Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 409

Tema: Latinica, 15.11. u 20.15

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Cure bile ste predobre plakala sam na svaki prilog posebno onog para što im je iz 4 popkušaja uspjelo da ostvare svoj san i nama će ovo biti 4 put i zacrtala sam si da će ovo biti zadnji Biologu Kniweldu svaka čast što je argumentima potkopao Golema a Opačički da i dalje idemo u inozemstvo po Praške bebice(stavila sam Prag zato što smo sva 3 transfera obavljali u Pragu).Da je više ovakvih emisija na HRT-u povećali bi gledanost.Barem da su pozvali nekog iz inozemstva MPO-a npr.DR.Mardešića ili DR.Lazarovsku ili DR.Vlaisavljevića ovako je biolog Kniweld bio sam i nije mogao sve izreći jer mu i Latin nije dao da "previše priča"taman je rekao što me zanimalo da je lakše oploditi manje jajnih stanica jer možda nema dovoljno spermatozoida i onda je Latin okrenuo na drugu tezu.Cure svaka Vam čast a i curama i njihovim M na tako osjećajnim pričama što smo svi mi ostali u Vašim pričama nemam ništa drugo za reći nego VELIKA HVALA.dali ste barem meni dovoljan poticaj da ja i MM nastavimo dalje već smo i mi počeli gubiti nadu.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

gabi25.....jel to onaj mladi par, lijepa crna zenkica koji idu ubrzo u slo.?......bili ste mi oboje odlicni !!
    šniki.....mlada i lijepa zenkica , kad su spomenuli ime Melina odmah sam skuzila....to se ime ne zaboravlja ,...mene si rasplakala sa onim albumom, cuvanjem t.za t. one slikice sa uzv....kako si samo lijepo pricala, divota te bilo slusat....gledatelji vjerovali golemu ili ne....na ovo nisu mogli ostat ravnodusni

onaj par iz splita..( gabi i ljufi??? )..plava zena ,koja je plakala ....uh....ja jesam pod hormonima i emotivna ali mm koji nikad zaplakao nije....sad je imao oci pune suza...non-stop je odpuhivao, vidjela sam da mu je tesko bilo....

tikica je dobro izbacila golema iz takta bravo

Gost

Početno

O tome i govorim i uvijek volim navesti svoj primjer jer ja stvarno po novom zakonu ne idem na MPO jer ne želim stimulaciju za stimulacijom , želja za djetetom je jaka ali moj muž i moj sin trebaju zdravu ženu i majku !A za primjere su mi prilozi bili presavršeni , nadam se da će mo imati opet prilike u nekon kvalitetnoj emisiji gostovati i malo podrobnije govoriti o svemu ,jer puno toga se nismo ni dotakle , koliko sam čula Vinogradska uopće nema medija za zamrzavanje i tamo se sve baca -HALOOO pa kaj smo mi BANGLADEŠ ??

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj kbegicsi prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da smo to odradile fino , dostojanstveno i sa stilom.
    Potpuno se slažem!
    Posljednje uređivanje od BHany : 16.11.2010. at 17:55 Razlog: zbog zahtjeva korisnice

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj BHany prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih rekla da govorimo o generalizaciji - odgađanja rađanja, promiskuiteta, feminizaciji visokoobrazovanog kadra i sl. nebuloza koje se mogu smisliti, a koju bi neki dr.ovi mogli izreći - prije svega mislim na one koji su takvu generalizaciju već izricali, a i one koji su se u međuvremenu opredjelili da se neće suprotsavljati zakonu i zakonodavcu već će ga u određenim situacijama i podržati
    A takvi su sinoć od Golema za trud i zalaganje dobili lijepu pohvalu.
    Naravno, nisu svi isti, ali ih je većina gluhonijema...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

naravno i ja gledala i sad me milion osjećaja i misli preplavljuje još pod dojmom emisije. sve je već iskomentirano i neću ponavljat jer definitivno sve imamo isto mišljene prema Zakonu i dotičnom liku u studiju. ne mogu ne spomenuti još jednom koliko je prostora dobio upravo taj potrčako i reći da ni Latinica nije što je nekad bila. nažalost vremena se mijenjaju i što je još žalosnije kad primjetim da samo nekoliko ljudi u ovoj državi upravlja gotovo svime, vladom, ministarstvom, trgovinom pa tako i televizijom. ja sam obavijestila puno ljudi da gledaju baš iz razloga ća nisu upoznati sa tom problematiku, da se ljudi upoznaju i osvijeste...i današnji komentari...e pa nitko (barem od mojih) mu nije povjerovao, znači dragi moj političaru ipak te nisu naučili tako dobro lagati...svi su te prokužili!!!
    žene koje su bile u studiju, pa ja bi vas najrađe zagrlila i poljubila zbog osjećaja zahvalnosti što tako nešto radite za sve nas koji zbog raznoraznih stvari nemamo tu sposobnost, snagu i jačinu kao vi.
    žene i njihovi dragi muževi (partneri) iz priloga bili ste divni divni divni. veliko vam hvala na svemu. a gabi25 kad si rekla da idete krajem mjeseca u Mb odmah isti tren sam pomislila e pa to će biti naša draga gabi sa foruma. jedva čekam da se upoznamo... ostale ne poznajem po nick nameovima...Melina i njena mamica su bile predivne, onaj album uspomena i prvih trenutaka sreće...ajme majko kako je to bilo lipo...svi ste bili super i hvala vam na hrabrosti!
    vjerujem da se neće nešto drastično promjeniti isti tren, al kap po kap čini slap....pusa svima!!!

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ...onaj par iz splita..( gabi i ljufi??? )..plava zena ,koja je plakala....
    Gabi i Ljufi su Varaždinci , pozdrav.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sorry nemogu pohvatat sve..
    onaj par sto skupljaju igracke za svoje buduce djete .....
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 16.11.2010. at 12:55

CERES avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

VELIKO HVALA SVIMA bili ste predivni, jako emotivni i dirljivi prilozi,
    ( posebno me se dojmio prilog sa forumašicom Šniki i njenom bebom Melinom), stjecajem okolnosti gledala sam sama i nisam mogla zaustaviti suze...
    Državnog tajnika sram može biti za onako nadmene, bešćutne i hladne
    izjave, šteta što nije bilo omogućeno da mu se više replicira...
    Biolog Kniewald mi je djelovao umorno i rezignirano, nekako je bio mlak, vjerojatno je čovjeku već dosta da se od svih biologa u HR jedino on stalno pojavljuje u medijima,također sramota da niti jedan MPO liječnik u Hr nije bio u stanju dati makar izjavu i iskazati svoj stav o ovom Zakonu, (kakav god on bio), a kamoli doći u studio.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

a da ....Šniki i Melina rasplakale ste mi M

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

svaka vam čast cure što ste u ime svih nas istupili u medije!!!
    veeeeliko vam hvala!!!
    šniki,super si bila,čak sam i Uni pričala da joj je to na tv-u mala prijateljica. pusa Melini!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj CERES prvotno napisa Vidi poruku
    VELIKO HVALA SVIMA bili ste predivni, jako emotivni i dirljivi prilozi,
    ( posebno me se dojmio prilog sa forumašicom Šniki i njenom bebom Melinom), stjecajem okolnosti gledala sam sama i nisam mogla zaustaviti suze...
    Državnog tajnika sram može biti za onako nadmene, bešćutne i hladne
    izjave, šteta što nije bilo omogućeno da mu se više replicira...
    Biolog Kniewald mi je djelovao umorno i rezignirano, nekako je bio mlak, vjerojatno je čovjeku već dosta da se od svih biologa u HR jedino on stalno pojavljuje u medijima,također sramota da niti jedan MPO liječnik u Hr nije bio u stanju dati makar izjavu i iskazati svoj stav o ovom Zakonu, (kakav god on bio), a kamoli doći u studio.
    Ceres, navodno je Lučinger jedino bio pozvan ali je odbio doći, drugi nisu ni bili pozvani..................... navodno. A zašto oni šute već 1,5 g? Čast izuzecima............

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Tikice čestitam za zahtjev za kanticom da se izbljuvas nakon Milinovićevih komentara !!!
    cure bile ste extra sve a za onog G nemam komentar ne treba mi opomena koju bih dobila da kazem sta mislim o G

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala svima curam i njihovim muževima što ste istupile u medije.......ogromno hvala
    uf prilozi su stvarno bili dirljivi......rasplakala sam se a i mužu mi nije bilo svejedno......
    Hvala

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jučer sam plakala na svakom prilogu, toliko ste me dirnule drage suborke i suborci...
    Gabi i Ljufi zbog igračaka u vašem stanu sam lila krokodilske suze...i ja imam par igračaka doma...kao za nećake...a u biti...čuvam ih za moje limače, kad dođu...
    šniki prekrasno si ispričala svoju raodst i pobjedu, hvala ti, veliko hvala
    Svima, posebno lijepoj splićanki koja je jedina plakala veliko hvala i ogroman zagrljaj!
    Tikkice - kantica je bila izjava večeri!

king avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

HVALA SVIMA koji su sudjelovali u emisiji

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Loše, loše, loše
    Trebalo je na našu stranu donit nekog tko može puno govorit pa ako treba i lagat kao što to radi Golema.
    Ovo sve što je izneseno u latinici je nejasno, nedorečeno i za onog tko nije to prošao potpuno zbunjujuče malo se nešto ledi pa ne ledi pa se baca pa ne baca.
    Više je sve to izgledalo kao neko političko nadmetanje.
    Od struke nikog sramota.(A zašto i bi što više neuspjeha to više para).

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pa st vidjeli kako je onaj dr.biolog bio u strahu valjda od tog Golema jadan čovijek i on pobježe iz ove zemlje gdije nemože normalno radit,točno se vidi da su ljudi iz struke poklopljeni i nesmiju zucnut.Međed ih sve zastrahovao.Sramota.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj pino prvotno napisa Vidi poruku
    - eto, ako želite nešto konkretno promijeniti - učlanite se u Rodu i Betu jer jedino se tako aktivnosti mogu nastaviti - vjerujte mi, trebamo nove članove, ako ništa drugo da širimo informiranost

upravo sam RODI poslala uplatu za članarinu 2010!!!

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

cure ja sam malo editirala

znam da ste ljute i ja sam,ali molim vas poštujte pravila foruma i kontrolirajte se dok komentirate
    hvala

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cure, bile ste super (sve od reda)! Emisija je bila konceptualno promašena (po meni), a (iskreno) Golema nisam mogla ni slušati. Čim zine, meni u glavi počne neka muzika svirati i nisam mogla pohvatati šta je pričao, osim onoga da ne mogu svi biti izliječeni i da neće svi doći do željenog cilja. Grrrrr! I kao on suosjeća s nama. Ma vidjela bih ga ja da je u našim cipelama.
    Takođe, mislim da je dobar argument dala gđa Vidović da država nema pravo da oduzima pravo izbora liječenja pacijentima. To je tako dobar argument i trebalo bi ga se koristiti u svakom dijalogu na tu temu.
    Neke neistinite tvrdnje (38 godina, ponovno zamrzavanje, i sl.) su ostale visiti u zraku (vjerovatno su odgovori isječeni) ali to samo pokazuje na kakve niske grane je spala Latinica. Samo ne znam koliko su ostali građani upoznati s odgovorima na te tvrdnje. :/

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tikica prvotno napisa Vidi poruku
    Loše, loše, loše
    Trebalo je na našu stranu donit nekog tko može puno govorit pa ako treba i lagat kao što to radi Golema.
    Ovo sve što je izneseno u latinici je nejasno, nedorečeno i za onog tko nije to prošao potpuno zbunjujuče malo se nešto ledi pa ne ledi pa se baca pa ne baca.
    Ovo potpisujem od riječi do riječi. Cure u studiju i cure i dečki u prilozima bili ste divni, emotivni, svaka vam čast ALI jedan dobar govornik kao što je Golem je neupućenima u problematiku sa onim svojim papirima, grafikonima i sl. djelovao jaaaako uvjerljivo. Nama svima poznata MPO terminologija onima koji ne plivaju u tim vodama ne znači ništa a osnove nisu objašnjene. Biolog me strašno razočarao, bio je mlak, nedorečen, nezainteresiran i nisam od njega čula ono što sam očekivala a to je rečenica ovaj zakon je loš i opasan po zdravlje žena, smanjuje šanse velikom dijelu neplodne populacije i sl. Jedina koja je zaista smela G. je Opačićka koja ga je direktno javno napala pozvavši ljude u inozemstvo-svaka joj čast.
    Golemu može parirati jedino isto tako dobar govornik, političar tako da ga zasjeni na način da ne ostanu njegove izjave najupečatljivije u ušima prosječnih Hrvata, a nisam na žalost sigurna da je netko takvog kalibra govorništva na našoj strani.
    Ukupni dojam Latinice: jadno i bijedno. Nije to ni slika onog Latina koj rešeta jednu i drugu stranu. Ja sam imala dojam da on pol toga izrečenoga ne kuži.
    Onaj teolog je bio mila majka kakvi su uglavnom gostovali u emisijama te tematike na HTV-u,ali što on ima tražiti tamo uopće? Ne donosi crkva u Hrvata zakone (točnije, bar ne bi trebala)
    I, na kraju, ni ja više ne idem u crkvu premda imam sve sakramente i bila sam vjernik -ovaj jučer je lijepo rekao stav crkve: cilj NE opravdava sredstvo-dakle ak ne možete začet dijete u krevetu nemojte ga ni imat-ZBLJUV!!!
    Vjerujem da je to stav crkve a ne Boga al to je već druga priča...
    Posljednje uređivanje od amel : 16.11.2010. at 16:45

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    upravo sam RODI poslala uplatu za članarinu 2010!!!
    ja ću beti, tamo nekako po neplodnosti pripadam

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Loše, loše, loše
    Nema ljudi, nema ljudi - trebaju se pacijenti učlanit u udruge, onda će imat tko govorit, ili bar biti podrška...

Bublice, i HVALA ti ogromna!!!

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

svima parovima i hrabrim ženicama puno hvala što su sudjelovali. Svi ste bili izvrsni. Bojala sam se da me ne čope trudovi kad G. počne pričati, ali uvijek isto trla baba lan, pa sam već oguglala.

tikice_69 bila si mi jako lijepa

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam dobila osvrt jedne vjernice na komentare teologa. Naime, nju jako smeta što on stalno pretpostavlja Crkvu Bogu i uopće ga ne zanima Božja riječ, nego što kaže Crkva.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

svaka vam čast cure drage,bile ste odlične.
    Plakala sam s vama i zahvaljivala dragom bogu da mogu grliti svog malog princa,jer kad se svega sjetim,...strašno
    a onaj G.,...fuj

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Najprije želim da se zahvalim svima vama koji ste sudjelovali u Latinici, bilo u studiju ili van njega! Bez vas hrabrih žena i muževa ne bi bilo ni ove emisije. Sad vam želim u kratko iznijeti nekoliko M komentara:
    za Opačićku: vidi je kako kuha na ovog GO... (čitajte kako vam se prohtje, obje riječi su ispravne)
    za Golema: ovaj nije normalan, trebalo bi ga... pa da vidi šta je to neplodnost
    za Kniewalda: ovaj bira riječi za GO... da ne pukne bez veze (u pozitivnom mišljenju)
    za teologa: koji K... je ovaj došao, ovo ga se ne bi baš trebalo ticati (mislio je na Crkvu). Kao, ako sam ateist, zašto bi me se trebalo ticati mišljenje Katoličke Crkve (mm nije protiv Boga, dapače, ali je protiv popovskih riječi i dijela)
    a za cure: skida kapu
    svi prilozi su nas potpuno uništili, raznježili smo se i naravno meni krenule suze! Šniki, tvoj prilog s Melicom pogotovo, ali ni drugi prilozi nas nisu ostavili ravnodušnima!
    VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU BILI HRABRIJI OD NAS!

goodwitch avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

sve žene u studiju su bile odlične,a prilozi mrak
    toliko pozitivnih i prekrasnih emocija u svakom od njih,da bi ,kak se kaže i kamen proplakao..
    osim Golema i ekipe naravno
    nakon svakog priloga svojim podsmehivanjem i bezobzirnim laganjem je bio sve manji i manji..
    može se samo sakriti pred vama hrabrim ženama i super hrabrim muškarcima ( nemojte zamjeriti,ali nekak jednostavno moram te vaše muške dodatno pohvaliti )i naravno pred vašom prekrasnom dječicom
    i meni se čini da se Kniweld nije baš nešto žestoko trudio,a predstavnika crkve uopće ne bi komentirala jer njegovo-"isključivanje emocija" mi je....

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Svim parovima iz prilogajedno veliko hvala, govorili ste hrabro, iskreno iz duše u ime svih nas. Nije ni vijedno spomena da sam proplakala cijelu emisiju kao i većina nas. Cure u studiju svaka vam čast što ste se uspjele suzdržat da onom "cijenjenom državnom tajniku" ne skočite za vrat, bile ste dostojanstvene, ponosne i sve pohvale. Treba imati kontrolu i suzdržati se dok u emisiji u živo slušaš to gomilu laži.

Baš me zanima da li je netko iz Milinovićevog resora pročitao ove komantare?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Upravo sam gledala Latinicu i još uvijek mi se plače.. Drage žene u studiju i parovi iz priloga, bili ste fantastični i natjerali mi suze na oči.. Svi ostali nisu vrijedni komentara..

Molim Boga da svima vama koji ste zaista zaslužili sreću pomogne u borbi s neplodnošću i sa zakonom i da dobijete puno male dječice..
    Svima vam od sveg srca želim radost i veselje u vašim domovima što prije!!!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj pino prvotno napisa Vidi poruku
    Nema ljudi, nema ljudi - trebaju se pacijenti učlanit u udruge, onda će imat tko govorit, ili bar biti podrška...

Bublice, i HVALA ti ogromna!!!
    Na ovo oooogromni potpis.
    www.beta.hr

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Francesca prvotno napisa Vidi poruku
    bojim se da su mu povjerovali
    i vjerovatno misle da sad one neke tamo trknute babe dižu frku bezveze, a gle, lijepo su im broj postupaka povećali sa 3 na 6 i maknuli su im ograničenje godina
    Ne znam nažalost puno o potpomognutoj oplodnji, trudim se da saznam.. Iz perspektive jedne Hrvatice i katolkinje reći ću da imate pravo na sreću.. Onom gospodinu(bit ću pristojna) nisam naravno povjerovala niti riječi, vjerujem suzama žena i muškaraca koji se bore, i onoj preslatkoj djećici.. Još jednom, držim vam svima fige da dočekate!!!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

klaudija hvala od sveg srca za ovaj vas post, ovo mi jako jako puno znaci a vjerujem i mnogim ljudima ovdje.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

MM i ja smo takodjer gledali Latinicu,prosla sam mpo vode na srecu bila na jednom AIH koji nije uspio i naravno da suosjecam s svim parovima koji su prosli puno vise od mene,i evo imam prirodnu trudnocu i jako sam sretna jer iako naizgled mala havarija mene je unistila tako da kad sam gledala emisiju suze su mi isle jer je to jako bolno prolazit. Mislim da je voditelj previse dao Golemu da se opravdava i poziva samo na zakone umijesto da ga je pitao jel on ima djecu? sto bi napravio da prolazi ovako nesto ko mi? Zasto nije Opacicku pito od kud njoj dijete dok nasi parovi prolaze havarije oko posvojenja? Latin kao da se Golema bojao,a mozda nije smio zbog sefova bit strozi,mada je u nekim emisijama bio strog. Curke iz priloga svaka cast,vasim muzevima i bebicama

gianna avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Moram se složiti...
    VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU BILI HRABRIJI OD NAS![/QUOTE]

Voljela bih da naše interese zastupa pravnik/ca, odnosno osoba koja nije osobno involvirana, a dobro kotira u politikantskim zavrzlamama.
    Naime, dojam je, baš kao što je netko rekao da su to individualni i nemoralni zahtjevi.

Također, ispalo je da svatko može reći što god želi, a pri tome ne odgovarati za istinitost ili prikazivanje činjenica u korist več čega ili komu.

Mislim da ekipa nije dobro pripremila emisiju - trebala je biti uključena struka!
    Opet, drago mi je da se govori! Još jednom, hvala vam svima!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam katolkinja i to radikalna i vjerujem da život počinje začećem.
    onaj svečenik me je tamo totalno razočarao jer je pričao demagoški (samo da se
    nikome ne zamjeri). Vidi se da je ispolitiziran.
    Što se katoličke crkve tiće "jedini" je problem u cijeloj MPO prići
    uništavanje zametaka/jajnih stanica/genetskog materijala, a koliko sam shvatila to
    novi zakon nije onemogućio nego čak (?) možda i u nekim slučajevim potiće.
    Vjerujem da svakog katolika koji imalo razumije bit vjere, i ne pada pod političke ili
    bilo koje utjecaje boli onemogućavanje korištenja znanosti u službi boljitka čovjeka.
    Život je Božje čudo, nastao on iz nesmrznutih ili smrznutih stanica.
    Što se emislije tiće, najgori mi je bio prilog iz sabora: Milinović koji može reći 100 gluposti/sekundi,
    Antičević -Marinović koja kaže da čovjek nastaje rođenjem !?!
    Briga njih za bilo koga, samo da zadrže fotelju.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    uništavanje zametaka/jajnih stanica/genetskog materijala, a koliko sam shvatila to
    Vjerujem da svakog katolika koji imalo razumije bit vjere, i ne pada pod političke ili
    bilo koje utjecaje boli onemogućavanje korištenja znanosti u službi boljitka čovjeka.
    Što se emislije tiće, najgori mi je bio prilog iz sabora: Milinović koji može reći 100 gluposti/sekundi,
    X

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj gianna prvotno napisa Vidi poruku
    Moram se složiti...
    VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU BILI HRABRIJI OD NAS!Voljela bih da naše interese zastupa pravnik/ca, odnosno osoba koja nije osobno involvirana, a dobro kotira u politikantskim zavrzlamama.
    Naime, dojam je, baš kao što je netko rekao da su to individualni i nemoralni zahtjevi.

Također, ispalo je da svatko može reći što god želi, a pri tome ne odgovarati za istinitost ili prikazivanje činjenica u korist več čega ili komu.

Mislim da ekipa nije dobro pripremila emisiju - trebala je biti uključena struka!
    Opet, drago mi je da se govori! Još jednom, hvala vam svima!
    Draga gianna, to bi trebao netko raditi pro bono, jer ne znam tko bi to financirao. Problem je što parovi dođu i odu iz priče i onda im često više nije stalo, nije to više njihov problem.
    Naravno da netko (a ne svatko) može lagati bez posljedica, ili kako se to u vladajućoj stranci kaže, ne lagati, nego ne govoriti istinu. Tko je želio znati mogao je otići na Plitvice, tamo su bile gotovo realne, tek malo izfrizirane statistike. Ono što je izišlo u javnost je Milinovićeva korekcija statistika.

Struka ne može/ne želi biti involvirana, oni se trude polako promijeniti stvari, ali to je nama presporo. Prijedlog izmjena zakona koji je došao od struke, nije prihvaćen. Nema državnog službenika koji bi u Latinicu došao govoriti da njegov resorni ministar laže, pa tako niti liječnici ne dolaze. Mr. Kniewald se manje boji, on ima alternativu i ne ovisi o MZSS-u, zato je jedini bio tamo.

Kad sam još jednom pogledala emisiju, vidi se da je početak bio prilično objektivan, iako ne znam čemu je služio onaj govor Milinovića sa sinom Markom u prilogu. Je li tome cilj samo pokazati da je Ministar priprost čovjek ili da ne želi glasati za SDP, to mi nije jasno. Ipak na kraju ostaje ta završna Golemova riječ. Imam još jednu povratnu informaciju jedne osobe da izgleda da situacija i nije tako loša kod nas.

Dok sam bila u inozemstvu, razgovarala sam s jednim čovjekom koji me uvjeravao da tko zna je li nešto zbilja bilo nekako u Hrvatskoj, a ja sam rekla "Gle, Hrvatska je tako mala, da svatko pozna nekoga u lancu i nema tu puno tajni. Čak i kada vlast predstavlja nešto na svoj način, ljudi uglavnom potiho znaju istinu." On me suzdržano pokušao razuvjeriti. Očito sam bila vrrrrlo naivna, ali sam od tog razgovora ostavila otvorenu opciju da sam u krivu. Al to ništa ne vrijedi. Narod je vrlo manipulativan. Projekt Hrvatska-zemlja znanja je propao jer to ne odgovara vladajućoj stranci. Upadljivo niti Vlada nema pojma što radi, ali ih boli briga, jer očito imaju dobru školu manipuliranja, gdje su Golem i Milinović vjerojatno "polučili nabolje rezultate".

Uglavnom, ne znam tko bi platio našu obranu nekog dobrog odvjetnika. Možemo samo sami širiti istinu, koliko nam to ljudi dopuštaju. Moji bliski kolege na poslu znaju detalje IVF-a, od antralnih folikula do štoperice, ali zato jer ih zanima. Moja obitelj ne zna, nego uglavnom pokazuje sućut i obavještava me je li bilo što u novinama. Oni nemaju pojma ni u čemu je problem sa zakonom ni kako cijeli IVF izgleda (sve visokoobrazovani, s najmanje jednim završenim fakultetom).

Vlast nije osobito zabrinuta ni zbog toga što nema šanse da će netko izvan IVF priče promijeniti opciju na izborima zbog saznanja da HDZ laže. Pa to svi znamo, nije problem. S druge strane s oltara poruka puno ozbiljnije odjekuje u biračkom tijelu. Baš sada je neka savjest kod Milinovića proradila pa brine o blastocistama i morulama...

Ja ću ipak još jednom konstatirati da mi je žao što nama, Građanskoj inicijativi, nije pomoglo više parova. Bilo nas je premalo. Imali smo šansu kakvu više nikada nećemo imati.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da bi oni koji se katolicima osjećaju trebali prvenstveno slušati božji naputak da ČINE DOBRO.
    također mislim da svećenici nemaju što tražiti u mojoj spavaćoj sobi i seksualnoj intimi. oni bi trebali biti aseksualna, celibatna bića i gledat svoja posla.
    a treče, NITKO, čak ni sam papa, nije proglasio da život počinje začećem.
    to što neki katolici vjeruju da život počinje tada, neka.
    ja se smatram katolikom i ne smatram da život počinje začećom.
    ne znam zašto bi stav ovih prvih bio važniji od moga.

ali da skratim, ovo je država u kojoj žive razni narodi i narodnosti. u kojoj žive vjernici, nevjernici i agnostici. i NEMA PRAVO jedna stranka donijeti zakon koji se odnosi na SVE GRAĐANE a koji se temelji na njihovom neutemeljenom svjetonazoru. to je bit svega.

p.s. moram još dodati da mi se od izraza radikalna katolkinja diže svaka dlaka na glavi, kao i od svega radikalnoga, a pogotovo u vjerskoj sferi

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ali da skratim, ovo je država u kojoj žive razni narodi i narodnosti. u kojoj žive vjernici, nevjernici i agnostici. i NEMA PRAVO jedna stranka donijeti zakon koji se odnosi na SVE GRAĐANE a koji se temelji na njihovom neutemeljenom svjetonazoru. to je bit svega.
    X

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

...ali da skratim, ovo je država u kojoj žive razni narodi i narodnosti. u kojoj žive vjernici, nevjernici i agnostici. i NEMA PRAVO jedna stranka donijeti zakon koji se odnosi na SVE GRAĐANE a koji se temelji na njihovom neutemeljenom svjetonazoru. to je bit svega.
    X

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Pinky sve si tako lijepo rekla, i pod utjecajem hormona rasturaš!!!!!! Legendo

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Šniki, moram ovo napisati - vi ste mi bili preslatki i bila je divota slušati te

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hvala......

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mislim da bi oni koji se katolicima osjećaju trebali prvenstveno slušati božji naputak da ČINE DOBRO.
    također mislim da svećenici nemaju što tražiti u mojoj spavaćoj sobi i seksualnoj intimi. oni bi trebali biti aseksualna, celibatna bića i gledat svoja posla.
    a treče, NITKO, čak ni sam papa, nije proglasio da život počinje začećem.
    to što neki katolici vjeruju da život počinje tada, neka.
    ja se smatram katolikom i ne smatram da život počinje začećom.
    ne znam zašto bi stav ovih prvih bio važniji od moga.

p.s. moram još dodati da mi se od izraza radikalna katolkinja diže svaka dlaka na glavi, kao i od svega radikalnoga, a pogotovo u vjerskoj sferi
    Potpisujem.
    Dodajem: da je život počeo začećem, ja bih sada imala 5 djece, koliko su mi dosad embrija transferirali. Za mene su ti embriji potencijal za život, skup stanica. To je moje mišljenje i valjda imam pravo na njega i ne pada mi na pamet da ga pretočim u zakon i njime maltretiram one koji drugačije misle.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Loše, loše, loše
    Potpisujem sve! sve je razvodnjeno, dr.K.smo razumjele samo mi koje se bakćemo s MPO, nitko nije niti spomenuo koliko žena primi injekcija prije punkcije pa da gledatelji shvate sav apsurd oplodnje SAMO TRI stanice, malo je dr.k.počeo o tome da kvaliteta js se oštećuje zamrzavanjem ali nitko u studiju ga nije podržao i nastavio o tome jer koliko se primjetilo Latin je bio poluzainteresiran i dr.K. nije niti davao naročitu minutažu iako je on tamo bio jedini predstavnik struke.
    potpuno razočaravajuće
    loše,loše, potpuni promašaj ako se htjelo ukazati na potpuni apsurd novog zakona

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

ovo loše se ne odnosi na dvije naše suputnice koje su iznosile kako su znale i umjele, ja bih skočila sa one stolice na Golema, pa njima svaka časta na "finom ponašanju", odnosi se na predstavnicu Rode, feministkinju, Milanovićku.... kojima su verbalni dueli svakodnevica i nije se smjelo prešutjeti od čega se "sastoji" samo jedan MPO

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala zlatta
    zahvaljujuci komenatrima poput tvojeg pacijentice su ostale bez i zadnje osobe koja je bila spremna ulijetati, zdravih jajnika, zdravih motiva a bez ikakvih posebnih kompetencija (jer nisam pr-ovka ili politicarka), u angazmane poput ovog
    Posljednje uređivanje od ivarica : 18.11.2010. at 00:47 Razlog: ma

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Zlatta, tko je Milanovićka?!?
    Slušajući komentare ljudi koji nisu u svemu ovome mislim da možemo biti jako zadovoljni. Većini Golem nije uopće bio uvjerljiv, izvukla ga je najviše završna riječ. Ipak je rečeno puno toga, nešto Karmen u prvom prilogu, nešto gosti u studiju, a nešto i mi u prilozima. Ako netko misli da bi mogao bolje neka se slobodno javi za neko slijedeće istupanje. Nova lica uvijek dobro dođu. Svima su najupečatljiviji ostali prilozi. Oduševila sam se kad sam čula da je nekima od njih tek sad jasno zbog čega smo tako ogorčeni na ovaj Zakon.
    Sve u svemu, ja sam zadovoljna ovom Latinicom. Dobiti toliku minutažu, i to u najgledanijem terminu, nije mala stvar.
    Veliko HVALA Tikici69, Ivarici, Kbegicsi, svima koji su snimali priloge (Melina ) i svim pozadincima koji su zaslužni za realizaciju ove emisije.

Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •