Stranica 40 od 189 PrviPrvi ... 3038394041425090140 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

drage fit tete, evo da se pohvalim i ja sam se pokrenula zadnjih mjesec dana i sve je to super, divno, krasno, samo sam 3 puta zgriješila što se tiče hrane u tom periodu, nisam na nikakvoj dijeti, ali se trudim jest zadravu i kvalitetnu hranu, omakne se i koji slatkiš, a ova 3 puta su bile koma stvari u malo većim količinama e, a sad dolazimo do aliii, vaga pokazuje 3 kile više, i meni se čini da sam se proširila kad se gledam u ogledalo i po nekoj robi mi se čini...hmm sad molim tete koje znaju da mi objasne razlog i mogući uzrok i sve to skupa...ne jedem ništa više nego što sam jela i prije, dapače jedem nešto manje i kvalitetnije i ne jedem iza 19 sati

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo, ja ću ti objasniti.

Kao prvo, procjena koliko jedemo je vrlo subjektivna. Zapisuj sve u detalje što i koliko jedeš, mogla bi se iznenaditi.

Kod tebe je se vrlo vjerojatno (99% sigurno) dogodilo da si dosta smanjila količinu hrane, unos nije bio kvalitetan kao što misliš (premalo proteina i dobrih masti, previše ugljikohidrata i loših masti) i nejedenjem iza 19 h si izgladnjivala svoje tijelo. To je tijelo dovelo u stanje šoka i jako usporilo metabolizam i kada si se ti ta tri puta nadrndala tih koma stvari , tijelo ih je pohlepno spremilo kao zalihe za iduće stanje gladovanja.

Sve to skupa - usporen metabolizam + izgladnjivanje navečer + 3 puta prejedavanja u mjesec dana dovelo je do stanja na vagi takvog kakvo jest.

I još jedna ključna stvar - vidim da nigdje ne spominješ tjelovježbu.

Rješenje?

Jesti zdravo (proteini, dakle kuhano nemasno pileće meso, bjelanjci od jaja, riba kombinirano sa povrćem, grahoricama i integralnom rižom) više puta dnevno - 6 malih obroka. Malih znači zaista malih - jedan pileći file podijeli na dva obroka. Da stane na mali tanjur. Voće kao međuobrok.

Sa takvom prehranom dopušten je jedan žderački dan u mjesec dana, ne tri puta kao što si ti sebi dopustila.

Vježbanje, pogotovo aerobno -i pritom se ne misli čak ni na generalno pospremanje kuće nego npr. na 45 min brzog hodanja, trčanje, rolanje, teretana, orbitrek, ples, votevr. Što god te veseli i za što imaš mogućnosti.

Vidiš ti kako ja to sve lijepo znam u teoriji, još da to i sama na sebi provodim, gdje bi mi bio kraj. U principu je se teško držati svih ovih načela, ali već puno možeš si pomoći da se preko dana ne izgladnjuješ, da jedeš isključivo zdravu kuhanu hranu raspoređenu u čestim malim obrocima, pa staneš kasno navečer i da barem tri puta tjedno vježbaš. To ne bi trebalo negativno šokirati tijelo i djelovati pogubno na metabolizam.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

*mamica* hvala na odgovoru, al kad sam pročitala tvoj odgovor i ono što sam ja prije napisala onda sam shvatila da sam dosta toga izostavila...ovako, vježbam 3 puta tjedno, ovisno o poslu i vremenu, pješačim duplo više, kad idem na posao autom parkiram se 20 min od posla, a kad idem tramvajem silazim 2-3stanice prije posla i tako isto kad se vraćam doma, tako da tjelovježba se jako popravila u tih zadnjih mjesec dana. što se klope tiče jedem piletinu, puretinu, teletinu i ribu, eventualno svinjsku šniclu bez masnoće, jedem strašmo puno povrća i voća, i to što se može sirovo jedem sirovo, a ostalo minimalno termički obrađeno,pohano ne jedem već godinama, ni prženo u dubokom ulju, kruh jedem 1-2 šnite za doručak, i to kruh koji radi moja mama tako da mu znam i sastav i znam da je 100% domaće kukuruzno brašno sa raznim sjemenkama, od žitarica jedem zob najčešće, jedem mliječne proizvode, i poneki keks ili kolačić i slično, masno izbjegavam iz drugih razloga, gotovo samo koristim maslinovo, bućino i vrlo rijetko malo suncokretovog koje i koristim samo za dinstanje luka kad nešto kuham.količinu sam smanjila do te mjere da nikad nisam gladna, smanjila sam onu količinu koja je izazivala prejedanje, jednostavno mi treba određena količina hrane da bi mogla normalno funkcionirat kroz dan.u krizama jedem orahe, bademe, lješnjake ili suho voće...a što se tiče ta tri grešna puta, radilo se jednom o 3 krafne kroz večer koje je sestra radila i čaši coca cole, drugi put o vrećici čipsa od paprike i pola vrećice bombona, a treći put je bila pizza i poslje 2 kugle sladoleda, nisu u pitanju bila brda hrane, ali definitivno nije bilo potrebno...tako da neznam ni ja nakon svega u čemu je problem, jedem 5-6 obroka, čak i do 7 dnevno, i to je raspoređeno od 5.30 ili 6 sati kada se budim do 19 sati, pijem puno tekućine i to isključivo vode, čaja bez šećera, 2 šalice kave i možda poneki prirodni sok koji si sama radim bez šećera...stvarno sam očekivala neki rezultat u tih mjesec dana, mali, ali dobila sam rezultat koji mi ne ide u prilog, dobila sam 3 kile i na ogledalu si izgledam krupnije

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Probaj ovako: uzimaj 5 malih obroka dnevno, izbaci mliječne proizvode, bilo kakve kekse i kolačiće, sokove i slatkiše, izbaci kruh, teletinu i svinjetinu. Nastoj da 90% hrane bude kuhano, ostalo pečeno, ne prženo. Ako možeš, ako si psihički za to dovoljno jaka, pokušaj tako idućih mjesec dana. Bez ovih padova, ičega. Pa da vidimo hoće li tada biti rezultata.

Može?

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Eto, danas prijavljujem jubilarni osamdeseti trening. I to 30 day shred level 3+2 (tim redoslijedom).

I, da, trebalo me lopatom skupljati s poda kad sam završila

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj chris blue prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, danas prijavljujem jubilarni osamdeseti trening. I to 30 day shred level 3+2 (tim redoslijedom).

I, da, trebalo me lopatom skupljati s poda kad sam završila
    bravo!!!

...a ja se bacila na debljanje...nikako da mi se klik u glavi dogodi...

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja cu morati malo popricati s mojim klikom u glavi - tako se vise zbilja ne moze ponasati.

Vice na mene kad ne vjezbam jedan dan, bezobraznik jedan

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

*mamica* ma mogla bi, al definitivno mi je to malo prežestoko, mliječne proiozvode nemogu nikako izbacit jer ih obožavam, kruh nemogu 100% izbacit jer više stvarno neznam šta jest, što se mesa tiče mogu birat kad ja kuham i kad sam vikendom doma, kad prek tjedna pojedem nekaj kod staraca nemrem baš stalno birat, u stisci sam s vremenom tako da mi dobro dođe kad kod nekog mogu pojest kuhano pa mi je neugodno izvoljevat, prženog tak i onak nisam ljubitelj...neznam , imam želju između 5 i 10 kila izgubit, i promjenit navike kojih se mogu cjeli život pridržavat, a ne na kratko samo i čim vratim stare navike gledat kak se kile vraćaju...a kruh, mliječne proizvode, crveno meso i slatko nemogu baš iz života na duže vrijeme izbacit

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Potpuno te razumijem. I meni je bilo lako dok sam bila studentica i živjela sama, sada je jako teško, ali nadam se da ću uspjeti jednom...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

*mamica* nadam se i za tebe i za mene i za sve druge žene koje se s tim muče a imaju želju nešto promjenit da ćemo uspjet, i to što prije...ja znam kolika meni treba motivacija i koliko odricanja, jer to nije nešto onako usput, a pogotovo me demotivira kad mi neko kaže da pričam gluposti i da se glupiram, da super izgledam i bla bla bla...

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

E i mene to demotivira! Kad god sam na dijeti, muž mi ne želi reći da sam smršavila i kada mi netko da kompliment za izgled, uvjerava me da laže

Na kraju ipak popusti i prizna, ali zna da iza toga slijedi seansa mog prejedanja. I sjećam se da je jednom McGrubi pisala o psihi i što ako stvarno u biti ne želimo smršaviti, čini mi se da sam ja jedna od tih.

Čim se vide rezultati, ja se brže bolje bacim na posao da vratim sve na staro. Mogla bih početi razmišljati o psihoterapiji kao o riješenju problema

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja cu morati malo popricati s mojim klikom u glavi - tako se vise zbilja ne moze ponasati.

Vice na mene kad ne vjezbam jedan dan, bezobraznik jedan
    hoćemo se mijenjati za klik?

danas sam vježbala...rok je još uvijek da do Božića dođem do 59 kg.
    Posljednje uređivanje od zeljka231 : 02.11.2010. at 16:53

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Uuuuuu. Jučer sam bila na pilatesu prvi put. Kako je to teeeško. Tko bi rekao. A nisam zakržljanac Mislim da ću ići ponovo sljedeći tjedan.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa Vidi poruku
    Uuuuuu. Jučer sam bila na pilatesu prvi put. Kako je to teeeško. Tko bi rekao. A nisam zakržljanac Mislim da ću ići ponovo sljedeći tjedan.
    Ja nisam mogla disati kako treba sljedeća dva dana. Ali, malo po malo osjetim da mogu više, a bolovi prestali. Samo naprijed.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Kako vam ide vježbanje? chris blue, koji ti je dan? Kad vježbaš, kako se organiziraš?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

skinula 10 kg !!!!!!

od onog mog početničkog javljanja ovdje

ništa revolucionarno, izbacila večeru, puno hodam , jedem raznovrsno

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj zeljka231 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako vam ide vježbanje? chris blue, koji ti je dan? Kad vježbaš, kako se organiziraš?
    Evo, jučer bio devedeseti. Za stoti bih trebala sama sebi napraviti čokoladnu tortu

Vježbam uglavnom popodne, mišice isto vole pa cupkaju oko mene, oblače svoje dresove za ritmiku i šlapice, piju vodu iz bočice i tako

Mm je kategorički odbio vježbati s nama, ali podržava me i ako je potrebno pazi na njih ako baš podivljaju i smetaju.

Sad sam prešla na Insanity, to bi bilo ovo:

http://www.squidoo.com/DiscountInsanityWorkout

NE preporučam potpunim početnicima, treba imati konde za ovo.

Jillianin 30 day shred je odličan za početak.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

maria71, svaka čast!! a i chris blue! vidim da je vježbanje postao način života! svaka čast! jesi još u procesu mršavljenja ili si dostigla željenu kilažu?

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj zeljka231 prvotno napisa Vidi poruku
    maria71, svaka čast!! a i chris blue! vidim da je vježbanje postao način života! svaka čast! jesi još u procesu mršavljenja ili si dostigla željenu kilažu?
    Sad sam na 56 kg/165 cm. Nema vise veze sa kilazom, vise sa gustom u vlastitoj snazi i zivosti.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo opet jedne ideje za niskokalorični snack: pečena bundeva...

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

chris blue, svaka čast!

Nisam isčitavala sve stranice pa molim gdje se može skinuti Jillianin 30 day shred .

Samo ne znam kako ću se organizirati pa vježbati doma.
    A fakat bi trebala
    Ljuta sam sama na sebe kaj se malo ne pokrenem.
    Nisam još skinula sve kile od trudnoće, a i zatrudnila sam s viškom
    Oduvijek imam problema sa kilažom,nije to neki veliki višak, ali prije nisam imala problema sa motivacijom.
    A sada nikako
    I kaj je još gore, poslije ove zadnje trudnoće, kile su mi išle jako sporo dolje.

Hajde, dajte mi neki poticaj.(mada kada čitam ovaj topik, odmah dobijem želju, ali to je samo dok ga čitam)

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    skinula 10 kg !!!!!!

bravo! u kojem si periodu to sknula?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

caooooooooooo, nova sma ovdje. buduca mamica koja skupljalagano kilažu. pokušavam nemisliti na hranu
    pozdrav svimaaaaaa

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

caooo,
    jeli 7kg previše za 22 tjedna trudnoce???

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pozdrav svima, gdje su vjezbalice?

Dangubila sam negdje mjesec i desetak dana.

Vrijeme za novi pocetak, odradila u novoj godini do sad pet treninga, laganijim tempom da se vratim u formu.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja vježbam cijelo vrijeme, ali i jedem kao da sam pobjegla iz logora.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja ne vjezbam jer smo bili prehladjeni, a jednom sam vjezbala prehladjena pa zavrsila na hitnoj i od tada se ne usudim vise isprobavati tu kombinaciju.
    ali sam kombinacijom prehrane i dosadasnjeg vjezbanja uspjela skinuti 6kg. jos zelim 5 i to je onda zadovoljavajuca kilaza..

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja krenula.. nadam se sretnom nastavku

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I ja krenula, smanjila sam hranu, ponekad nešto zabranjeno uleti, ali ne mogu odoljeti.
    Nemam nikakav plan prehrane, ali radim na tome. Vježbam 2x tjedno, i između šetnja, klizanje (i to bi moglo bolje, ali ne znam vremenski kad)
    cilj mi je svaki mjesec skinuti po dvije kile do ljeta, to tako nekako i ide da bude zdravo, zar ne?

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i ja ponovno krenula. zasad pazim na prehranu i trudim se vježbati pa ćemo vidjeti. a imam puno za skinuti.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Za jucer prijavljujem 30 day shred, level 1.

Danas jos ne znam.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam jučer bila na pilatesu Fiiiiiino sam se istegnula.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moja curka ima vodene kozice. Jucer nisam vjezbala, danas jos ne znam kako ce biti.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

JA vježbala sa Jilian Michaels 30 Days shred i skinula 7 kg, učvrstila tijelo (cilj mi je bio skinuti 4-5, ostalo otišlo samo)...pazim koliko i kad jedem ne i što jer ne mogu bez slatkog i ako si stavim u glavu da nešto ne smijem pojela bi odma kamion toga
    Inače kuham lagano, variva...

Sad sam dobila program Insanity workout...on traje 60 dana...ja ne radim svaki dan, radim 2-3 puta tjedno radi održavanja kondicije, mišića...al ima raznih vježbi i nije dosadno što je meni bitno.

Ako nekome JM nije pomogla ovo sigurno hoće..iscjedim sa sebe pola litre znoja amislila da poslje JM ništa nije problem ...

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo i mene ovdje.
    Pokrenula sam se, dogovrila sam se sa klikom u glavi. Ali imam još puno posla.
    Ona forumašica silverine mi je super inspiracija, vidim da se ne javlja više - znači - uspjela je do kraja.
    A evo na kojem sam ja "levelu"
    90 kg jedna vaga,druga 87kg, visinu znam točno 169cm.

Orbitrek sam dobila prije 4 godine i stajao je. kupila i novi bicikl, stajao je....
    4 tibetenaca...malo da, malo ne..........
    Sada vježbam svaku drugi dan na orbitreku -30-35 min, nastojim da proširim na 45. Hranu sam si prije uskraćivala, no sad vidim da mogu ovako, bez grižnje savjesti i bez opasnosti da prevarim izgladnjelo tijelo koje će svaki sljedeći obrok spremati u salo: jedem skoro sve ali manje, u više obroka čak i u situacijama kad smo kod baka i deda koji fino kuhaju, no doma nastojim da bude manje kruha i tjestenine i svih masti te više povrća i voća.
    Ujutro pojedem voća i pijem vodu, a onda nešto konkretnije pojedem malo kasnije ako sam gladna. Nosim si sa sobom, na posao, jabuku, mandarinu, bademe....čak sam jednom navečer u 20h pojela malo kaše od slanutka, (u autu na parkiralištu) jer nisam htjela da me uhvati glad pa da me dovodi u napast ili da se izgladnim pa onda sljedeci oborci odu u salo....
    sad ne osjećam tragediju ako pojedem nekaj iza 18h ,ali pazim da to bude malo i što zdravije.
    evo, bolje se osjećam i stvarno sam disciplinifrana

no ipak ovo traje samo 14 dana, ali već sada imam osjećaj da drugačije ne dolazi u obzir

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja za vecernje napade gladi narezem jabuku, mrkvu i ogulim jednu narancu i sve lijepo poslazem na tanjur pa misice i ja grickamo to navecer u pidjamama dok gledamo vecernji crtic.

Nisam vjezbala tri dana, jucer sam odradila 30 day shred, level 1.

Danas bih BFBM ili nesto jace u svakom slucaju (ako misice dozvole).

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

o kilama neću, ima ih puno previše i najveći problem mi je količina hrane.

No, jučer vrtila orbija 25 min pa bar nešto. Danas planiram 35 i par trbušnjaka.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nisam jučer vježbala (opet) i sad me već panika hvata i vidim (psihotična) da se debljam i mlitavim čak i dok pišem ovaj post

Za trenutak ću opet biti na mjesec dana nevježbanja. Nevjerojatno je kako to brzo dođe.

Mm je odveo obje mišice kod bake i sad bih trebala vježbati, a ja sam mrtva umorna i mrzim cijeli svijet i gleda mi se neki film u miru (fuj vodene kozice) jer mi je svega preko glave, a i ista me boli.

Pih.

Idem pušit na balkon. Je, i pušim još

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Drugi tjedan vježbam i pazim na prehranu. Ne da nisam do Božića stigla do 59kg već sam pala u nesvijest kad sam na vagi vidjela broj 67! Užas nad užasima. Dakle, to sam fino natukla za vrijeme blagdana. Sad sam si napravila tablicu i bilježim sve što pojedem i koliko vježbam po danima. Pa, mislim stvarno je već vrijeme da se počnem osjećati dobro u svojem tijelu. Danas sam bila u CCu...koja su to svijetla i ogledala. Umjesto da me nekako stanje da kupim nešto, ja se osjećala debelo skoro pa u svemu. Ali, nisam se zbedirala već se bacila na 30day shred. 25min dnevno mogu izdvojiti za vježbu. A vidim da daje rezultate pa...

(maša) za koliko si skinula tih 7kg?

chris blue, ti si moj uzor! dakle, ne daj se!! možeš ti to!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Idem pušit na balkon. Je, i pušim još
    Off topic, no ako želiš prestati kupi večernjakovu knjigu od Alena Carra "lako je prestati pušiti" (košta 20 kn!) - vrlo lako štivo i pomoći će ti da prestaneš pušiti bez ikakvih trauma, prejedanja, zamjenjivanja pušenja itd. Vjeruj mi

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam jedno vrijeme prije ljeta bila lijepo promjenila prehranu, ubacila puno lešo, povrća, integralnog, voća... i skinula nekih 5-6 kg u cca 3-4 mjeseca. I onda sam se nakon ljeta opustila, a u zadnje vrijeme baš sam nekako slatkousta I naravno da se sve vratilo. Moram se malo srediti.

Zima je grozna za moju liniju. Više smo u kući, svojoj i tuđoj. Manje se krećemo, rano je mrak, pa od dosade stalno nešto grickam. Pa blagdani... Užas.
    Iako ja cijelo vrijeme vježbam 3 puta tjedno ipak me prehrana zezne.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

MM i ja smo išli jučer trčati. Istekla mi je članarina u fitness klubu a plaća kasni
    Uglavnom, sve ok, ali uši su me boljele iznutra od hladnoće. Dakle, trebalo bi nositi kapu? Ili onu traku za uši.
    Otrčali smo 12 krugova oko malog igrališta, cca 2 km. Ma mogla sam još bez beda, da me nisu te uši boljele. Grozan osjećaj. I još se pogoršalo kad sam ušla u toplo.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

meni se koljeno tako smrdalo, da ne da ne mogu trčati, nego jedva hodam i sa bandažom

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne da jedva hodam, nego je koljeno pocelo oticati. a nemam pojma kada sam ga i gdje smrdala. mislim, ja vucem neke stare sportske ozljede, ali ne znam sto bi ovaj puta bio okidac.
    sada imam oblog i vidjet cu sto ce sutra biti. ako se ne smiri i ne pocne popustati, ici cu kod dr

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam napokon danas uspjela odvjezbati i to novu Jillian 6 week 6-pack. Mislim, naslov je glup, ali vjezbe su dobre, traje oko 35 min (sa zagrijavajem i istezanjem), 2 nivoa, radila sam prvi.

Hvata me neka viroza i ne osjecam se bas dobro, nadam se da ce sutra biti bolje jer kozice jos uvijek vladaju kod nas i ne mogu si to sad dozvoliti.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Off topic, no ako želiš prestati kupi večernjakovu knjigu od Alena Carra "lako je prestati pušiti" (košta 20 kn!) - vrlo lako štivo i pomoći će ti da prestaneš pušiti bez ikakvih trauma, prejedanja, zamjenjivanja pušenja itd. Vjeruj mi
    Prestala sam do sada tri puta, jednom na dvije godine, dva puta na sest mjeseci - sto reci, osim da se opet spremam, nadam se ovaj put zauvijek. Hvala na savjetu, potraziti cu knjigu.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    skinula 10 kg !!!!!!

Čestitam!
    Evo ja sam krenula na ovu maria71 dijetu. Odustala sam od svih kampanja i teretana i počela bilježiti koliko hodam brzog hoda u danu. Obično su dovoljne dvije štenje psa da natučem 30 min, jedino što pas sad sve obavlja u trku ili odlazak u školu/vrtić isl . Dakle minimalno 2 x 15 min. Drugo vodim evidneciju na fitdayu već dugo ali sad sam počela i mijenjati nešto, napokon. Samo malo više voća i povrća i manjemasnih proteina, to je zapravo sve što mi je falilo, time je i dio kcl smanjen. E sad samo da pređe u naviku. Kad je baš kijamet onda odvježbam doma tih 30 min, kaj bi rekla jedna moja frendica hitim se na pod i vježbam, sred tih mrvica, cipela, crtića i vježbam živce, istovremeno, da me dotična situacija ne smeta. Dršte mi fige, ja imam dobrigh dvadeset plus od zadnjeg poroda prije 6 godina
    Posljednje uređivanje od pikula : 20.01.2011. at 22:41

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako trčite, nikako nemojte po betonu (cesti) - otići će vam koljena.. čuvajte ih - jednom kad se istroše, nema nazad

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam si koljena davno sredila step aerobicom i trčanjem čak i bez betona, a fizioterapeut mi je rekao da sam takve građe (Široki kukovi, fleksibilni zglobovi) da nikad nisam smijela trčati ni u ludilu, samo to ti nitko ne kaže kad dođeš na step :/

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

treći tjedan vježbam, klonim se slatkog (iako zna upasti kava sa šlagom), ali ne vidim neke promjene. traperice me stišću kao da niti ne vježbam. možda je to premalo vremena, a možda u nečem griješim. nastavljam s vježbanjem definitivno. na drugoj razini sam 30day shred, a vozim i sobni bicikl. vidjet ćemo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •