Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: pripremiti prsa za dojenje

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa Vidi poruku
    Ističem da je nama, po čiju su pomoć i savjet ovdje došli korisnici foruma, dužnost dati ispravnu preporuku. Ukoliko se žena odluči postupiti suprotno tme, odgovornost nije na nama.
    Za vas razumijem. I to je ok. No meni kao zdravstvenom djelatniku odgovornost ne smeta...Preventive radi NIKADA ne savjetujem neisprobane (i nekorisne) stvari koje mogu naškoditi. Ovdje se ipak radi o frotirskoj rukavici, nježnoj masaži i malo lanolina

Nego, meni je pomalo apstraktno kako netko može gorljivo i kategorički zastupati jedan stav, bez da se osobno uvjerio funkcionira li neka stvar ili ne...Štoviše, ni jedna nije navela niti jednu jedinu ženu kojoj je ovakav savjet otežao situaciju...izazvao probleme i zeznuo cijelu stvar...dok ja u iskustvu nailazim na njih stotine kojima pomogne.
    Da se razumijemo, ja se vašem forumu ne bih niti pridružila da ne mislim da je vrlo koristan edukator, na kojem sam i sama dosta upotpunila svoje znanje...Nadam se da ću naučiti još puno toga dok se rodi moje bebano... Zbog njega i jesam tu.
    No, eto...samo me malo zasmetao onako invazivan napad (i prijekorno, gotovo patronizirajuće poništavanje svega što sam sugerirala) bez podastiranja ikakvih argumenata sem puke teorije...Piše to i to..Mislim, ja mogu naći (pogotovo na inozemnim stranicama) te linkati milijun mjesta na kojima se kontrira vašem stajalištu...no ne bi imalo smisla.
    Po meni je čitava suština u zdravorazumskoj modifikaciji i prilagođavanju te provjeri u praksi.

Ni jedna mama nije ista...kod neke stvari funkcioniraju savršeno...priroda joj (kako anchi kaže) savršeno podilazi...no kod mnogih nastaju svakodnevni problemi koji se moraju znati ublažiti. A ako nešto funcionira...fućkaš "mainstream" teoriju i preporuku ako ti nešto paše. Tako to barem ja gledam.

Ali, eto...nije da ne razumijem da ste se kao osoblje ovog foruma u jednu ruku obvezali obvezali pridržavati privremeno aktualnom papiru lige.
    Posljednje uređivanje od Pettite : 20.11.2010. at 13:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •