Natasa, mislila sam da li da ti to napisem ali to ti je samo jos jedno iskustvo. Bila sam otvorila temu kada se to desilo i nitko se nije javio sa istom situacijom, znaci da sam ipak izolirani baksuz.
Natasa, mislila sam da li da ti to napisem ali to ti je samo jos jedno iskustvo. Bila sam otvorila temu kada se to desilo i nitko se nije javio sa istom situacijom, znaci da sam ipak izolirani baksuz.
Draga Natasa,
ja sam prije mog prvog i jedinog IVF-a iz kojeg sada imam predivnog dvogodisnjeg sina cetiri dana prije kretanja u postupak imala dvije ciste, na svakom jajniku po jednu, a prije toga nikada u zivotu. Mislila sam ode moj postupak, bila sam sva tuzna i zalosna (sto je doktor i vidio po mom izrazu lica kao i po komentaru), ali je onda dr. L. donio odluku, rekao je kako ce ispunktirati ciste i da cim dobijem menstruaciju idem u postupak i tako je i bilo (nije mi ni spominjao neku drugu mogucnost).
Jos jednom mu se zahvaljujem na svemu sto je ucinio za mene i pomogao mi da dodem do svog andela, mog sina.
Zelim i tebi sto prije da krenes u postupak.