Pokazuje rezultate 1 do 50 od 213

Tema: pomoć u kući tijekom babinja

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj alef prvotno napisa Vidi poruku
    Meni bi bilo jako tuzno da bliske osobe ne navrate vidjeti mene i bebicu... ali to sam samo ja, u mojoj "balkanskoj" okolini je to normalno. I ja sam isla odmah 2 dan svojim prijateljicama. Kao sto je normalno da ce dio "gostiju" uletiti i pomoci, npr. sestra ili bliza prijateljica, koja se vec tu zatekne napravice im kafu i sl. A nece ni "gosti" ostajati duze od pola sata, za tu prvu posjetu... Ja jos ne pravim nikakve konkretne planove, ima vremena do proljeca ako Bog da, ali voljela bih imati i mamu i svekrvu u blizini barem mjesec dana za svu logistiku, dok se uhodam s bebicom...
    Alef. I ja tako mislim. Najbliži su dolazili već u rodilište. Uostalom , ja sam rodila novo biće, silno sam ponosna na to i red je da mi svi čestitaju, kupe poklon, prave se kako je diiivna beba.

Onima koji se nisu javili ( barem telefonom) u prva četiri tjedna, nikad to nisam oprostila. Mogu pričati s njima, ali u meni oni su manje vrijedni ljudi, jer ih nije zanimalo MOJE dijete.

A svi koji su došli ostajali su kratko. Mama je bila svaki put prva dva tjedna i bila mi je super ta pomoć, jer me je tetošila kao što i ja pazim svoju djecu. Mogla sam ja odmah prihvatiti svoje obveze, ali čemu, kad mi može biti da svi rade oko mene. Jedino vrijeme su ta dva tjedna " kad je sve po mom".

Preporučujem pomoć, a ne se praviti superwomen, pogotovo ako je tu još jedno, dvoje djece. A uostalom lako se povući u sobu kad ti sve dopi....I muža staviti za stražara ispred vrata.

Kako nam se razlikuju mišljenja!!
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 08.11.2010. at 22:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •