zasto ne bi bilo logicno? probaj malo stvar gledati sa druge strane: logicno je da sto vise sigurnosti i potpore i ljubavi pruzas svome djetetu, to ce biti samostalnije. kad je moj stariji bio beba ne bi ga putila ni sekundu da place, uvijek bi mu pokazala da sam tu kad me treba, (pri tome slusala razna "naviknut ce se i sta ces onda" predavanja) vrlo brzo (u dobi od 3 mjeseca) je bio jedna jako vesela bebica koja se samostalno igrala sa zveckama jer je znao da sam ja uvijek tu i da nema razloga za brigu. U vrtic je krenuo sa skoro 4, ali zato je krenuo sa osmjehom na licu i pun povjerenja i mahao mi je sa vratima odusevljen i to je do danas ostalo tako. zato jer sto im vise sigurnosti pruzis, to su samostalniji. i to vrijedi i za spavanje. zato je to logicno. a moji su spavali kako koji-malo ovako, malo onako i sve to ovisno o dojenju i ostalim stvarima, ali danas spavaju svako u svojoj sobici u svom kreveticu. bitna je dakle emotivna baza koju im pruzis, pa se sve ostalo poslozi samo.