Pokazuje rezultate 1 do 50 od 279

Tema: ENDOMETRIOZA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sorry na OT ali vidim da ste u par navrata spomenule detox pa bi molila da mi napišete malo o tome, ili da mi barem napišete gdje mogu pobrati koju informaciju. Tnx

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry na OT ali vidim da ste u par navrata spomenule detox pa bi molila da mi napišete malo o tome, ili da mi barem napišete gdje mogu pobrati koju informaciju. Tnx
    (isjecak iz knjige koja pise o povezanoscu toksina s zenskim bolestima, pa tako i sterilitetom )

Vrlo niska uspješnost umjetne oplodnje je dovelo medicinare koji se bave reproduktivnom medicinom na ideju da ispitaju da li se štetne tvari (toksini) nalaze i u foliklima žena kod koji je umjetna oplodnja nije bila uspješna.
    Reproduktivni organi su lipofilni, to znači da su bogati masnoćama. Tim su folikli 'optimalno' mjesto da se toksini smjeste baš tamo. Istraživanja su pokazala da su se u foliklima žena koji su bile sterilne, a koje su iza sebe imale brojne, bezuspješne terapije ( i zbog toga se odlučile na umjetnu oplodnju) nalazilo niz toksina u visokoj koncentraciji. Između ostalog su se našli i agrarni otrovi, kao i teški metali i ostali organoclorovi elementi.

mozda da ipak otvorim novu temu?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku

mozda da ipak otvorim novu temu?
    Go for it, vjerojatno će bit zanimljivo za pročitat i bit će sigurno interesenata. Ja ne mislim da tu ima nečeg posebnog, bitno je samo da se žene ne odvraćaju od maincorsea (IVF) i... here goes the papiga: "Ne gube zbog toga vrijeme!". I upitno je tko to u RH pruža detox tretman... Ali, zašto ne - otvori, što više toga, to bolje, još ako nije preskupo why not!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 29.09.2010. at 21:35

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Go for it, vjerojatno će bit zanimljivo za pročitat i bit će sigurno interesenata. Ja ne mislim da tu ima nečeg posebnog, bitno je samo da se žene ne odvraćaju od maincorsea (IVF) i... here goes the papiga: "Ne gube zbog toga vrijeme!". I upitno je tko to u RH pruža detox tretman... Ali, zašto ne - otvori, što više toga, to bolje, još ako nije preskupo why not!
    gle, ima puno stvari koje svaki par moze uciniti bez gubljenja vremena. dakle paralelno ides na postupak i cinis ovo ili ono za detoks.

detoks koji sam ja napravila se ne pruza u hr koliko mi je poznato. ja sam ga napravila za 1,5 i obzirom na posebne substance smo se stitili. ja sam detoks tako organizirala da bi sto manje pauzirali ...

no kao sto sam rekla, ako se imalo nesto napravi na neki drugi nacin, puno ste napravili. ne samo zbog zatrudnjivanja nego i opcenito zdravlja.
    postoje chelati koji su nama svima dostupni, samo se o tome gotovo i ne prica.
    Posljednje uređivanje od spodoba : 29.09.2010. at 21:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •