Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: Grcevi!?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kod nas je situacije sljedeca: bebac ima 1 mjesec i 5 dana, i poceli su mu grcevi od prije nekih 10-tak dana. pedijatrica nam je preporucula ss kapi. 15 kapi prije svakog jela. (ne dojim bebaca, nemam mlika ). i sve se nekako dalo izdrazi do danas. pocelo ga je jako stiskati, cili pocrveni i baca se nogicama, i poceo je lagano bljuckati, malo po malo, al imam osjecaj kao d aizbaci sve sta je pojeo. e sad neznam dali to ima veze s grcevima ili??. nem aproblema s kakicom, redovito je ima ujutro, a zna se desti i jos jednom u toku dana. molim vas ako je tko ima slicna iskustva da nam se javi.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    kod nas je situacije sljedeca: bebac ima 1 mjesec i 5 dana, i poceli su mu grcevi od prije nekih 10-tak dana. pedijatrica nam je preporucula ss kapi. 15 kapi prije svakog jela. (ne dojim bebaca, nemam mlika ). i sve se nekako dalo izdrazi do danas. pocelo ga je jako stiskati, cili pocrveni i baca se nogicama, i poceo je lagano bljuckati, malo po malo, al imam osjecaj kao d aizbaci sve sta je pojeo. e sad neznam dali to ima veze s grcevima ili??. nem aproblema s kakicom, redovito je ima ujutro, a zna se desti i jos jednom u toku dana. molim vas ako je tko ima slicna iskustva da nam se javi.

Imam. Nama je sa starijim pomagalo neprestano nošenje. Tada nisam znala za marame i slična pomagala, šteta, ruke su mi otpadale. Uglavnom , on je spavao jedino i isključivo ležeći na trbuhu na našim prsima. Mlađa je imala jedno vrijeme grčeve, ali puno manjeg intenziteta i trajanja, ona je voljela biti čvrsto umotana u dekicu dok se drži na rukama.
    Treba eksperimentirati sa položajima , masažama , umatanjem svaka beba je različita... Davali smo i kapi jedno vrijeme ali nikakva velika poboljšanja od njih nisam vidjela.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    ni nama kapi nisu pomagale
    zamotavali smo se u dekice, nosakali, ljuljuškali - ma svaštanešto i pomagalo je
    i nemoj se bojati onih priča da će se naviknuti na nosakanje!
    nosite se, mazite se, pjevaj, šuškaj, ugrij mali trbuščić i sretno!

ja bi to usporedila sa menstrualnim grčevima kod žena - nekome pomogne tableta a netko stavi jastuk ili dekicu, skvrči se u fetus položaj i ljuljuška sam sebe - dok ne prođe!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •