Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Dijalog vjernika i nevjernika - okrugli stol Jutarnjeg lista

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mislim da je ova rasprava mlaćenje prazne slame, kako je craky napisala "sve, samo ne konstruktivna" ... mislim da je Crkva pobrkala lončiće i da joj se toliko omilila naklonost vladajuće stranke da je umislila da je i sama Bog. Prestrašno i pretužno.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja nisam vjernik. Zbog vjerskih načela našeg ministra i onih koji stoje iza njega i dizali su ruke za ovakav zakon, meni je uskraćeno pravo na optimalno liječenje. Ja nikog ne maltretiram svojim stavovima, niti mu krojim sudbinu. Ustavni sud se ne oglašava po tom pitanju, a evidentno je da su prekršena prava građana.Od mojih 8 stanica, biolog je morao izabrati 3 najbolje. Ostalih 5 jajnih stanica su bacili jer je aparat za zamrzavanje u kvaru. Oplodile su se 2. Tko mi može garantirati da da su to bile 3 najbolje. Možda je baš jedna od onih koja je bačena, nosila život. Vjerujem da je biolog to odradio najbolje što je mogao, no on je samo čovjek koji je stavljen u nezavidnu situaciju.

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam vjernik. Zbog vjerskih načela našeg ministra i onih koji stoje iza njega i dizali su ruke za ovakav zakon, meni je uskraćeno pravo na optimalno liječenje. Ja nikog ne maltretiram svojim stavovima, niti mu krojim sudbinu. Ustavni sud se ne oglašava po tom pitanju, a evidentno je da su prekršena prava građana..
    S ovim se potpuno slažem, nisam vjernik i ne mogu shvatiti da u 21. stoljeću može biti u RH na snazi zakon koji je baziran na nečijim vjerskim uvjerenjima.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je ova rasprava mlaćenje prazne slame, kako je craky napisala "sve, samo ne konstruktivna" ... mislim da je Crkva pobrkala lončiće i da joj se toliko omilila naklonost vladajuće stranke da je umislila da je i sama Bog. Prestrašno i pretužno.
    veliki x na ovo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •