-
ja već duže vučem taj problem s perutavim, suhim bradavicama koje svrbe i bole. pojave se i ranice koje vlaže.
prvo sam potrošila tubu lanolina, pa pola tube rojazola, i pranje sa sodom bila kod pedijatra i ginekologa niš mi nisu pomogli.
otišla kod doktorice opće prakse i rekla da je nešto alergijsko. kako sam namazala s kortikosteroidom tako je prošlo.
srećom moja beba ima godinu pa sam pauzu na cici koju sam mazala kortikosteroidom rješavala dohranom. tako da sam jedan dan lječila jednu cicu, a drugi dan drugu. poslala me kod dermatologa koji je potvrdio alergijsku reakciju i rekao da moram prestati dojiti zbog kortikosteroida.
ja nisam poslušala savjet nego sam se trudila da minimalno koristim kremu i da dobro operem bradavicu. ono što mi dodatno smetta je sve što nije pamuk, tako da smo se mučili i preko ljeta zbog kupaćih kostima.
činjenica je da su mi bradavice u boljem stanju kada je veća puza u cicanju. dosta mi je pomogao i bepanten. lanolim mi baš i nije bio od velike koristi.
želim ti čim prije potpuni oporavak. imaš ovoga i na istom ovom podforumu s nazivom problemi nakon godine dana
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma