Pokazuje rezultate 1 do 50 od 439

Tema: Rodilište u Čakovcu 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ajd drage pustite bapske priče i razglabanja...Ima i tračak nade u čk rodilištu. Ja vidim puno pozitive, zato mislite i vi pozitivno!

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zrinska prvotno napisa Vidi poruku
    ajd drage pustite bapske priče i razglabanja...Ima i tračak nade u čk rodilištu. Ja vidim puno pozitive, zato mislite i vi pozitivno!
    pa nisu to bapske priče,več je to istina...,dapače ja sam bila zadovoljna doktorima u čk rodilištu,i nemam zamjerke,jedino bi se jedna sestra za bebe (sestra Bes)mogla malo spustiti na zemlju i biti puuuno ljubaznija i više na raspolaganju,sve ostale sestre su mi bile ok!!!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj zrinska prvotno napisa Vidi poruku

Evo ja se upravo vratila iz bolnice, imogu smao reći; katastrofa, jad i bijeda, svi neljubazni (mogla bih se raspisati al ipak ću se suzdržati..) - čast izuzecima, al opće stanje na odjelu je očajno!
    Možda zato je baš ovaj tjedan dana kak sam ležala tamo nije bilo šefa pa se nezna "ko pije ko plaća", al nadam se da za koji dan dok idem roditi nebudem zatekla takvu situaciju, jer onda rađe rodim doma.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •