Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
Konkretan primjer od danas. Ja sam na fb a i moja nećakinja koja ima 12 godina i dođem ja danas na fb i imam šta vidjeti. jedna njezina prijateljica je stavila sliku a moja nećakinja ju je izvrijeđala što se tiče izgleda i to jako ružno i još joj takvu poruku priljepila na zid. E sad ima to sve pozadinu ali je preduga priča uglavnom moja nećakinja nema neki primjer lijepog ponašanja od mame i tate. I nju znaju vrijeđati u školi zbog debljine ali moram priznati da puno toga izazove svojim ponašanjem. Ne znam kako da joj objasnim ( puno sam puta s njom razgovarala i uglavnom je njen odgovor aha i to je to) i kako da doprem do nje. Mislila sam pokušati razgovorom a ako ne da joj zaprijetim da ću tražiti da joj ukinu profil (ako se to može) ako nastavi s takvim vrijeđanjem.
Neki dan sam gledala kad je chatala s nekim prijateljem koji ima isto 12 godina i koji ju je preko fb pitao dali se hoće žvaljiti s njim .
Stvarno mislim da je fb za djecu zlo a nažalost djeca ga koriste i to nekontrolirano.
Rekla bih da ta djeca na jednaki način komuniciraju i izražavaju se i u stvarnom životu, samo se to ne zna, dok je na fb sve vidljivo.