Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Juče bila kod dr. L i krećem u postupak prvi da mc (danas, sutra najkasnije). Netko od vas je pitao da li radi za praznike, meni je rekao da neće raditi pa me uzima sada jer bi čekala do 2 mjeseca. Možda se to odnosi samo na postupke. Eto cure neka nam je sretno

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Danna prvotno napisa Vidi poruku
    Juče bila kod dr. L i krećem u postupak prvi da mc (danas, sutra najkasnije). Netko od vas je pitao da li radi za praznike, meni je rekao da neće raditi pa me uzima sada jer bi čekala do 2 mjeseca. Možda se to odnosi samo na postupke. Eto cure neka nam je sretno
    j
    Ja sam bila kod njega prije tjedan dana i naručio me za postupak u 1.mjesecu!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    j
    mare kakvi su ti dojmovi?

Darkice uspjeh iz prve više je čudo, nego statistika, sretno za dalje i bravo za stav

Datum pristupanja
    Oct 2010

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    j

Odlično što radi, ja kažem kako je meni rekao i malo sam se začudila i sama, ali valjda ima već dogovoreno, jer i mene je u 10 mjesecu pitao kad bi ja htjela ici. Sutra sam narucena za ujutro (pretpostavljam krećem sa Gonalom). Eto potvrđeo da radi i nedjeljom. Pozdrav svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •