-
pozdrav svima, neko vrijeme me nije baš bilo pa sam čitala nedavne postove...
stela2, baš mi je žao zbog tih nalaza, stvarno užas, očekuješ da se vrijednosti smanjuju, a ne da rastu, jel' da?
inače, nama eto nakon godinu dana od učinjenih testova pedijatrica nije htjela napisati uputnicu da ponovimo sve nego samo neke, kaže, na KM, jaja, brašno i još neke stvari sigurno je i dalje alergičan obzirom na visoke vrijednosti RASTa,,, radili samo na ribu na koju je bio granično (cca 0.7) i ispalo je da više NIJE - to mi je bila sreća najveća! i nije na soju, rajčicu i zob. to je novo što znamo...
i dalje ove velike, dakle, ostaju, pretpostavljam, obzirom da nismo napravili test...
da vas pitam, što vaši alergolozi misle o desinzibilizaciji i da li se to kao metoda preporučuje?
nadovezujem se na zadnje postove, i moj mali je -recimo- baš taman i dosta jači od druge djece... svi ovi naši mali alergičari zapravo vole jesti i da mogu sve...uh! i mi se mučimo s pronalaskom namirnica bez KM; jaja, pš. brašna i bilo kojih dodataka... a još od mesa smijemo samo piletinu, puretinu i zečetinu i to je to... užas
inače, zanima me gdje radite nalaze krvne i kako, koliko čekate i sl.
Posljednje uređivanje od Maya_78 : 01.10.2010. at 01:10
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma