Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa to onda znači da štopericu treba osigurati klinika, na preporuku ginekologa, ako sam dobro shvatila? Ne znam zašto su ga neke cure trebale kupovati, tim više jer nema veze s tih 6 postupaka?

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to onda znači da štopericu treba osigurati klinika, na preporuku ginekologa, ako sam dobro shvatila? Ne znam zašto su ga neke cure trebale kupovati, tim više jer nema veze s tih 6 postupaka?
    e tako je, i ja se to pitam koja sam prošla kak sam prošla: štopericu sam morala kupiti taj dan u zg(jer sam inače iz slavonije a kod nas je nema ),jer mi je tu večer trebala pa sam obišla cijeli zagreb uzduž i poprijeko da bi ju konačno našla i zakasnila na vlak, pa fino čekala idući koji je išao nakon 4h i još se drndala doma dobra 4h, dan za pamćenje! a bila sam naručena samo na folikulometriju.. no dobro bilo pa prošlo
    uglavnom meni su izričito rekli da si ju moram sama kupiti i to kad sam pitala gdje, u kojoj ljekarni, su rekli nek se sama snađem, da ja to jednostavno moram nabaviti!

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da nam daju kad imaju. Kad nemaju, kupujemo same. Za Gonale i Menopure isto moraju kalkulirati i natezati. Meni se čini da sve tak oskudno dobivaju, da je pravo čudo što opće i obrade toliko žena.
    O stanju u proračunu i državi sam jučer govorila, pa više ne smijem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •