Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
nisam imala kanibale na otoku institucije, ali daleko od toga da sam uniformirane likove osjećala kao otok spasa, ni najmanje
da se mene pitalo, lik bi bio dovoljno blizu, ali dovoljno daleko.
eh, sad, da je to nekako regulirati
Ma to sve ovisi koju "filozofiju" imaju doktor i primalja u čiju smjenu dođeš. Mene je, na mom drugom porodu, dočekao doktor koji preferira prirodni porod, idealan doktor za mene, tih 7 sati što sam provela u predrađaoni u njegovoj smjeni je bilo baš to što bi vjerojatno tebi odgovaralo (a i meni je). Doktor je došao u tih 7 sati dva puta, pitao me kako sam i odšetao dalje. Nikakvo forsiranje, sto pregleda, ništa. Predrađaona je uređena savršeno, nema jakog svjetla, kućna atmosfera, lopte za skakanje, wc, donosili su mi vodu. E ali, onda sam dočekala novu smjenu. Odjednom je to bio potpuno novi prostor i nova bolnica. Doktor mi je odmah zaprijetio, pregledao me, prokinuo vodenjak bez riječi, dozivao drip, ismijavao me jer imam nešto protiv dripa, ljut me poslao u rađaonu i zaprijetio da će doći s dripom ako ne rodim u roku pola sata. Koma. A sve je počelo savršeno...