Tibi ništa ne brini nego uživaj, znaš i sama da su blizanci uvijek malo različiti u mjerama. Pusa tebi i bublicama![]()
Tibi ništa ne brini nego uživaj, znaš i sama da su blizanci uvijek malo različiti u mjerama. Pusa tebi i bublicama![]()
tibi draga, super sta ste stigli svojoj kuci.nemoj se puno sekirati zbog mjera, i da odes na jos 100 uz pregleda, svi bi ti najvjerojatnije rekli razlicite mjere. bitno je da bebice lipo napreduju. sad samo odmaraj. saljem vam![]()
mi smo vam super. jucer smo bili na prvom pregledu kod doktorice, i narastao je za 3 cm i dobio je 1 kg. tako dam smo vam sada veliki 54 cm i teski 4400 kg![]()
tibidrago mi je da je sada sve ok.Mogu misliti koliko si se prepala.
BarbarelaZnam da su godišnjice teške, evo meni je danas 6.mj od kad sam rodila Mariju i stalno mislim kakva bi bila i što bi sve mogla. Par dana mi je to stalno u glavi.Ali mi smo jake i izdržat ćemo sve.
Naši anđeli nam daju snage.Bambusdrago mi je da maleni tako dobro napreduje , samo vi uživajte!
Cure pozdrav!![]()
Tibi hvala Bogu da si dobro i da bebice napreduju, to je najvažnije, tako sam sretna radi vas
I ja sam vam jako sretna, i zadovoljna nakon duuugo vremena, dobila sam jako dobar posao, i baš sam ponosna što sam svojim radom to uspila dokazati, vridilo je čekati..
ljubim vas sve![]()
Tibi super da ste kući, čitala sam često o tim razlikama među blizićima, ne brini se, glavno je da su ok i da dobro napreduju!
Osijek nešto sam krivo shvatilaveeelika pusa nogometašici!!!
Višnja bravo za posao!![]()
klarita2
visnja draga, bas mi je drago sta je napokon krenilo te, bar sta se tice posla. znam kako je to lipi osjecaj kad dobijes posal i znas da si sam zasluzan za to, i da je vridilo cekat.
bzara lipo se provedite sutra. nek tvoja princeza uziva u svom danu.
tibi, roza, koksy, mandy, optimisticna, bebabeba,osijek.... ...![]()
tibi,drago mi je da se fino osjecas i da je sve u redu.Kod nas u familiji ima dosta blizanaca i uvijek je jedna bebica bila veca od druge,prema tome...no sikiriki!Nemoj puno da citas po internetu,mene je to znalo da izludjuje tokom trudnoce.Koliko sam se samio nervirala zbog obima stomaka kod bebe....i na kraju,evo,sve ok.
visnja,drago mi je da si zadovoljna poslom
bambus,cmoka za velikog momka
Kod nas invazija gripe,cak mi i Malik kaslje,maka moja mala....hoce da guce a ne moze,promukao
p.s.Jedva cekam slike od nase prinzece Nie![]()
hej curke!
prvo da vam kažem krstitke su bile odlične! svećenik je mlad i jako simpatičan, pa nam je sve zbog toga bilo još ljepše! Nia je zaplakala kod krštenja samo kad je na kraju rekao : Amenbilo mi je tako smješno ispalo je kao da je i ona rekla Amen na sve skupa! fasciniralo ju je pjevanje u Crkvi. kad smo došli bila je skroz budna, i onda je negdje na polovici mise zaspala! slikice vam stavim kroz 2-3 dana, jer mi je brat bio glavni fotograf pa dok mi ih presnimi! ovo su tri što smo je mi slikali prije nego smo krenuli, i naša dnevna soba kad smo došli kući!
http://public.fotki.com/bzara/nia/pb210723.html#media
Višnja čestitam ti draga od srca na poslu!![]()
Tibi vjerujem da su cure u pravu i da nema razloga za brigu!pusa našim najdražim blizićima! jel uživaš kod kuće?
Nia mi se budi pa moram ići! svima vam šaljem veeeeelike puse! pišem još poslije...
bzara nia je stvarno prekrasna. prava mala princeza. drago mi je sta ste se lipo proveli i sta je sve proslo super.![]()
bzara Nia je predivna, ljepotica naša, i baš mi je drago da je sve ispalo super
višnja tako sam sretna što si dobila posao i što si zadovoljna, neka, zaslužila si ga
choco ozdravite brzo, baš mi žao Malika, miš mali, nadam se da ga neće jako uhvatiti
bambus kako je samo narastao Ivan u tako kratkom vremenu, pravi momak, nema što
a ja sam vam sretna što sam domeka, ali stalno me nešto steže, pa pritišće, pa se ne mogu namjestiti jer mi je trbuh već dosta narastao (izgledam kao trudnica u 4. ili 5. mj trudnoće) i još k tome doktori naredili mirovanje... Tako da mi je mm preuzeo i kuhanje i spremanje i kupovinu. Baš mi ga je bilo žao, cijeli vikend je skakao okolo i radio, nije se ništa uspio odmoriti ili opustiti. Jučer navečer sam ga zezala da sigurno jedva čeka otići na posao da se malo odmori.
šaljem svima puse velike![]()
@bzara - Nia je ljepotica samo takva!!! Jako me podsjeća u licu na moju Gabi kad je bila takva mala buhtlica![]()
@Tibi - Samo neka steže i pritišće, i mora, pa rasteš draga a rastu i tvoja srčeka!!I da, svaka čast TM-u na trudu ja sam sigurna da mu nije nimalo teško jer to radi od srca
![]()
tibijoj kad se samo sjetim kako je moj prao, usisavao, kupao Klaru sve.Baš mi ga je ponekad bilo milo ali neka trebaju i oni malo vidjeti kako je to. Ali kad sam se sad oporavila nekad mu kažem da je dovoljno se naprao posuđa da sad odmara iako još uvijek puno toga radi. Samo ti nama rasti i debljaj se, neka sve je to ok.
Ivan je famozan!!![]()
bzara Nia je prava mala pozerica , prepreslatka je
tibi nek se TM trenira, kad dođu dvije bebice odjednom trebat će mu kondicija
višnja čestitam ti na dobrom poslu, danas je to zaista od velike važnosti s obzirom koliko vremena tamo provodimo i rijetko se može sresti netko tko je stvarno zadovoljan s onim što radi
bzara http://public.fotki.com/bzara/nia/pb210740.html -----kaosić
OstaliDrago mi je što ste svi lijepi, pametni i veliki
pusa svima!!!!!
bzara Nia je prekrasna!!!
Tibi ne sekiraj se zbog mjera to je potpuno normalno, a mužić neka radi, a ti samo odmeraj. Meni je mog isto žao radi, kuha, pere, sprema, kupuje...i zato sam mu zahvalna, ali lakše je kad oboje znamo zašto sve to radimo, iako često mu kažem kako sigurno jedva čekada odem u bolnicu pa da me oni služe!
višnjice bravo za posao.
Sve ostale cure i prekrasne bebice pusa!
bzaraNia je prelijepa!Prava mala djevojčica!Samo vi nama uživajte!
Curke, samo na kratko vam se javljam jer mi je crko laptop i sad sam osudena na na moljakanje susjeda i sogorice nebi li malo dosla na internet...
Bila danas na pregledu! Mrvica je "velika" 3,2 milimetraSad sam negdje 5+4 tj, sto je tocno i po mojoj procjeni kad sam zatrudnila. Ginekologica je zadovoljna, narucila me opet za 2 tjedna al kaze da nebi da mi se nije dogadalo sve ono sto je, toliko je sigurna da ce sad bit sve ok. A i ja sam nekako, bas sam i njoj rekla da cu ju sigurno upoznat sa svojom curicom
Eto, bjezim sad, uzasno mi je bez kompa, al nekako cu izdrzat! Pusa svima!
bzara Nia je prekrasna curica!
koksy super za mrvicu!
I mene je moja tako bila naručila u 5 tj., prvo za 2, a tek kasnije za 4 tjedna, jer je htjela vidjeti da li se sve ok.
![]()
hvala vam svima na komplimentima!
iz dana u dan mi se mijenja, nevjerojatno kako svakim danom njezina interakcija s nama je sve veća i veća!
cure moje, ne prođe dan da ja ne pomislim na moja dva anđelčića! nisam u bedu da ne pomislite, ne sjećam se kad sam zadnji puta osjećala ovakvu sreću! ali svaki puta kad Nia nešto napravi ja pomislim : bi li i Zara bila takva, bi li i Matko tako... i onda imam osjećaj da ih oboje vidim u njoj, premda ih nikad nisam vidjela... jednostavno takav snažan osjećaj da su tu sa mnom...
Koksy, bravo za malu mrvicu!i odlično za tvoju ginekologicu! mislim da je jako bitno imati nekog pozitivnog pored sebe!
i moram naravno pohvaliti muževe, koji brinu za naše trudničice!
danas sam se baš sjetila kako nam se ne javljaju mala laia i tamagoči
cure, nadam se da ste nam ok, javite nam se malo ak stignete!
pusa svim našim trudnicama, bebicama i mamama malih anđelčića!
To što si rekla, da ih oboje vidiš u njoj... to je meni tako prekrasnoMislim da tako i treba biti, draga
A gledati svoje dijete, kako se iz dana u dan mijenja, to je nešto potpuno neprocjenjivo!
Cure samo da vam javim naša draga Boxica jučer rodila u 36 tt dečkića.Mama i beba su OK.mali sisavac težak je 2620 i dugačak 46 cm.Boxica kaže je mali čupavi crni.
Preuzbuđena sam i presretna što je sve ok, suze radosnice su u oku.
Ona će vam sve detaljno ispričati.
Znam samo da je bio carski.
pusa svima.
Posljednje uređivanje od Cocolina : 26.11.2010. at 13:45
Boxica najveće čestitke!
koksy divno za malu mrvicu!
Nia je prava ljepotica.Kako se samo namješta za slikanje!
Osijek vi ste već pomalo na sigurnom terenu, zar ne? Sve najbolje!!
bambus99 Ivan je presladak.
Svima puno pozdrava! Da je što više novih beba, a što manje ( da bar može: nimalo) novih tuga.
Boxica čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
boxice cestitamo vam od srca! mali prijatelju, dobro nam došao!!![]()
![]()
![]()
![]()
draga moja i ovdje ti od sveg srca čestitam na malom bebolincu!!!!
velika pusa, jedva čekam da nam se pridružiš ponovno ovdje!![]()
boxice jeeeeeeeevo i ovdje čestitke tebi i TM-u na dolasku male štruce
koksy bravo za malenu mrvicu
a ja sam vam se razveselila snijegu kao malo dijete i tako bih rado malo van, ali su me uhvatili sinusi, glava mi se hoće raspasti ufffff, tako da će to morati pričekati
puse svima
Boxice velike čestitke!jedva čekam da nam se javiš i sve ispričaš
Koksy samo uživaj i opusti se, sigurno će ovaj put sve biti kako treba, velika pusa tebi i bebici
Tibi i mene razveselio snig, obožavam ga!samo ti leži doma i uživaj sa svojim bebama, bit će još sniga, a vani je ionako prehladno,bolje budi na toplome i ozdravi brzo
sve vas ljubim!
bravo, boxica, čestitam
brzo je prošlo, kao da smo jučer razgovarale o počecima uzimanja fragmina, petrovoj i đelmišu, prvim UZV
imale smo termin u par dana razlike, sad i ja još žešće odbrojavam
toooooooo Boxice!!!!!!!!!!!!!!! Bravo curo!! I bravo za malenog čupavca!!![]()
![]()
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee boxicaaa!!! Čestitke najveĆe tebi i velika pusa bebi!
Boxić Divno! Bravo hrabra mamice! Pusa tebi i malom junaku, jedva čekam da nam se javiš! Uživaj draga, zaslužila si
Koksy HURA za mrvicu![]()
Boxice čestitam ti od srca, glavno da je sve dobro prošlo i da vas dvoje sigurno stignete doma
koksy za mrvicu mrvičastu puno vibrica da samo tako nastavi rasti punom parom
kejt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret
tibi samo ti stoj doma na sigurnom, dogodine će isto biti sniga
velika pusa bubanimai njihovim mamama
Boxice najiskrenije čestitke! Uživaj(te)!
Pa evo i nas malo opet! ovoga puta po dobrom
Čekamo mrvicu početkom srpnja, sada smo negdje 8+6...imam užasne mučnine, slabine, rigoleto je neizostavan završetak dana...ali duboko u sebi osjećam da je sve u redu i da će tako i ostati...
cure moje drage, znam da bih trebala pisati na drugom mjestu - trudnoća i sl..., ali tamo nisam kao ovdje...imam osjećaj da dijelimo neku posebnu vrstu razumijevanja i veze koju ne osjećam na drugim forumima...i iako se ne javljam tako često kao mnoge od vas, dijelim vaša veselja, brige, nade i želje! često čitam vaše postove i ne mogu vjerovati da su stigle tolike prekrsne bebice od mama koje su do jučer bile zarobljene u svoju tugu...
želim vam svima puno smijeha, zagrljaja, poljubaca i vrijednih muževa!!!
mala laia čestitam ti od srcai da tvoja trudnoća dočeka najljepši mogući kraj i najdivniji početak, s bebicom u naručju
![]()
mala laia želim ti dosadnu i uspješnu trudnoću
Boxice svako dobro tebi, tvome mužu i maloj bebici !
mala laia čestitam ti od srca na trudnoći i želim da bude uredna i savršena do krajaza par mjeseci ćemo i za tebe ovdje poskakivati i radovati se skupa s tobom
![]()
mala laiačestitam i držim fige i vjerujem da će sve dobro proći!![]()
Juhuuuuu bravo MalaLaia!!!![]()
Čestitke od srca, sad sam ovo vidjela, baš mi je trebalo nešto takvo da mi uljepša ovaj katastrofalni kišni dan!
![]()
mala laia
čestitam ti od srca draga, i želim ti najljepšu trudnoću sa najljepšim mogućim završetkom!
često te se sjetim, baš sam neki dan pitala za tebe! velika pusa, javljaj nam se češće, samo da znamo jel sve ok s tobom i bebicom!
ares kako si ti? kako bebica?
Tibi kako naši blizići? kad je ono ponovno pregled?
velika pusa Ivanu, Karlu, Zeidu, Maliku, Špiri, i malom Boxiću, koja muška ekipa, baš nam fale curke! (nadam se da nisam nekog zaboravila!
svima veeeeelika pusa!
mala laia jeeee, čestitam draga, kako je lijepo ovdje pročitati vijesti o novoj trudnoći
to od srca želim svim našim trudilicama i tužnicama
bzara nova fotka u avataru je super, Nia je prava ljepotica
evo mi smo dobro, idemo dan za danom, ovih dana me bio uhvatio neki strah, crnjaci i tako... ma znate sve i same... ali uspjela sam se nekako skulirati i sad sam opet pozitivna. Inače dosta dobro se osjećam, smanjile su se skroz mučnine jedino što me stalno nešto zateže i pika, ali nije ni čudo kad mi trbuh raste na očigled. Pregled nam je za nekih 2 tjedna. Odlučila sam krenuti privatno jer kod moje soc.ginekologice je užasna gužva i trudnice nemaju prednost, tako da se u prosjeku čeka 3 sata ili duže na pregled što je meni katastrofa.... Uglavnom ležim, čitam knjige, rješavam križaljke, slušam radio i čekam da mm dođe sa posla. Eto, to vam je kompletni izvještaj.
mandy kakva je situacija kod tebe? Navijam za tebe da nam čim prije prijaviš plusić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, kao i za sve naše trudilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puse svima, a posebno našim bebolincima![]()
Draga bzara, kod mene je sve ok, bila sam prije tjedan dana (sa 11.tj.) na pregledu i uzv, gin. je zadovoljna, rekla je da kako stvari sada stoje to je sasvim uredna trudnoća, nuhalni nabor je ok, bebica je živahna, mahala ručicom i veća je za tjedan, ali se ne brinem zbog toga jer ja imam jako kratke cikluse i ranu ovulacuju, pa pretpostavljam da je to zbog toga.
eto, stalno sam na oprezu, ali nekako osjećam da bi ovog puta trebalo biti sve ok.
Velika pusa Nii, prekrasna je!
hvala vam drage moje na komplimentima! meni je ta slikica do sada najdraža!kad vidim taj njen preslatki osmijeh i kad me pogleda s ona svoja dva vesela okeca ma na kraj svijeta bi išla zbog nje!
Tibić, crnjaci su i mene znali hvatati, sjećaš se, još pogotovo kad miruješ cijelo vrijeme svašta ti se mota po glavi! zato iš,iš crne misli! samo ostani i dalje tako pozitivna i hrabra, i za čas ćeš pakirati stvari za roditi! a onda tvojoj sreći neće biti kraja!![]()
mene još uvijek prođe neka strujica kad vidim na tv one male krevetiće za tek rođene bebice! kad sam išla roditi, pravo mi je sjelo u glavu što se događa tek kad sam vidjela da su dovezli krevetić i da će za koji tren u njega leći moja bebica!
a jesam se raspisala, valjda zbog vremena!
Ares draga, naravno da će biti! mora biti sve u redu, jer ste zaslužili veliku sreću koja vam mora doći! i samo misli pozitivno, a mi sve ostale smo tu da tjeramo sve loše dalje od vas naših trudničica!
mislim da se ove godine stvarno dogodilo puno lijepih stvari na našem PDF-u, i vjerujem da je svima koji su tužni, ili su nedavno prošli gubitak svoje bebice, ipak daje neku nadu, da kao što i naslov kaže : ima života nakon gubitka djeteta... teško je ali svakom kad tad zasja sunce!
pusa svima!!!!