draga amarija , da mi se vratis doma sretna i trbusasta sto prijebas mi je drago sto je sve ispalo OK.
draga amarija , da mi se vratis doma sretna i trbusasta sto prijebas mi je drago sto je sve ispalo OK.
amaria, dovoljna je jedna prava da ti bude za cili život, tako će i biti, i mene su dr i Hlinka ovaj put oduševili, baš su nekako posebno topli i dragi za nas ponavljače
, drago mi je da vam je sve lijepo i nasmijano, sutra će nam se i milivoji javit s konzultacija.
Sela, draga, još malo....
Mare tvoja je beta malo za Glacovinom..bit ce poskakivanja!!!!![]()
Posljednje uređivanje od Sela : 11.10.2010. at 19:28
Drago mi je da je ovaj topic živnuo s jedne strane a s druge me rastužuje jer opet po ne znam koji put dokazuje da nas je mnogo u egzilu(
Cure s ovog topica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dušom i tijelom.
pozdrav praškim čekalicama bete glacova,mare41 i amaria23
mi smo sutra na konzultacijama pa se javimo...
Posljednje uređivanje od milivoj73 : 11.10.2010. at 20:09
ivy, amaria baš ste me nasmijale cure
amaria, prekrasna ti je priča, baš stvarno motivira, šaljem ti puno ~~~~~~~~za hrabru i snažnu morulu
Sela još malo, još malo...
Tiki_a i ti si nam sve bliza zar ne?Neka nam svima bude odlazak u Cesku sretan i da -nunamo cim prije svoje bebice!![]()
i smijem se i smiješ se.......
veliki kiss svima i čekalicama i ovima što tek kreću u svoje podvige![]()
amaria23 sad si i ti čekalica! Bravo!
Sela past će forum od skakanjakad svi objavimo pozitivne bete!
milivoj držimo fige za sutra,pozdrav a!
.... joooj jedva čekam... i neka padne forum, barem će onda biti jakog razloga za to - pošto ionako non stop šteka bez jasnog razloga
Glacova, Mare, Amaria ~~~~~~~~~~~~~~ za veelike bete
Milivoji ... sretno na konzultacijama
Sela, Tiki_a ... PPS [priprema, pozor, sad]
Mia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i tvoju curku
Pozdrav svima na ovoj temi!
Posljednje uređivanje od gričanka : 11.10.2010. at 21:54
pozdrav i od mene glacovoj, pa mare41 i sad amaria23.
milivoj73, sretno sutra!
sela
tiki_a
gričanka
mi čekamo daljnje upute, uglavnom siječanj 2011.g. je naš!
Joj m arta nadam se da ćae taj 01/2011 biti uspješan!!!! Mislim da je sad već vrijeme, zar ne ???
Glacova, mare41, amaria 23 sretno, sretno, sretno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!![]()
kriistiina, hvala ti!
a i tebi da bude 03/10 dobitni!![]()
Bok cure,
evo da se javim da mi krećemo za Prag. U petak će biti transfer...
Da li je netko možda gore u to vrijeme?
Mare41,Glacova,Amaria23...sreeeetno!
Svima veeeliki pozzdrav!
Lua, sretno, sretno, (iako ima još vremena do petka), al super da sve štima i da gibate. Vjerujem da svi znate da treba biti na transferu polupunog mjehura ili punog, a ja sam došla praznog i nije bio problem (iako se bolje vidi kad je pun).
.... jednom sam došla na ET sa praznim mjehurom i poslali su me nazad u sobu na pola sata sa bocom vode da napunim mjehur....to je moje iskustvo iz KBC Ri ...
Lua sretno i pozdravite cijelu ekipu od nas čekalica!
Što se tiće mjehura popiškite se ujutro kad se dignete normalno i .....to je to! Doručak,kava,čaj,sok...dok doćekate transfer mjehur je već pun!
glacova, tako sam i ja, al psiha je tjerala piškit, uglavnom, ne treba pretjerati-kako je glacova rekla-sve najnormalnije, i prije polaska u kliniku se može piškiti-dok dođete do tamo i dok se transfer pripremi-mjehur je taman.
Sad mi vec drugi ciklus kasni menga,na prvoj papi cin i hpv, na ponovljenoj
kod privatnika za 350 kn sve ok. Nalaze sam prikupila u zadnji cas
i sad mi nakraju fali urinokultura. Ja neznam jesu ti naši doktori nepismeni, ludi il ja nekako
baš i nemam srece, ništa mi nejde od ruke
pa si mislim da možda nebi trbala ni ic ovaj mj![]()
Uh curke vidim baš se zahuktalo....svim čekalicama sve dobre želje...Mare,Glacova,Amarija (sorry ako sam neku zaboravila)....i svima koje uskoro putuju da bude sa srećom!
Pozdrav svima!!!
marijakr, a kad bi trebala kretat? Stigneš još ubacit urinokulturu, ideš u OB Zabok ili? Ajd probaj to stići, nalaz, ako je negativan, može biti gotov i za 3 dana.
Da idem u Zabok. Cekam mengu pa pocnem sa pikanjem drugi dan i jedanajsti dan sam gore ako ce naravno
sve ić po planu. Ma znam da stignem obavit urinokulturu al mi je vec stvarno malo glupo da niš iz prve nije ispalo dobr.
eto i nas sa konzultacija u PFC...
pao je dogovor za postupak u 11/10,stimulacija je najvjerojatnije Menopur ali je dr. L rekla da će još malo razmisliti...
inače profesionalizam, stručnost i ljubaznost mislim da više ne treba ni spominjati...uglavnom daljnje akcije su dogovorene pa ćemo vidjeti...
~~~~~~~~~~~~ našim čekalicama
pozdrav iz Praga
Dragi moji, uhvatila sam vremena i pročitale od početka sve postove i vidim svašta se lijepoga događa
Amaria, od srca ti želim da mi se pridružiš čim prije!
Ja sam inače super, sve je super, trudnoća prolazi bez ikakvih problema. Sad sam u 17 tjednu i čekam sina
Radim cijelo vrijeme jer jednostavno si nemogu priuštiti bolovanje i planiram raditi još 2 mjeseca.
Svima želim sve naj,naj i šaljem vam pozdrave!!!
bok cure evo čitam ja vaše porukice i baš sam sretna što po malo krećete u češku i iskreno se nadam da ćete se vratiti sve trbušaste,ja sam dobro, počela sam raditi pa i ne stignem toliko se bedirati zbog svega što je iza mene i već kujemo planove za dalje,fala Bogu da imam veliku podršku od mojih najbližih i da nećemo odustati od našeg sna.Išla sam na HZZO i uzela potrebne papire za ispuniti u vezi za plaćeno lječenje u inoz. pa ću se sad malo stimpozabaviti,nadam se da će biti uspješno.VELIKI POZDRAV SVIMA I PUNO PUNO PUSICA OD MENE I MM![]()
Lua, sretno sutra!
Sela, još sitno...sretno!
opa, nema odustajanja, kiss.
Opa drago mi je zbog tebe i što si predala papire i ja sam, pa sada ćekam, nadam se da će biti uspješno!
Svim curama koju su u iščekivanju i koje se spremaju i koje su u Pragu(gradu koji ostvaruje naše snove), želim puno sreće i da što prije ostvare svoj san.Pusa
Da,cak i ako endo ne bude sjajan,ali ako cemo misliti pozitivno kao do sada,onda mora bit a ono barem dobar!!
Sutra mi je UZV u Viliju,zovem Mirnu i tad cu znati sve detalje.
Mala digresija na ono sto je rekla Opa!Ne nadaj se tako brzo ni odgovoru ni rjesenju od HZZO!Ali treba probati!
Lua mi se mimoilazimo.
Ima li netko od forumasa tko ce biti gore sljedeci tjedan,i mi bismo neku prasku kavicu!!!!![]()
Opa budi dosadna sa HZZO! Zovi ih svaki drugi dan i pitaj da li ima što novoga? Konzultanti imaju pravo na dva tjedna da odgovore,a ako iz bilo kojeg razloga to ne učine iz HZZO-a im mogu poslati požurnicu! Nisam baš u toku,sorry,za koji postupak si predala zahtjev?
Glacova, da se ja ubacim, ja sam poslala isto prije 15 dana i nitko me nije zvao, sada eto neznam što to znaći, slala sam za odobrenje ivf postupka doniranim sjemenom, mm je imao tumor testisa,Da li si ti slala isto bila ?
znam da su oni iz hzzo vrlo brzi (ha ha)pa sam ja zato već sad krenula s tim pa će mi valjda do 03/11 bar nekakav odgovor poslati,a i sama mi je žena rekla da nisu baš brzi s tim a ja fala bogu volim zapitkivati pa ću ih uredno i podsjećati na to.
poslat ću zahtjev za postupak ivf s doniranom spermom u pronatalu.
Sela, već ćeš sutra znati da je sve kako treba i jedva čekam poskakivanje za tebe![]()
hop,opa,samo ih zovite curke i budite dosadne! Znam da je nedavno odobrena jedna donacija sjemena baš u PFC.
Ćula sam da su za to ajmo reći "šire" ruke. Ja sam slala za donaciju js,prvi put su nas odbili,sad se žalimo.
Da bi odobrili plačanje moraju se složiti sva tri konzultanta.
Galcova, pa kako to da su vam odbili, koji su razlog odbijanja naveli, koliko si čekala uopće da saznaš to da li ti je odobreno ili nije?Mislim nije mi jasno da su odbili kada ni to nije moguće u hr?
Ja sam nedavno dobila rješenje za povrat u pfc.
Moj muž je od rođenja neplodan al su to skužili
tek kod biopsije. Baš sam sad dobila mengu i prekosutra
pocinjem sa stimulacijom.
Dva konzultanta su odobrila,a treći nije jer po njemu nije imao svu potrebnu dokumentaciju!
Nisu imala onda ni prva dvojica!
Prvom nije ni trebalo da odobri,vidio valjda ljepo godine i sve mu bilo jasno!
Drugi me pozvao na dodatni pregled i naravno nakon njega odobrio!![]()
Mogao me i treći pozvati na pregled,ali nije čovjek valjda imao vremena pa eto odbio! HZZO to jedva čeka! Nije važna ni preporuka tvog MPO dr niti odobrenje dvojice uglednih specijalista,bitno da jedan odbije i oni sretni!!!!
glacova,ovo sam ja negdje nacula od jedne osobe ,mozes ti imati sve dokumente za to,i sve uvjete ,ali ako ti i muz imate place i prihode sa kojima oni misle da vi mozete samo to isfinancirati oni ti to ukinu!!A oni to vide jer im das oib!!! Sto da pricam!!Ostati ces ti trudna i bez njih!!!Tako sam ja cula sad jeli istina ili ne bas me zanima,ima li jos takvih iskustava!!!!