih 14 tjedana dobila 6kg bez obzira na to sto sam neuhranjeni zgoljavac... i u bolnici mi je jedna sestra rekla da ne jedem banane jer sam vec dobila dosta kila i da nije bitno sto sam i dalje mrsava jer to nije stvar estetike vec problema koje naglo nakupljanje kila moze navuci (vjerovatno secer, tlak...).

moram jos nesto primijetiti - ja sam usprkos mucninama najvise nakupila u prvih 13-14 tjedana jer mi je tada i apetit bio najizrazeniji... i skuzila sam da se smanjio cim sam prestala koristiti utrogestane. je li jos tko s potpomognute primijetio isto?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Frka...ti si stvarno mršavica...ja sam na 167 krenula sa 61 kilom, zato mi je koma...pet kila sam nakrcala viška prije T....zato sad ne bih htjela pretjerat...Al dobro, šta je tu je

CUUuu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ma to je sve individualno... Bitno je jesti zdravo, a ako koja kilica viška i dođe, ništa strašno, bitno da je s bebicom sve O.K., a posli ćemo na dijetu

Možda postoji i kakva grupa podrške - mršavljenje nakon poroda

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mi smo u +11kg. nije nesto strasno za 34+5tt. ja sam zadovoljna, nije da se bas pretjerano pazim...... al eto ja sam spremila zalihe prije trudnoce, pa valjda sve to igra neku ulogu

SarahB avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

CUUuu ako grupe nema, predlazem da je osnujes posto ti je prvoj pala na pamet - i naravno da si odmah rezerviram mjesto!

...ali tjesi me podatak koji sam negdje procitala... uz sve ono sto je navedeno kao stavke u povecanju tezine (maternica, volumen krvi...), spominje se i - 2,5 do 3,5kg masnih naslaga. Znaci ipak nam trebaju zalihe na bokovima!

I da, 23tj. +8kg

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    30tj u plusu sam 6kg....(bilo bi i manje al s obzirom da sam na strogom mirovanju, wc i frižider su mi jedini domet...)
    Sad imam ravno 58kg.....
    32+6 u plusu 7,5-8 kila
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 07.09.2010. at 21:26

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

jel vi imate doma vagu ili se iskljucivo kod doktora vazete? Ja nemam vagu doma,da li da si ju kupim pa cu mozda lakse kontrolirat kile

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    jel vi imate doma vagu ili se iskljucivo kod doktora vazete? Ja nemam vagu doma,da li da si ju kupim pa cu mozda lakse kontrolirat kile
    Ja bilježim ovo kaj se važem doma, i to većinom ujutro....
    Jer kod ginice idem većinom popodne (dakle, punog trbuha...), u odjeći, pa još plus cipele - tak da ono za mene nije realna težina....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 07.09.2010. at 21:53

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

aha onda bum si i ja kupila vagu pa se ujutro vagala da imam omjera koliko sam se udebljala

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sve je to tako individualno,meni vaga pokazuje +10kg sad sam 25+5.
    Dobila malo guzu,malo cicke,a trbuh jedva vidljiv(dr ga je mjerio jer mu je bilo sumnjivo,ali sve je ok).
    Ali ja sam oduvijek mršava pa mi je lakše ne opterečivati se time.
    Baš mi je frendica koja je nedavno rodila rekla:samo ti klopaj,kad rodiš pitanje je dali buš stigla...nakon mjesec dana sva se istopila

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Znas meni je tesko jer meni su svi familijarno jaki,ja sam medju njima najmrsavija.Sestra mi je rodila sad u 5 mjesecu dobila 18 kg i sad nikak to nemoze skinut,a k tom i doji,a mislim da ona puno i jede,al nece mi priznat.Ja se dosta pazim sto se hrane tice jer znam da sam sklona debljanju.danas cu otic u neku apoteku se malo izvagat okvirno da znam kolika mi je tonaza

Elluna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Meni se čini da nas ti dr ponekad s tom kilažom baš fino zaaaa....frkavaju
    Moraš papat, ne smiješ papat, jedem zdravo, kile idu, ajme kaos, odi na dijetu... ma daj molim te!
    + Najviše mi zbog kila pametuju ljudi koji ili nisu nikada bili trudni ili ne mogu biti trudni (muški dr.) ili znaju još 1 trudnicu koja je dobila u trudnoći 20 grama...
    Ma molim te!
    Uopće se više na opterećujem.
    Da se doma tovim čipsom i čokoladom, još bi nešto rekla, ovako me UOPĆE ne zanimaju.
    Trudim se jesti zdravo i normalno.
    Ne kanim se izgladnjivat - ako sam gladna - pojedem nešto makar sitno, i koje god doba dana bilo.
    A ako mi tko ima što za reć - na jedno uho unutra, na drugo van.
    Ak nisu trudni - ne zanima me njihovo mišljenje

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Kak su se meni jucer u 22 sata palacinke s cokoladom jele sve su mi sline isle ko peseku kad cure.Veli muz sad ih bome nebus isla peci,joj da ih je bilo u to doma negdje narucit njam njam,al onda sam pojela dvije breskve i dobro otisla spati

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

uh, ja nabacila 17...al lako za to...ono što je ostalo nakon poroda nikako ne mogu riješiti.

Brrr

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

31+3 u plusu sam 7 i pol kila.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

10 tjedan -1kg
    16 tjedana 0 kg

napredujem

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

36 tjedana - 13 kg u plusu

zadnjih par dana mi se nenormalno otvorio apetit, sva sreca da mi je bebo stisnuo zeludac pa ne mogu vise puno pojest
    da nije tako mislim da bi dogurala do 20 do kraja

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

kak ti to uspijeva? Ja samo jedem svaka tri sata u principu

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

20+3 - 2kg u plusu

Za sada ja presretna :D

SarahB avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

25 tj +9 kg

(odnosno sluzbeno po trud. knjizici +7 kg, otkada sam saznala da sam trudna... ali znam prilicno tocno koliko sam imala kila pa si ja brojim i ove dvije koje su se odmah zalijepile na bokove

...i jos nesto sto radim - mjerim opseg bokova od 12tj... dakle do danas, bokovi + 4cm. ...svoje "mrsave" rifle gledam tako nostalgicno, nema sanse da ih navucem dalje od koljena
    Posljednje uređivanje od SarahB : 16.09.2010. at 11:49

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja sam do 32 tj dobila 7 kg...a onda...od 32 do 36 vrijedno nabacila 10

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam curke dobila 11 kg,a tek mi je 22 tj.Ja neznam samo se skupljaju ,dosta se krećem jedem samo zdravo (jedino mi se omakne slatko) a kile idu.Doktor mi je rekao na dijetu,a neznam dali je to pametno.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bozz, iskreno ja ne bih preporučila nikakve dijete ako se dobro osjećaš i ako je šećer u normali, inače sve zavisi s koliko si kilograma krenula, ja sam već sa viškom kilograma započela trudnoću pa se sad suzdržavam što više mogu, ali teško mi ide iskreno, apetit mi se u zadnjih 3 tjedna otvorio i samo bi jela, evo 30 tt 10 kg u plusu, mislim da mi ne gine opet jezikova juha kod dr. na slijedećem pregledu, no šta mogu dobro se osjećam!!
    (vidim još jedan pišulinac sa SD, čestitam)!!!!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Draga moja Ines, šišam te u za kilo-dva u 30.tj., cure moje, mi smo bile izložene hormonima, dok obično trudnice u prvom tromjesečju ništa ne nabace, ja sam bila skroz napuhnuta od utrogestana, u samoj stimulaciji sam dobila 2 kg, još prije transfera i šta sad,pomiriti se s time, svaku večer kažam, pripazit ću što jedem, pa kad mi dođe želja za palačinkom, smažem je, ali jedem i voća i povrća i svega zdravog i to je najvažnije!
    Pozdrav pišulincima sa SD od jednog pišulinca dalmoša !

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

istina goa ja sam od utrogestena i hiperstimulacije u početku bila ko balon tako da sam odmah krenula sa 65 ,kako sam prvih tri mj odmarala i nisam puno se kretala a mučnine nisam imala pa mi je sve bilo fino,tako da su kile samo išle.Sada je drukčije sve radim i puno se krečem i jedem normalno,ali imam problem sa stolicom pa sam napuhnuta.Evo mj dana imam 74 pa mislim da malo doktor pretjeruje jer gleda moje kile prije trudnoče.Ines baš sam razmišljala kako su u zadne vrijeme sa SD same curice ali naša dva pišulinca prave prosijek(neznam što nosi vinolina) malo ot. sorry

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

da počnem. visoka 178 cm. prije trudnoče 68 kila (moja idealna težina) u trudnoči dobila 10 kg. kad sam rodila sve otišlo. sada imam jedva nekih 60 kila. i nemam baš puno snage i jako se želim vratit na svoju staru težinu (68kg), trpala sam par mjeseci sve u sebe ali ništ nije pomoglo. više neznam šta bi.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ajoj ja sam 7+3 tj i dobila sam 4 kg,al mi je sestra stavila 2 kg manje kao pocetnu kilazu vela da ne ispadne da sam dobila prije trudnoce 100 kila.Ja sam gladna non stop poludit cu,al veli muz da nesmijem bit zivcana jer da bu dijete zivcano i kak bu on izdrzo s nas dvoje zivcanih

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bok cure!
    izgleda da je vrijeme da se ovdje prijavim. naime, stanje nije zabrinjavajuce, u 25.tjednu sam, skoro pa 26, +8kg trenutno stanje. bed mi je što sam se od prošle kontrole prije 4 tj do jucer kad sam imala kontrolu udebljala skoro 4kg (sestra me samo prijekorno pogledala i upisala kilu manje), a ja znam da ako ovim tempom nastavim (3-4kg mjesečno) da ću se raspuknuti!
    problem je u tome što sam doslovno staaaaaalno gladna , trudim se jesti zdravo, voće povrće, kuhano uglavnom sve, rijetko kad pečena i masna jela, al obožavam slatko i kad dođe kriza ubila bi za čokoladu. vidi s po mojim bokovima koji u ništa ne stanu. dakle pokušala sam 1 dan bez slatkiša u međuobrocima, al ništa brate mili, pretvaram se u živčanog monstruma. i onda se ja pitam ima li to smisla???

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

hi hi ja danas mlatim po lazanjama

Elluna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Meni je početak trudnoće puno teže pao - stalno mi se i SVE jelo
    i u početku sam brzo nabacila kile i slušala razne kritike (počela sam sa cca 49kg na cca 168cm)
    a sad zadnjih mjesec i po dana - dobila jedva kilu i po.
    Danas 36+3 tj = dobila cca 12kg u trudnoći = sveukupno 61 kg imam.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hm, s 22 tjedna udebljala sam se 5 kg, što nebi bilo strašno da nije otišlo u guzicu i bedre!
    Ne kužim... trebala bi se širiti u trbuhu a ne u bokovima!

Kavo je stanje kod vas? Mjerite li obujam bokova?
    Posljednje uređivanje od diona : 21.09.2010. at 11:31

SarahB avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Diona, evo da ti citiram samu sebe, nekoliko postova gore...
    (...i jos nesto sto radim - mjerim opseg bokova od 12tj... dakle do danas, bokovi + 4cm. ...svoje "mrsave" rifle gledam tako nostalgicno, nema sanse da ih navucem dalje od koljena )

...dakle, kod mene ode u bokove i sto treba i sto ne treba! Nikad nisam bila mrsavica i jednostavno sam takve građe, strukic (kojeg vise nemam ), guza i bokovi, nema tu puno pomoci... Al necemo se valjda radi toga sekirati?

Mene vise brine sto se priblizavam svojoj "psiholoskoj granici" sto se tice kila - 72 kg. To mi je najveca kilaza ikad u zivotu i nekako sam si zamislila da se u trudnoci sigurno necu udebljati vise od toga... blizu sam, jakooo blizu, uf!
    Posljednje uređivanje od SarahB : 21.09.2010. at 11:53

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vele stare babe da kada ide sve u bokove i guzu da nosite curice, pa ti vjeruj sada.

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

18 tjedana = +3,4 kg
    28tj = +7 kg
    33tj+4d = +9 kg

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

30 tt=6 kg
    za sada zadovoljna

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj BOZZ prvotno napisa Vidi poruku
    Vele stare babe da kada ide sve u bokove i guzu da nosite curice, pa ti vjeruj sada.
    dečko se čeka!
    Meni uvijek sve ide u guzicu!

Problem je što ne izgledam trudno nego debelo, guzato! Trbuha ni nemam!

SarahB, znam kako ti je!
    Posljednje uređivanje od diona : 22.09.2010. at 15:32

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj BOZZ prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bih se baš složila, kod mene ništa nije otilo ni kg ni u bokove ni u guzu sve je u stomaku. Nigdje drugo ni grama nisam dobila a nosim curicu. Svi mi kažu kada me vide da je dečko ali UZV kaže već 5 puta zaredom da nam stiže mala cura.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

33+5 tj dobila 8,5 kg

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

30+0 u plusu 7,5 kg

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i meni je sve bilo u stomaku, UZV kaže curica, a mnoge su mi govorile jesam li sigurna da je curica, jer po njima ja nosim muško
    najsmješnije mi je bilo kad su govorile UZV može pogriješiti (a one ne mogu )
    rodila sam curicu

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i ja nevjerujem tim glupostima,ali ste me potsjetili jer sam i ja dobila neki dan komentare takvog tipa.Ja sam dobila celulit kojeg nikad nisam imala na bedrima isto nosim dečka.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni je isto bilo sve u trbuhu i rodila se cura a svi su me uvjeravali da je dečko.
    Dobila sam 14kg, u porodu otišlo 10 a u sljedećih 10 dana još ove 4. Beba je bila jako zahtijevna i samo sam se otopila.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nakon sto sam smogla hrabrosti da se izvagam jutros (jer sam zadnjih mjesec dana na strogom mirovanju a i jelo mi se i jela sam svasta, par puta cevape, puding i integralni kruh i kolace u dva -tri navrata) vidjela sam da sam danas kada sam 31 plus 6, ukupno dobila 11 kg , a nosim dvojajcane blizanceke. Nadam se da mi je vaga ispravna.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

35+1 tj dobila 8,5 kg

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •