Citiraj bonizg prvotno napisa Vidi poruku
mislim da nema potrebe djecu nanasati i da zelim svoj mir i ne zelim biti majka patnica koju djeca maltretiraju..neki dan kod pedijatra sam srela frendicu cija mala je stara kao i moji klinci...imala je podocnjake do poda ..strava i uzas...djeca moraju imati svoj red od rodjenja...kad toga nema pati cijela obitelj...nemoj mi samo reci da uzivas u nocnom budjenju i nosenju i uspavljivanju od 2 , 3 sata.......mislim da bi trebala pogledati engleski dokumentarac koji se zove human body i prati razvoj covjeka od zaceca do smrti....tamo su najbolje opisana djeca od najranije dobi....
sandra23 molim te pogledaj kaj ovdje piše...meni ovdje, čitano između redova, piše da frendica nema pojma jer si nije dijete od rođenja naučila na red, rad i disciplinu...
I stvarno ne vidim problem ako je dijete nervozno i traži pažnju navečer da ga se ponosi, pa nije to cijeli dan! Zašto je to problem? Proći će i ta večernja nervoza...
Ja nisam nenaspavana mama, ali znam da jednostavno ima djece koja ne spavaju dobro. Što bi te žene trebale?