Pa to onda znači da štopericu treba osigurati klinika, na preporuku ginekologa, ako sam dobro shvatila? Ne znam zašto su ga neke cure trebale kupovati, tim više jer nema veze s tih 6 postupaka?
Pa to onda znači da štopericu treba osigurati klinika, na preporuku ginekologa, ako sam dobro shvatila? Ne znam zašto su ga neke cure trebale kupovati, tim više jer nema veze s tih 6 postupaka?
e tako je, i ja se to pitam koja sam prošla kak sam prošla: štopericu sam morala kupiti taj dan u zg(jer sam inače iz slavonije a kod nas je nema),jer mi je tu večer trebala pa sam obišla cijeli zagreb uzduž i poprijeko da bi ju konačno našla i zakasnila na vlak, pa fino čekala idući koji je išao nakon 4h i još se drndala doma dobra 4h, dan za pamćenje!
a bila sam naručena samo na folikulometriju.. no dobro bilo pa prošlo
uglavnom meni su izričito rekli da si ju moram sama kupiti i to kad sam pitala gdje, u kojoj ljekarni, su rekli nek se sama snađem, da ja to jednostavno moram nabaviti!
Pretpostavljam da nam daju kad imaju. Kad nemaju, kupujemo same. Za Gonale i Menopure isto moraju kalkulirati i natezati. Meni se čini da sve tak oskudno dobivaju, da je pravo čudo što opće i obrade toliko žena.
O stanju u proračunu i državi sam jučer govorila, pa više ne smijem.