svaka čast curama u studiju
prilozi su bili zaista dirljivi, prožeti emocijama iz kojih se vidjelo koliko je teška borba, koliko duše i tijela je potrebno uložiti da bi postali roditelji, bebice su divne
Golem uopće nije došao do izražaja, odličan je govornik, ali manipulira brojkama, statistikama kojima nitko ne vjeruje, dobro je poznato koliko je lako na taj način iskriviti činjenice... odličan biolog koji je cijelo vrijeme mahao glavom na njegove nebuloze...
svećenik je bio pola-pola, imala sam osjećaj da će se prikloniti nama u nekim trenucima, čisto je bio pristojan kakvi znaju biti i što znaju govoriti...
ono Golemovo o zamrzavanju-odmrzavanju-zamrzavanju zametaka neću ni komentirat - tikice svaka čast, također za pitanje u vezi 2 nove klinike, tu si ga pokopala
žao mi je što je Golem imao završnu riječ iako je govorio gluposti, sad bi on istraživao zašto ima toliko neplodnih parova...ma mislim...ni to bolje ne komentirati
puno aspekata je prikazano, dotaknute su mnoge problematike ovoga zakona iako ih ima još, ali vremena za izreći još neke stvari jednostavno nije bilo, o svemu ovome bi se moglo pričati danima...

, bebice su divne
Odgovori s citatom
, bile ste savršene! Velika pusa Melini!
na apsurd zakona
uh što sam se naplakala...