~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za anu, tibi i boxicu
potpisujem mandy i javljam da se nastavlja niz loših vijesti.
naša osijek je završila u bolnici jer ima kontrakcije.
osijek draga drži sei da dugo još ostanete 2u1~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
boxica mi se javila da je bolje, ali joj jako teško pada ostajanje u bolnici. Boxić samo hrabro i pozitivno
i drage moje hvala vam što mislite na mene, vaše pozitivne vibracije moraju pomoći
Bit će dobro, mora biti dobro. Pozitivne misli. Cure drage, s vama sam u mislima stalno.
Uh! Osijek Gazilijon vibrica da par partusa riješi problem. Kontrakcije su česte u tvojim tjednima. Mogu biti i malo jaće BH, ja sam ih imala od 18-19 tjedna do kraja. Drži se, i mazi nam bušicu. Biće sve dobro!
Boxić![]()
Osijek, draga
puno vibrica za tebe i bebu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~ za boxicu
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Anu
Za Tibi~~~~~~~~~~~~~![]()
boxica, osijek, ana80, tibi....sve ste u mojim mislima i molitvama![]()
![]()
ufff, pa sta je ovo!!!!!! osijek, boxice, ane80~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
osijek, boxice, ane80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok!
Ajoj
I dalje ~~~~~~~~~~~ za sve potrebite.
uh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ osijek, boxice,ane![]()
ajme meni pa što je ovo?!
osijek, draga drži se! šaljem oooooogromnu hrpu ~~~~~~~~~~~~~~ da je to samo lažna uzbuna, i da je sve u redu!
ane80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra, da doneseš na svijet živo i zdravo djetešce!
za našu Boxicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za našu dragu Tibi i njezine mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
najdraže moje, u mojim ste mislima i molitvama!
pa što je ovo?! držite se, cure drage
Sta se ovo desava?Ja vec navikla samo lijepe novosti ovde da citam.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
za nase cure,da sve bude u redu!!!!!!
Ane mislimo na tebe i dečkeca danas. Uspjet će te vi to!
Osijek draga, samo smireno, bit će to dobro, sigurno su malo jače BH, mora bit sve OK!
Boxić
Tibi ~~~~~~~~~~~~![]()
Osijek, Ane, Boxić, Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja vjerujem da kako je danas osvanuo divan dan, da će tako kod nas danas biti samo lijepih vijesti!
i da je sve ružno odnijela ona jučerašnja kiša...
Pozz,nisam tu dugo bila zato svima koji trebaju dobre vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bzara čestitam od srca
Ma što je ovo ljudi moji,ja isto samo navikla na dobre vjesti,ma moraju biti.
Cure mile šaljemo puno vibri da to sve dobro prođe.
Osjek, Boxic ,Ane ,Tibi.........![]()
za cure u bolnici držite se, molim za vas
(ne znam još sva imena)sorry
Danas nisam baš dobre volje, naime točno je 4.mjeseca danas od poroda. Uvijek me taj datum komira....
čujemo se!
p.s. mogu li se na ovom forumu slati privatne poruke?
Stvarno, vijesti su....... ali bit će sve OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
Ja ću evo nastaviti u revijalnom tonu kako je krenulo..... kao hitan slučaj evo opet završila na riječkoj ginekologiji preksinoć. Silan izljev krvi, bog me spasio pa nisam dobila sepsu. Kiretaža poslje poroda nije bila dobro obavljena, zaostali dijelovi posteljice, fala bogu od toga ima mjesec i pol. Otvorena jedan prst, maternica zadebljala 17mm. Jedan veliki BRAVO za ginekologiju kbc rijeke......
![]()
![]()
O, optimistična! Pa kud još i to! Mora ovdje krenuti na bolje. Šaljem svima najveće želje da bude dobro.
Najnajnajveće.
uff optimisticna, zar i kod tebe nikako da krene! a sta rec "ekipi" s ginekologije???? nema se tu njima sta rec, samo fala Bogu da je sve dobro zavrsilo i da nisi dobila sepsu.
osijek, boxice, ane80, tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ajme meni pa što je ovo?
optimistična dobro da nisi dobila sepsu i hvala bogu da je sve dobro završilo. Nije mi jasno kako je mogla ostati posteljica, a da je nisu vidjeli na kontrolnim pregledima? Strašno stvarno. Šaljem ti veliki zagraljaj
a ja vam kuham ručak pa mi svi mirisi smetaju, uffff, morala sam se maknuti od štednjaka jer ne mogu više izdržati, i u zadnje vrijeme mi sva hrana teško pada na želudac. I čovjek bi pomislio da je to to, ali mi (.)(.) nisu napuhane, ništa me nigdje ne steže, a to bi valjda trebali biti glavni pokazatelji zar ne?. Joooooj izludit ću još tjedan dana.
boxica, osijek, ane80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
puse svima drage moje![]()
Uf optimistična ja znam itekako kako znaju zeznut stvar,ali hvala Bogu da je sve dobro prošlo na kraju.
Ima li tko vjesti od naših cura,Osjek,Boxica Ane,Tibi samo da još jednom zavibram da bude sve ok,ma mora biti.U mislima svama.Pusa
tibi draga, sta se tice (.) (.) , meni niti jednom kad sam bila trudna nisu bile cvrste niti zategnute. tako da to nije uopce glavno mjerilo. po njima ja nebi niti znala dal sam trudna ili ne. al to sta ti smetaju mirisi, to je meni jjjjaaaaaakkkkoooo drago, nek samo smetaju. brzo ce proletiti i ovaj tjedan, pa cemo razvedriti ovaj pdf tvojom velikom betom
.
boxice, osijek, ane80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Joj koje vijesti....
Optimistična šaljem ti jedan veliki zagrljaj
Tibi to što ti smetaju mirisi mi se čini kao jedan lipi znak, meni su to bili jedini simptomi i to u obe trudnoće, ništa drugo nego samo mirisi su mi smetali..nećeš izluditi draga moja,to je još samo par dana i onda sve u Božje ruke, ma biti će sve baš kako treba![]()
bambus i višnja hvala vam curkejoj pozlatile vam se riječi
evo čula sam se sa osijek i kaže da je dobro dok je na infuziji, odnosno značajno su se smanjile kontrakcije. Eto ja se nadam da će se sve to lijepo smiriti i da će dugo biti 2u1. Uzeli su joj urin i briseve pa sad čeka nalaze. I konačno je vidjela spol, čeka curicu. Pozdravila sam je od svih i rekla da sve mislimo na nju
osijek, boxica, ane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
a joj cura kod nase osijek. bas sam imala osjecaj da ce biti cura!drago mi je sta se situacija kod nje primirila. ma bit ce to sve super, i nek njih dvi jos jako dugo budu 2u1.
ima li kakvih novosti od boxice? kako je ani80 proslo sve, jel bebac dise samostalno? znali li itko ista??
tibi~~~~~~~~~~~~~~~![]()
osijek, jesam rekla da je cura
tibi, mene su cice dvaput boljele, treći put ne do 20. tt, ne brigaj, glavno da ti mirisi smetaju
držite se sve
Osijek vibram da još duuuuugo budete 2u1 ti i mamina bublicaZnala sam da je cura!
Optimistična, strašno! Hvala Bogu da si dobro!
Tibi još samo tjedan dana draga, pa vrijeme leti, sjeti se ovog ljeta kako je 9 mjesec izgledao daleko, a sad si samo tjedan dana od predivne velike ogromne bete!![]()
kopiram i ovdje:
mama Ane80 je napisala: pivaj svite, pukni puško, rodilo se muško!
mali Martin teži 1300 g i dugačak je 39 cm. u inkubatoru će biti dok ne dostigne 1800 g, a najvažnije je da samostalno diše!
maleni dječače, šaljem bezbroj~~~~~~~~~~~~~~~~da svakim danom lijepo napreduješ i čim prije dođeš svojoj mami u zagrljaj!
mami želim brz oporavak, a tati, da uskoro budete svi zajedno, utroje, zauvijek!![]()
Ane poljubac tebi i Martinu i ovdje. Neka dečko brzo dođe do 1800 i mami u zagrljaj!![]()
Ane cestitam na malenom deckicu i drzim fige da sto prije postane mali buco i da idete kuci!
Osijek pusa tebi i curi (i jaaa bi cuuuuruuu) i drz' te se zajedno jos malo!
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu!
Boxica
Roza, bambus, choco, visnja, bzara... uff, ko bi sad sve nabrojio....![]()
Kod mene nista novo, sve po starom, MM bio sretan sto su mi svi nalazi uredni al ne spominje mogucnost da probamo ponovno
Samo prica kako nemamo novaca, kako je poskupio vrtic za Svena...pih! Stvarno cu ga morat napit pa iskoristit![]()
1300 jupiii, to je super, samostalno diše i teži je od očekivanja, najbolja verzija u ovim okolnostimaane čestitam ti i želim da Martin što prije dostigne 1800 i da ide svojoj kući živ i zdrav
tibić to su prve mučnine![]()
optimistična ja sam imala 2 kiretaže dan za danom, odmah slijedeći dan su me poslali na uzv da vide je li što ostalo, bilo mi je grozno, ali tek sad vidim da ima i gora verzija, drži se i odmaraj tijelo![]()
u poplavi loših vijesti i da to bude samo danas i nikad više i ja prijavljujem još jednu M i još jedan - ( jedva čekam tibinu betu da napokon i na mene dođe red)
boxica i osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joj koksy baš si me oraspoložila : ja sam mislila da je samo meni takoKod mene nista novo, sve po starom, MM bio sretan sto su mi svi nalazi uredni al ne spominje mogucnost da probamo ponovno
Samo prica kako nemamo novaca, kako je poskupio vrtic za Svena...pih! Stvarno cu ga morat napit pa iskoristit![]()
cestitike ani80. mali djecace dobro dosao. sad samo fino papaj, da sta prije dodes svojoj mami u zagrljaj!
koksy ja mislim da ti nema druge, nego da iskoristis svog muza.. ma pristat ce on na jos jedno dijete, samo sta su oni muski veci slabici od nas zena. samo sta oni glume i pravi se hrabri. zelim ti od srca da nam sta prije prijaviš +.
mandy evo taman kad dobijemo nalaze velike bete od tibi, tvoja M ce biti gotova, pa mozes slobodno u akciju, koja ce sigurno ovaj misec biti dobitna!
dobili smo vijesti danas od osijek i ane, a jel se tko cuo s boxicom??
ane80čestitke od srca na dečkiću! da maleni što prije dođe svojoj mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mandy draga od srca ti želim da ovo bude zadnja M i da nam uskoro prijaviš jedan oooogroman plusek!
koksy, ma muški su svi takvi! mi žene smo puno jače i hrabrije! samo ti njega zavedi i zaskoči!![]()
osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam još dugo budete 2U1! ma bravo za malu mišicu!jeeee, stiže nam pojačanje!
optimistična uf, grozno! hvala Bogu pa je sve dobro prošlo!
bambus, draga jel ima netko tvoj broj telefona? opasno ti se termin bliži, moramo znati da budemo u toku!
Tibi, ja u ovoj trudnoći nisam imala apsolutno niti jedan siptom! samo po tome što M nije došla i jako su me stezale traperice sam skužila da nešto nije kao uvijek!
do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeeliku betu!
Boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude kako treba! mora biti!
svima vam šaljem veeeeeelike puse!
samo da vam se pohvalim danas smo bili u prvoj šetnji! baš mi je bilo predivno izaći iz stana, i mala mišica je uživala!
Cure moje, ovaj moj mali mis citav dan ne spava, ni pocesljala se nisam od jutros, ali sam samo dosla da zavibram nasim curama da stvari krenu na bolje , i za Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ane bravo za malenog dečkića, neka brzo poraste i dođe svojoj mami u zagrljaj
bzara prekrasne ste na fotkama i Koko je baš fin
ja imam broj od bambustako da draga molim te smsni kad krene. Može?
mandy ovo je zadnja M, sada okrećemo novi list i čekamo idući mjesec tvoj plusić
koksy ma nego što samo ti tm-a zavedi i uskoro slavimo sa tobom cmokić
osijek, boxica do neba vibrice da sve bude dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
O pa mali Martin je momak i po
Da nam cim prije prodje magicnih 1800 i izadje iz inkubatora
osijek, boxica, tibi
I svim ostalim curkama
![]()
cure pa šta je ovo?!?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima! !
javim ja vama kad krene! bas opet u cetvrtak idem na kontrolu, da vidimo jel i dalje sve podkontrolom i da vidimo koliko nam je narasta Ivan. mada se ja osjecam dosta dobro, malko se on po noci umirio pa mogu bolje spavati , onda mi je odma lakse. bolje funkcioniram po danu. za bebana je sve spremno, samo jos ima da nam dode.
tibi ja sam sigurna da cemo sljedeci tjedan skupa s tobom i tvojim muzem imati trostruko slavlje ( veliku betu, godisnjicu vase braka i tvoj rodendan).![]()
bzara bas super sta ste izasle malko vani, steta propustiti jos ovo sunca i lipih dana dok ne zahladi.
osijek, boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
kakvo je ovo zatisje?? ne moze se tako, ima da se svaka javi, svaki dan, a ne da se mislim sta je sad s kojom.pa vidite kako nam se opet ovaj pdf rastuzio, ne moze se vise ovako!!
bzara dali si se cula mozda s boxicom? ima li kakvih novosti kod nje? a kakvo je stanje s osijek?
tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()