Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pozdrav svima, neko vrijeme me nije baš bilo pa sam čitala nedavne postove...
    stela2, baš mi je žao zbog tih nalaza, stvarno užas, očekuješ da se vrijednosti smanjuju, a ne da rastu, jel' da?
    inače, nama eto nakon godinu dana od učinjenih testova pedijatrica nije htjela napisati uputnicu da ponovimo sve nego samo neke, kaže, na KM, jaja, brašno i još neke stvari sigurno je i dalje alergičan obzirom na visoke vrijednosti RASTa,,, radili samo na ribu na koju je bio granično (cca 0.7) i ispalo je da više NIJE - to mi je bila sreća najveća! i nije na soju, rajčicu i zob. to je novo što znamo...
    i dalje ove velike, dakle, ostaju, pretpostavljam, obzirom da nismo napravili test...
    da vas pitam, što vaši alergolozi misle o desinzibilizaciji i da li se to kao metoda preporučuje?

nadovezujem se na zadnje postove, i moj mali je -recimo- baš taman i dosta jači od druge djece... svi ovi naši mali alergičari zapravo vole jesti i da mogu sve...uh! i mi se mučimo s pronalaskom namirnica bez KM; jaja, pš. brašna i bilo kojih dodataka... a još od mesa smijemo samo piletinu, puretinu i zečetinu i to je to... užas

inače, zanima me gdje radite nalaze krvne i kako, koliko čekate i sl.
    Posljednje uređivanje od Maya_78 : 01.10.2010. at 01:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •