Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: svaki 21. dan cista!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Natasa, mislila sam da li da ti to napisem ali to ti je samo jos jedno iskustvo. Bila sam otvorila temu kada se to desilo i nitko se nije javio sa istom situacijom, znaci da sam ipak izolirani baksuz.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Natasa, mislila sam da li da ti to napisem ali to ti je samo jos jedno iskustvo. Bila sam otvorila temu kada se to desilo i nitko se nije javio sa istom situacijom, znaci da sam ipak izolirani baksuz.
    aj dobro, fala što si nadodala ovo

mala_aria avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Moje iskustvo

Draga Natasa,

ja sam prije mog prvog i jedinog IVF-a iz kojeg sada imam predivnog dvogodisnjeg sina cetiri dana prije kretanja u postupak imala dvije ciste, na svakom jajniku po jednu, a prije toga nikada u zivotu. Mislila sam ode moj postupak, bila sam sva tuzna i zalosna (sto je doktor i vidio po mom izrazu lica kao i po komentaru), ali je onda dr. L. donio odluku, rekao je kako ce ispunktirati ciste i da cim dobijem menstruaciju idem u postupak i tako je i bilo (nije mi ni spominjao neku drugu mogucnost).

Jos jednom mu se zahvaljujem na svemu sto je ucinio za mene i pomogao mi da dodem do svog andela, mog sina.

Zelim i tebi sto prije da krenes u postupak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •