-
Moje dijete je asocijalno...
Oduvijek je Sven bio malo povuceniji, uvijek mu je duze trebalo da se ukljuci u igru, al znam da se obozava igrat s djecom, posebno starijom, za njima hoda ko psic.
Ali, oduvijek, kad god bi dosla po njega u vrtic on bi bio sam, sam slaze kockice, puzzle, slagalice...dok druga djeca rade nesto kolektivno. I uvijek sam u sali s MM-om govorila da nam je sin asocijalac. Sve dok mi danas isto to nije rekla i teta u vrticu. E tu sam progutala knedlu. Dakle, upotrijebila je bas tu rijec koja mi je strasno zazvucala nakon sto je nastavila kako se posvetila tome da ga vise ukljuci, da puno rade obje s njim, da probam donjet neke igracke s kojima ce on privuc drugu djecu... Srce mi se steglo!
On se i doma najcesce igra sam, kako i sama teta kaze on ima svoj prostor i zahtjeva da se taj njegov prostor postuje, u suprotnom se naljuti.
S odraslima se jako brzo sprijatelji i ima povjerenja u svakog.
Veselo je dijete, puno se smije, prica...nije povucen.
Po meni to je tipican karakter MM-a, to sam rekla i teti ali ona smatra da ipak to nesto nije ok i da treba poradit na tome. A ja ne znam sto bi to trebala radit? Da ga silim da se druzi s drugom djecom ako mu to ne odgovara?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma