Stranica 49 od 63 PrviPrvi ... 39474849505159 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Cure moje pozdrav svima!
    Ja sam totalno u komi,onako fizički.Osjećam se kao da me netko prmio za pete i tresnuo sa mnom u zid i sad sam eto hrpa kostiju na podu.Zdrobljena sam i premorena...Odradili smo krstitke u subotu.Cijeli tjedan je bila luuuudnica,naradila sam se,Karlo i dalje ne spava što god ja napravila.Imali smo i zaheb s autom...baš jedan iscrpljujući tjedan.Upalila sam komp tek jučer navečer.MM je otputovao na tjedan dana tako da sam i ovaj tjedan sama,Karlo je jeo noćas 3 puta i probudio se u 7.
    Inače on je dobro,raste kao gljiva,8,5kg imamo i jedva ga već držim.U crkvi u subotu sam samo čekala kad bude mi ispao iz zagrljala .Ema je ušla u neko fazu protestiranja i sad što god joj se kaže ona ima razlog zašto ne tako i način na koji bi ona i stalno se moramo natezati.Nekako mi je prerano za to,mislila sam da sam do puberteta mirna.

tibi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas!
    bzara pusa Nii,super za napredak!
    roza pusek Špiri od nas dvoje!
    bambus~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    optimistična

Svima koje nisam spomenula velike puse!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i naravno ogromne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ osijek i boxici!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje, dobila sam nalaz bete i ona 14dpt iznosi 1008
    ja sam u totalnom šoku i imam pomiješane osjećaje beskonačne sreće, ali i straha... Za dva dana trebam ponoviti nalaz da vidimo je li se lijepo dupla i onda uzv. Ajme, ajme tko će ovo sve preživiti.
    Hvala vam što ste navijale za mene i bodrile me, bez vas bi mi to bilo puno teže. Sve vas puno volim

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooo
    ajme ne mogu pisat ruke mi se tresu!!!!!!!!!!!!!!! bravooooooo superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    ulipsala si dan

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

uff zaboravi smjalice!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

JUPIIIII ČESTITAM TI OD SRCA TIBIĆ I ŽELIM JEDNU PREPREPREKRASNU MIIIRNU I UREDNU TRUDNOĆU (CMOOOK)
    1008 uf, čovječe koji lipi broj........

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

baš lijepi broj, to su dvije bebe

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kejt kako si ti ?

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

TIIIIBBBBBBIIIIII , jejejjejeje !!!!! ULjepsala si mi dan, draga nasa!!! Presretna sam zbog tebe, tm i te fenomenalne brojke!!! Cestitam i sretno do kraja !

p.s. meni moj mpo-vac nije dao da ponavljam betu, kao beta ti je super (264 -9.dpt), i zasto se dalje opterecivati brojkama, sta bude biti ce! I nisam.

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tibi srećo juuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!ajme prekrasno...samo polako, eto dočekale smo napokon tvoju betu, od sad će beta biti sve veća i veća
    ovo me danas tako razveselilo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tibi samo da i tu poskocim od srece

Od srca ti zelim mirnu i skolsku trudnocu

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

tibi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!znala sam,znala sam,znala sam!!!
    joj ženo čestitka i pusa velika kao kuća!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cure iz Zg(a i ostale koje mogu) mogli bi mi na jednu kavu ovo proslaviti...?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

joj hvala vam drage moje

a72 zvala sam Vinogradsku da ih obavijestim o beti, pa mi sestra rekla neka ponovim nalaz za 2 dana i onda opet zovem.
    I ajde sad ti budi smiren . Ali nekako se tješim da je lijepa brojka, pa da stvari ne bi trebale otići u neželjenom smjeru. Joooooj

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Braavo Tibi.
    Želim ti suuuper mirnu i dosadnu trudnoću.

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tibiiiiiiiiiiii,super!!!!!!!!!!!
    Takvu sam tremu imala dok sam otvarala stranicu!!!
    Ni ja nisam nikada provjeravala betu...moj dr kaze da je nepotrebno.

Kod nas krenuli grcevi i to obavezno oko 3-4 izjutra...Stariji je slinav i kaslje,ne ide u vrtic,pa pokusavam da ga malo udaljim od bebe,ali nema sanse!Kad kaslje on kao iz inata ka bratu...pa je sad i njemu zastopan nosic.Mama mi je jos tu pa mi je sve lakse,a kako cu se organizovati kad ona ode...tek cemo da vidimo
    Posljednje uređivanje od choco : 27.09.2010. at 12:47

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi necemo niti mislilit kako bi "nesto moglo krenuti u krivom smjeru". iš,iš ruzne misli! samo misli na to kako ce se to lipo poduplati, pa kako ces na uz ....i sve redom jos nekih 8 mj, i 20-tak dana!
    sandra23 nadam se da ce se karlo umiriti i da ces uspit malo doc sebi. znas kako kazu, da se beba promini kad se krsti, pa nikad se nezna. a protesti kod eme, mozda su samo prolazni!
    choco i kod tebe veselo! eto bar ti je mama tu, pa ti uskace...~~~~~ da brzo prode prehlada!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tibi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
    ajme tako sam sretna, pune su mi oči suza!!!
    bila sam sigurna da će beta biti velika i lijepa, ali sam ipak sa strahom otvarala stranicu!
    draga, samo mazi bušicu, samo pozitivno, uz toliko vibrica i molitvi lijepi ishod svega je zagarantiran!

još sam nešto htjela napisati ali sam toliko uzbuđena da se ne mogu sad koncentrirati! vratiti ću se kad mi se dojmovi malo samo slegnu!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ajjjeeee JuPI Tibi čestitke koja BETA!!!! PREKRASNO

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tibi divna vijest! Baš mi je u današnjem lošem danu trebalo nešto ovakvo. Želim vam sve najnajbolje i najnajljepše (sve sam duplo napisala).
    Uživajte!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Aaaaaaaajme divno!!!! Ovo je prekrasno!!!!!!

Ti znaš što ta beta znači?!?!!!!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tibisuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to je tako lijepo, sva sam se naježila!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    kejt kako si ti ?
    mandy, hvala ti, draga
    muče me bh kont. i bol u leđima, nisko desno, vjerojatno se neki živac uklještio ... teško mi se namjestit, loše spavam i sva sam nekako samo za biti doma i odmarati; čim sam malo dulje negdje u pokretu ili sjedim, bude mi loše, sve me počne baš jako zatezati i boli ... tako da, nerado, ali smirila sam se skroz
    histerično brojim pokrete i uživam u svojoj plesačici, uvijek se javi, zna ona da mami to treba ...
    već smo svi troje jako uzbuđeni i jedva čekamo, a prava nervozna, znam to, tek nam slijedi ... izgurat ćemo, bit će dobro ovaj put

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

kejt kad je tebi termin?
    bambus za skorašnji susret ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    boxica i osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    puse svima malima i velikima

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    kejt kad je tebi termin?
    imam još dosta, božićna beba, u par dana razlike s našom boxicom
    pretpostavljam da sam ti zazvučala kao da sam u terminu tako se i osjećam i malo me sve to brine, puno prerano je a ja ne mogu mrdnut

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ajme Tibi!!!! NAPOKON!!!!! I to dvije mrvice! Beta je pre pre predivna!!!! Cestitam ti od srca onak najvise na svijetu pa jos malo vise!! Aaaa bemti PMS i suzicu si mi uspjela izvuc!!

A sad brrrrrrdo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~ da se ta predivna beta pravilno podupla!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

BebaBeba još ne znamo da su se obje mrvice primile, iako bih jako voljela , samo neka sve bude ok ovaj put.... Sad čekamo drugu betu i onda uzv kad ćemo znati na čemu smo.
    Ova tvoja ljepotica u avataru je pravi šećer
    Kejt Božić je blizu, sad će to začas. Za tebe i tvoju plesačicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hvala Tibi draga! Ma bit će sve super ovaj put sigurno, mora!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

a ja sam vam javila betu jednoj mojoj prijateljici koja se isto već duže bori sa MPO i rekla mi je da joj je drago, ali u glasu je bilo takvo razočaranje, kao da sam joj ne znam što napravila... baš sam tužna... znam i po sebi da kad imaš problema i vidiš da drugima krene, a tebi ne, si jadan, ali nikada baš nikada ne bih tako reagirala i uvijek bih se svim srcem radovala jer je netko uspio, bez obzira koliko bila jadna zbog sebe. Baš me sada boli ta njena reakcija
    I vjerujem da to nije zlonamjerno, ali baš mi je bed sad. Najrađe bih da joj nisam niti rekla, niti ću ikom više reći dok se ne bude vidjelo (daj Bože).
    eto morala sam vam se malo izjadati, nemojte mi zamjeriti
    sve vas ljubim

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

tibi !

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    a ja sam vam javila betu jednoj mojoj prijateljici koja se isto već duže bori sa MPO i rekla mi je da joj je drago, ali u glasu je bilo takvo razočaranje, kao da sam joj ne znam što napravila... baš sam tužna... znam i po sebi da kad imaš problema i vidiš da drugima krene, a tebi ne, si jadan, ali nikada baš nikada ne bih tako reagirala i uvijek bih se svim srcem radovala jer je netko uspio, bez obzira koliko bila jadna zbog sebe. Baš me sada boli ta njena reakcija
    I vjerujem da to nije zlonamjerno, ali baš mi je bed sad. Najrađe bih da joj nisam niti rekla, niti ću ikom više reći dok se ne bude vidjelo (daj Bože).
    eto morala sam vam se malo izjadati, nemojte mi zamjeriti
    sve vas ljubim
    Nismo svi isti draga, ja vjerujem da je njoj jako jako drago zbog tebe ali izgleda da nije mogla sakriti tugu zbog toga sto njoj ne uspjeva!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joj tibi ja mislim isto kao i bebabeba , vjerovatno si je uhvatila u krivom trenutku, kad se nije mogla radovati od srca , ali to ne znači da slijedeći put neće biti drugačija ; naravno da te boli njena reakcija, to je tako normalno, ali zato se mi svi radujemo s tobom i jedva čekamo sličicu sa uzv-a da se nadivimo točkicama
    choco i sandra : svako vrijeme nosi svoje, ja se sad bakćem sa matematikom i fizikom i nemogućim zadacima ( pitam se kako sam uopće završila faks ako sad ne znam riješiti zadatke iz osnovne i srednje škole ) i baš bih se rado malo zamijenila s vama
    kejt drži se, brzo će proći ovo malo vrimena do Božića i tićeš držati svoju ljepoticu u krilu
    ima li vijesti od boxice i osijek ?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Tibi, baš mi je drago za tebe.
    Ima nas svakakvih, svi reagiramo različito.
    Kad sam ja dobila trojke, moja frendica me je doslovno napustila,ona je isto imala problema s neplodnošću.
    Ljudi prolaze kroz naš život, ne brini, bit će tu još novih i kvalitetnijih prijateljstva. Morala sam to podijeliti s tobom.
    Uživaj u svojoj velikoj beti.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tibi, sad si najvažnija ti i tvoje mrvice. Pusti tugu draga, predugo si bila tužna. Sad je veselo razdoblje, i nema mjesta nikakvim negativnim osječajima. Tvou prijateljicu će proči, ako je prava shvatit će i sama. A znaš kako joj je i kako se osječa, doči će to na svoje ne brini. Sad samo smireno, još jedno 7 i po mjeseci, možda i osam. Ovaj put če sve bit kako je trebalo biti odmah, savršeno!

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tibi, bravoooooo !!!!!!
    Od srca ti čestitam!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek su se obje mrvice primile !!!

I hrabro naprijed bez opterećivanja, pusti prijateljicu, možda se samo iznenadila, možda je u prvom trenu osjetila ljubomoru jer i sama to priželjkuje, vjerujem da će sve doći na svoje...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ma imate pravo, ništa mi neće ovi dan pokvariti, nikakvi crnjaci ni ružne stvari http://www.youtube.com/watch?v=UEfQMkO-dss. Evo zapjevajte sa mnom i TBF-om
    hvala vam puno najdraže, ljubim vas

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tibi iskrene čestitke, bas sam sretna zbog tebe

a sad mozak na pašu, beta ti je super, uzivaaaaaaaaaaaj trudnice!!!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tibi......... blizanci....... čestitam!!!!!!!!!!!!!!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

hi drage moje, Tibi tvoja me trudnoća jako obradovala. Želim ti jako dosadnu mirnu trudnoću!

Moram se malo ispuhat.. Sinoc bila vanka i srela jednog dragog mi poznanika kojeg ne viđam često. I on meni " A beba raste, a?" (a ja sam se u zadnju godinu ipo nadebljala 5-6 kg) Joj bilo mi je baš teško. Rekla sam mu samo da nema nikave bebe i promijenila temu. Ali danas mi se stalno vrača to njegovo pitanje. Znam da je dobronamjerno, ali boli....

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    hi drage moje, Tibi tvoja me trudnoća jako obradovala. Želim ti jako dosadnu mirnu trudnoću!

Moram se malo ispuhat.. Sinoc bila vanka i srela jednog dragog mi poznanika kojeg ne viđam često. I on meni " A beba raste, a?" (a ja sam se u zadnju godinu ipo nadebljala 5-6 kg) Joj bilo mi je baš teško. Rekla sam mu samo da nema nikave bebe i promijenila temu. Ali danas mi se stalno vrača to njegovo pitanje. Znam da je dobronamjerno, ali boli....

ljudi znaju biti idioti... Meni je danas na poslu (prvi dan) na pitanje "šta se desilo?", moje jako kratko, "nisam uspjela", jedan idiot komentirao, "šta si se predomislila?".... ima svakakvih ljudi...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage bublice dobro te razumijem, i ja sam imala takvih uleta
    mogu ti samo reći da ćeš s vremenom se i smijati tim glupostima, ali znam da ti sada još uvijek nije svejedno.
    Šaljem ti veliki i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje

svim curama veliki

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Optimistična prvotno napisa Vidi poruku
    ljudi znaju biti idioti... Meni je danas na poslu (prvi dan) na pitanje "šta se desilo?", moje jako kratko, "nisam uspjela", jedan idiot komentirao, "šta si se predomislila?".... ima svakakvih ljudi...
    ajme kako ga nije sram X#$%%&&%$##$

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

On i njegova obitelj očito nisu imali takvih problema. Oni ni ne znaju da može biti teško dogurati do kraja trudnoće, koliko neki teško dođu do djeteta. Zločesto sam pomslila kako se takvima djeca dešavaju, svih četvero u njegovom slučaju. Znam grozna sam, ali primječujem da znam na takve slučajve biti ljuta, ljuta, užasno ljuta na tu nepravdu.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ajme Tibi!! Ja ocekivala betu do 500 a kad tamo... Ti premasila sva moja ocekivanja! Cestitam od srca!
    Bas mi je ovaj dan pun lijepih vijesti! Samo nek potraje!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome trebaju, ne stignem sad sve pisat!

svima!

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Krasnih li vijesti
    Tibi draga, neka ti je sa srecom dalje

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tibi pusti sve na stranu, ti si sad najbitnija i tvoje male mrvice, ljubim te puno draga, i uživaj u ovoj ogromnoj sreći

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

eto bas nam danas tibi da ucinila lipim, da lipsim nije mogla! i taman se pomalo spremam u krpe, pa sam morala jos jednom da joj cestitam i da zavibriam za njene mrvice od ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ima li kakvih novosti u svezi osijek i boxice?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

dobro jutro cure, ja sam vam još uvijek u šoku , ali i jako sretna
    sutra na moj ročkas ponavljam betu, stvarno nema smisla da se lijepo ne podupla
    čula sam se jučer sa boxicom, kod nje je stanje nepromijenjeno odnosno i dalje je na tokolizi, a osijek su skinuli sa infuzije jer se stanje skroz smirilo i sada dobiva tablete svaka 4 sata. Cure drage da dugo još budete 2u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

cure moje, nemojte se žalostiti izjavama pojedinih ljudi! neki se jednostavno ne znaju izraziti a neki ne razmišljaju o tome što pričaju!
    ja sam već bila otupila na te izjave!
    Tibi draga ja kad sam ostala trudna bilo mi je tako tužno jer su neki ljudi koji imaju problema tako glupo reagirali, u stilu "ajd baš super", kao da je kod nas bilo sve po špagi! trenutno jedino što je bitno ste ti i tvoje mrvice! jesam ti ja rekla kad ja iskočim iz vlakića ti uskačeš na moje mjesto! mazi bušeka, pričaj svojim mrvicama, i vidjeti ćeš za 8 mjeseci biti ćeš u sedmom nebu ko ja sada!
    Sandra, baš mi te je žao draga! šaljem ti hrpu ~~~~~~~~~~~~ za što više snage!
    Optimistična, bublica, samo neka vam kroz jedno uho uđe kroz dugo izađe! svakavih komentara ćete se naslušati još! primjer, neki dan mi je jedna poznanica rekla: jel ti sada teško kad vidiš Niu, sigurno se sjetiš kako bi to bilo sa Zarom i Matkom. ja moje anđele neću nikada zaboraviti ali to ne znači da neću uživati u svom djetetu, i biti sretna i vesela i nasmijana! ljudi kao da su sretni samo ako patiš!
    a od jedne sam čula da priča okolo da je nemoguće da netko bude dobro nakon svega što smo prošli, i ja sigurno glumim, a u sebi se slamam! kažem, na jednu uho unutra na drugo van!

mi smo vam supać, rastemo kao mala gljivica! malo nas muče grčići, ali sve će to proći, samo nek je ona nama zdrava!

svima šaljem velike puse, moram ići mojoj curici!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bzara draga uživajte u svojoj curici, prekrasna je!
    Znam da cu otupit na sve, već jesam na dosta toga. Očito sam koji put osjetljivija... Često me (još uvijek) pitaju: pa kad ćete vise na dijete? Najčešće kažem Samo šta nismo.

Šaljem vam svima more pusa i pusica

Tibi mazi svoje male mrvice ~~~~~~~~

boxica i osijek ~~~~~~~~~~~~~~

kejt, bambus
    ~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •