Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: simptomi trudnoće 1. i 2. (3,4) put....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ne bih rekla da su mi bili različiti simptomi. Pri tome mislim na prve znakove trudnoće. Uvijek napete grudi i debele plave žile jako vidljive na cijelom dekolteu i po grudima, povećane žlijezdice na areoli, pritisak u trbuhu kao pred mengu i pospanost, jaka pospanost.
    Mučnine su došle tek oko 2 tjedna nakon izostanka M i trajale oko 14 tjedana bez obzira nosila ja dečke ili curice. Povraćanje nikad, ali mučnina 24 sata.
    I može na pritisak izaći koja kapljica prozirne tekućine iz dojki, a to je siguran znak već odmah nakon izostanka M.
    I oblik i veličina trbuha mislim da je bila ista, bez obzira na veličinu i spol djece. Uvijek mi je "sve" bilo u trbuhu, odozada ista.
    Osim prve koju nisam odmah prepoznala ( jer smo se trudili 2 godine), svaku iduću trudnoću sam se odmah osjećala trudno ( Imam bogato iskustvo 7 trudničkih knjižica, 4 su došle do poroda). Nakon 2-3 više ne treba ni test ni doktor da ju potvrdi. Zna se da je to-to.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Osim prve koju nisam odmah prepoznala ( jer smo se trudili 2 godine), svaku iduću trudnoću sam se odmah osjećala trudno ( Imam bogato iskustvo 7 trudničkih knjižica, 4 su došle do poroda). Nakon 2-3 više ne treba ni test ni doktor da ju potvrdi. Zna se da je to-to.
    Eh, kako bih ja voljela da mi netko premota par dana unaprijed! Inače imam neredovite i duge cikluse, a i sad mi je preseljenje pred početak rada pa sam pod stresooooooom! Ali kasni mi 5 dana, 25-og sam trebala dobiti i sad mi se mota po glavi da li sam možda trudna. A voljela bih to više nego IŠTA!!!

Stomak mi je napet već par dana kao da ću dobiti (a ne dobijam, hehe!), tako mi je bilo i u prvoj kad mi je zakasnila 10 dana. Onda sam išla napraviti test, nakon 10 dana kašnjena. Onda su mi grudi pucale i mjesec prije dok sam čekala mengu, a i taj mjesec kad sam ipak ustanovila trudnoću. Al sad ništa od, recimo, tog bola. Mokrim učestalo, možda je i to neki od znakova?

Jaooooo, a mjesec dana prije prve trudnoće mi je malo kasnila, otišla i kupila test, uradila ga, negativan, a i dobila isti dan. Tako da sad ne želim isto raditi, radije ću još pričekati pa šta bude-bude. Evo moja mala cura spava, a ja se nadam da ovi mali znakovi donose seku ili bracu Ma ako i nije, bit će uskoro valjdaaaaaaa
    Drž`te fige

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •