-
bonizg ma bravo na dobroj organizaciji i skroz se slažem sa tim!
Lako je nosati kad je jedno.Ja sad imam drugo koje sa 7mj ima preko 10kg i nosanje ne dolazi u obzir. Naravno da smo ga navikli na ruke,ali kako smo ga navikli tako smo ga i odvikli,kad je uspavljivanje postao ritual nosanja koji je trajao sat i više vremena.Ja ne mislim da će mi dijete biti motorički ili emotivno oštećeno ako ga prepustim 3 sata u danu vlastitoj kreativnosti.
Na kraju je mirniji i zadovoljniji od (možda)new age beba oko mene koje su stalno na rukama.Nekad mi se čini da je toj djeci isto dosta nosanja jer se unervoze i budu cendrave,a ne znaju šta bi drugo kad su tako navikli.Čini mi se i kao da se roditelji boje da će teško oštetiti djecu,d aće im se ne znam šta dogoditi ako ih stalno ne nose.Smatram da i beba treba svoj mir i red.Da li sam u pravu ne znam,vrijeme će pokazatii,ali imam 2 djece koje su dobri,može ih se ostaviti,bake ne padaju u nesvjest nakon čuvanja,možemo svuda sa njima i sami zaspu.Ja sretna.
p.s. NAPOMENA: sukladno s čestim reakcijama na ovom forumu kada se kaže nešto što nije sukladno glavnoj AP struji razmišljanja, molim da se uvaži da je ovo samo moje mišljenje koje smo svi dobrodošli izraziti i da je izraženo čisto u namjeri dijeljenja,a ne vrijeđanja bilo koga ili bilo čijih uvjerenja.Puse svima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma